Заповядайте на финала в Троян!

* Посрещаме Обиколката на България -
площад "Възраждане", 5 септември, четвъртък, около 16:30 ч.

НА 5 СЕПТЕМВРИ (четвъртък) ще посрещнем 63-тата международна колоездачна Обиколка на България. Троян е традиционен етапен град в това най-голямо и авторитетно колоездачно състезание у нас и едно от най-старите състезания от подобен род в Европа и света. Което не е незаслужено - троянският колоездачен клуб, основан през 1896 г., е единственият в страната, излъчил петима победители в Обиколката: Лалю Цочев (1963 г.), Борис Бочев (1964 г.), Бойко Ангелов (1986 г.), Павел Шуманов (1992 г.) и Димитър Господинов (2001 г., 2002 г.), първите трима родени и израснали като състезатели в Троян.

НО ТАЗИ ГОДИНА на Троян бе оказана още по-голяма чест – за пръв път финалът ще е тук, на централния троянски площад „Възраждане”, а не в София. И троянската публика първа ще научи кой е победителят. От мое име и от името на общинското ръководство използвам възможността да поканя съгражданите ни и гостите на града и общината, които ценят този мъжки спорт, заедно да посрещнем и аплодираме стоманената колона. Очаква се първите да финишират около 16:30 ч.

Донка Михайлова, кмет на община Троян

*****
От РУП – Троян информират 

Във връзка с посрещането на 63-тата международна колоездачна Обиколка на България уведомяваме гражданите, че на 5 септември (четвъртък) се въвежда временно ограничение на движението в Троян, както следва:

1. За времето от 13:15 ч. до 18:00 ч. ще бъде спряно движението през Беклемето (прохода Троян – Кърнаре) за товарни автомобили и от 13:40 ч. до 18:00 ч. - за леки автомобили;

2. За времето от 15:45 ч. до 18:00 ч. ще бъде спряно цялото пътно движение по маршрут: с. Балканец - с. Бели Осъм (Камен мост) - по ул. ,,Ген. П. П. Карцов” от входа на града до кафене „Рио” - по ул. „Захари Стоянов” до кръстовището при Автогарата – наляво по ул. ,,Димитър Икономов” до кръговото кръстовище (при пазара) - наляво през Марковския мост по ул. „Васил Левски” - финал на площад ,,Възраждане”.

Умоляват се гражданите в посочените часове по възможност да използват другите старопланински проходи и да не използват посочените маршрути на територията на община Троян.  


Още по темата:

10 коментара:

Анонимен каза...

Донка да обяви колко пари ще похарчи общината за да обезпечи състезанието, и колко ще влязат обратно в хазната под формата на постъпления от участници,гости и прочие...Сигурен съм,че всичко ще е със знак "минус",но с много голямо окрякване...

Анонимен каза...

До 1-ви! Абе педалерос, курбел смотан, да ти клекна върху тъпата кратуна! Ти можеш ли да четеш бе алкохолик! На тъпи кирки като теб няма угодия!

Анонимен каза...

Аз ще дойда ако чичо Минко и бати Ангел те наградят големите победители.
Искаме чичо Минко и бати Ангел винаги да са най-отпред щото сичко да ни е наред.

Анонимен каза...

Бе той бате Ангел и чичко Минко, ще направят обиколка,ама по-откъсно. Ангел ще обиколи масите,а Минко джобовете на участниците...
2-ри,щеше ли да казваш нещо,или от злоба се запени?А,и май ти не си добре със зрението.
Донка да напише сумата,която общината ще похарчи от парите на данъкоплатците за евтин ПР?

Анонимен каза...

Аз ще дойда, ако младежи Герб предвождани от чичо Минко и бати Ангел финишират преди големите победители. Защото чичо Минко и бати Ангел са най-големите по-бедители заедно с фотогеничните младежи Герб.

Анонимен каза...

нека този град да се пораздвижи защото хората се събират само по погребения

Анонимен каза...

Не се наядохте и накрадохте.Червени боклуци!Герб е от 4год,а вие крадете 70год.

Анонимен каза...

Викаш герб Троян,краднаха за 4 години толкова колкото Енкин за 12. Бравус!

Анонимен каза...

Ей маймуни мръсни, общината ще похарчи 6000 лева бюджетни средства за 63-тата МКОБ, а ще постъпят поне 4-5 пъти повече в община Троян, но не по сметка на общината, а в хотелите и заведенията в града.

Анонимен каза...

А ти откъде си сигурен,а маймунке долна ?

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |