Палят коледните светлини на 5-ти

* Дядо Коледа и Снежанка пристигат с автомобил с регистрационен номер „ЛАПЛАНДИЯ” * Кметът и отличници палят светлините, лакомства и изненади за всички
Предстоящо
ТРАДИЦИОННОТО запалване на коледните светлини в Троян ще бъде на 5 декември (четвъртък) от 17:30 ч., научи Т21. Мястото е обичайното – централният градски площад „Възраждане”, пред сградата на читалището. Както си му е редът, ще ги запали кметът Донка Михайлова заедно с троянски деца, отличили се през годината.

И СЕГА най-интересното – очаква се на площада да пристигне Дядо Коледа, придружаван от една много красива Снежанка, но този път няма да е със шейна, а със специален автомобил с регистрационен номер „ЛАПЛАНДИЯ”. Добрият старец ще поздрави троянските деца, ще им раздаде лакомства и лично ще приема писъмцата им с пожелания за коледни подаръци. Ще има и други изненади, но те се пазят в тайна. Хайде на площада!

Т21

Още по темата:

7 коментара:

Анонимен каза...

Хубави неща се случват по празниците!
Забелязвам че и нашия град ще грейне в нова премяна. Поздравления за инициативата!

Анонимен каза...

Хубави неща се случват по празниците!
Забелязвам че нашия град е грейнал и пременен с нова глоба за плащане. Поздравления за инициативата всички да мълчат и да крият какво става.

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

3-ти, а пък ти се научи да пишеш на български.

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Това беше пълна подигравка с центъра на града ни.Тази украса на елхата я има във всяко долнопробно село в България.Срам и позор за общината ни.

Анонимен каза...

Стига си злобял бе завистлив неудачник.
Госпожо Михайлова, имате моето положително ДА! Украсата е невероятна,носи духът на Коледата,прави хората щастливи и ги дарява с положителна емоция. Промяната на градът ни е очевидна,и мисля,че можем да кандидатстваме за най-красив коледен град. Направеното от Вас се отличава със стил.Благодарим Ви! Време е за хапчетата,лека нощ.
С уважение : Група луди!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |