„Интро” в Троян на 9 май

* Красивите музикантки ще се качат на сцената в 19:00 ч. * Организатор е Комитетът за побратимяване с финансовата
 подкрепа на Община Троян
Предстоящо
Квартет "Интро"
ЧЕТИРИТЕ талантливи и красиви момичета от вокалния квартет „Интро”, наричан още „българският „Бонд” заради приликата си, като структура и стил, с бандата на световноизвестните британки („bond”), на 9 май – Деня на Европа, ще свирят в Троян. Шоуто на Веселина, Радостина и Мая (цигулка) и Ани (виолончело), и четирите възпитанички на Музикалната академия в Пловдив, ще започне в 19:00 ч. на централния троянски площад. Организатор на концерта е троянското сдружение „Комитет за побратимяване” с финансовата подкрепа на Община Троян. 

„ИНТРО”, както и колежките им от „bond”, са класически музикантки, които внасят много поп звучене в изпълненията си и правят много здраво шоу на сцената. Нашите момичета обаче експериментират по-сериозно, тъй като в класиката и попа вплитат джаз и етно, а в придружаващата ги брас секция наред с обичайните духови инструменти (тромпет и тромбон) има и… гайда. „Интро” са на сцената от 2001 г. и вече са свирили в Троян – за 70-годишния юбилей на дървопреработвателния гигант „Лесопласт” през 2005 г.

Т21

 

4 коментара:

Анонимен каза...

С финансовата подкрепа на общината или по скоро общината плаща, а комитета за побратемяване си преписва "ОРГАНИЗАЦИЯТА"???
Дайте пари и аз ще ви Организирам концерт.

Анонимен каза...

Глупак!

Анонимен каза...

Ей, някои хора се друсат от злоба!

Анонимен каза...

Свирят момичетата.

Публикуване на коментар

Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |