Троян бе домакин на два големи старта

* Троянският национал Владимир Илиев и Даниела Кадева (Банско) спечелиха Балканската купа „Троян 2013”
Летен биатлон
Владимир Илиев (Троян), Даниела Кадева (Банско)
ПРЕДИ седмица (23-29 септември) Троян и нашият клуб по биатлон и стрелба „Аякс” бяха домакини на провелите се паралелно две големи състезания по летен биатлон – Държавното първенство за купа „Троян” в различните възрастови групи и Балканската купа „Троян 2013”. Участваха над 180 биатлонисти от 13 клуба от страната и чужбина, а гост на надпреварата бе олимпийската шампионка и председател на Българската федерация по биатлон Катя Дафовска.

БЕЗ ИЗНЕНАДИ титлата при мъжете за купа „Троян” грабна троянският национал Владимир Илиев („Аякс”), а при жените – Даниела Кадева (Банско). При юношите старша възраст победата пак бе за Троян – спечели я Владимир Оряшков („Аякс”). Другите троянски медалисти са: Добромир Добрев (момчета старша) – 1-во и 2-ро място, Мариян Тодоров (момчета младша) – 1-во и 2-ро място, Константин Василев (момчета младша) – 2-ро място, Милена Тодорова (девойки младша) – 3-то място, и Маргарита Цанкова (момичета младша) – 2-ро място. Владимир Илиев и Даниела Кадева станаха носители и на Балканската купа „Троян 2013”.

Т21
Бележка на редакцията

Явно летния биатлон не го вземат насериозно у нас, тъй като информацията за Държавното първенство и Балканската купа, провели се в Троян, бе изключително оскъдна, да не кажем никаква. В официалния сайт на Българската федерация по биатлон нямаше нито дума. Домакините от клуб „Аякс” (Троян) също не счетоха за нужно да дадат каквото и да е прессъобщение?! Единственото изключение бяха няколкото реда, изпратени до местните медии от съорганизатора Община Троян. Жалко! Защото след откриването на чудесното стрелбище за биатлон при входа на Троян, финансирано с държавни средства, обявихме, че ще се борим и за държавна субсидия за изграждане на ролбана (3-километровата асфалтова пътека). А с подобни странни действия и информационно затъмнение трудно ще убедим някого. Както се казва – хубава работа, ама троянска. 


Още по темата:

9 коментара:

Анонимен каза...

Куршума да вземе да го подкара малко по-сериозно,спортистите ни са стабилни само малко повече труд от треньора се иска

Анонимен каза...

До редакцията на вестник "Троян21" :
Наистина има информационно затъмнение, на тези дати 1-3 Октомври 2013год. нямаше никакви стартове. Стартовете бяха на 24-25.09.2013год.и на 28-29.09.2013год. Имаше официално откриване на площада на 23.09.2013год., след събитието "Избери си спорт". Откриването беше направено от Кмета - госпожа Донка Михайлова и Областния Управител - господин Милко Недялков. Също така при жените победител е Даниела Кадева, а не Нина Кадева. Явно някой не се е интересувал какво и къде предстои и затова е информационно затъмнен.

troyan21 каза...

До №2: Забележката ви, в частност, е справедлива - поправихме датите и името на победителката. Но за информационното затъмнение ще се съгласите вие. Защото е недопустимо толкова обичан и успешен за Троян спорт като биатлона и водещ клуб като троянския "Аякс" да губят от "вторични" неща като информация и разгласа. А от тези "вторични" неща губи и публиката, губят всички.

С уважение: Т21

Анонимен каза...

Браво,Марго!Продължавай напред и нагоре!

Анонимен каза...

Събитието се е провело, участвалите-участвали и дано да са доволни. а че аз не съм чул, не е попречило на хората.

Анонимен каза...

кой е треньор на отбора

Анонимен каза...

Кой да ти каже...

Анонимен каза...

носи се слух,че така наречения куршум бил изхвърлен с ритници от еврофутбол тази сутрин

Анонимен каза...

слухче,слухче

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |