Заедно - за един по-добър живот

* „Каза Арт” връчи подаръците, купени със средствата от Благотворителната вечер в подкрепа на децата от социалния дом „Къщата на игрите” в с. Дълбок дол – телевизор, пералня,  микровълнова печка, спортни екипи
Благотворителност
В АРТ ХОТЕЛ „КАЗА АРТ” в с. Орешак гостуваха децата и младежите от комплекса за социални грижи „Къщата на игрите” в с. Дълбок дол (13 юни). Домакините от „Каза Арт” ги поканиха, за да им поднесат подаръците, които закупиха със събраните средства от благотворителната вечер „Нека помогнем на децата от „Къщата на игрите” в Дълбок дол”, състояла се на 19 април 2013 г.

СУМАТА, КОЯТО СЕ СЪБРА на благотворителната вечер, бе много добра -  2081 лв. За 1542 лв. от тези средства „Каза Арт” купи телевизор, пералня, микровълнова фурна и други полезни материални неща, от които децата в Къщата се нуждаеха. Останалата част от сумата беше използвана за осигуряване на спортни екипи за децата. Дрехите и обувките, донесени от дарители, също бяха предадени на питомците на „Къщата на игрите”.

НЕВЕРОЯТНО ПРЕЖИВЯВАНЕ за  гостите от Дълбок дол беше обядът  в колоритния и изискан ресторант „Каза Арт”, допълнен чудесно от гостоприемството на екипа. Децата бяха впечатлени от вниманието към тях и с удоволствие се забавляваха в Детския кът на хотела - с оцветяване на керамични фигурки и много игри. И малки, и големи изработиха прекрасни арт фигурки за спомен от топлото и „цветно” гостуване на хотел „Каза Арт”

СОБСТВЕНИЦИТЕ Пламен Петров и Биляна Милушева и целият екип на хотел „Каза Арт” благодарят на всички, които се отзоваха и подкрепиха тяхната благотворителна акция в подкрепа за децата и младежите от „Къщата на игрите” в Дълбок дол. Заедно те успяха да дарят радост и повече удобство за ежедневието на всички тях!

Пламен Петров, Биляна Милушева и екипът на арт хотел „Каза Арт”

*****

Бележка на редакцията


Нашите поздравления за Пламен, Биляна и целия екип на чудесния „Каза Арт” – хотелското бижу, което ни прави горди, че е тук, при нас, в манастирското село до Троян. И което респектира със стил, креативност и световна класа. Поздравления за подаръците и за радостта, дарени на децата и младежите от комплекса за социални грижи „Къщата на игрите” в Дълбок дол, нуждаещи се толкова много от подкрепа и доброта. Приемете нашето голямо „Браво!”. 

Т21

Още по темата:

1 Коментара:

Анонимен каза...

Bravo !

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |