Вила „Зора”
с. Лешница, област Ловеч

Вила „Зора” предлага отлични условия за една спокойна и незабравима почивка с приятна компания в уютна обстановка. Село Лешница е на 6 км от магистрaлата София-Варна, между градовете Ловеч и Троян.

Селото е заобиколено от борови и дъбови гори. Прекрасните полянки, язовирчета и горски пътечки ще Ви доставят истинско удоволствие и наслада от чистия въздух и спокойствие.

Докато децата ви си играят, вие ще сте спокойни и с удоволствие ще отпивате изстудената троянска сливова, която любезните домакини предлагат. По ваше желание през уикенда ще ви приготвим боб в гърненце, сланинка на жар, лучничета, мекички и други балканджийски вкусотийки.

Близостта на град Ловеч и град Троян, които се намират на 15 минути път с автомобил, предлага посещение на исторически забележителности, музеи, манастири и други като:
     
      - Троянски манастир
      - Международна изложба на приложните изкуства - с. Орешак
      - Природнонаучен музей - с. Черни Осъм
      - Музей на художествените занаяти - гр. Троян
      - крепост Состра
      - раннохристиянска базилика - с. Ломец
      - язовир - с. Голяма Желязна
      - ферма за щрауси - с. Брестница
      - пещера Съева дупка

В град Ловеч може да посетите Зоопарка, Покритият мост на Кольо Фичето с малки магазинчета и кафененца над река Осъм, красивата гледка към водните огледала, крепостта „Хисаря”, стария град „Вароша”, дома на първия български космонавт и още много други интересни неща.

На около 50 километра от Вила „Зора” се намират красивите Крошунски водопади и Деветашката пещера, които са невероятни творения на прородата.

За любителите на ски спортовете на около 20 километра се намира комплекс „Беклемето” със ски писта и влек. В близост са и минералните извори с лечени свойства на водата, басейни и СПА центрове в с. Чифлик и с. Шипково.

Стаи
Вила „Зора” разполага с леглова база за 15 човека (4 стаи по 3 места, 1 стая с 2 места, 1 стая с едно място), четири бани/тоалетни. От панорамната тераса се открива впечатляваща гледка към Балкана.

Цени
За цялата вила: 200 лв. на вечер за летния сезон;
250 лв. на вечер за зимния сезон.

За контакти:
5575, с. Лешница, обл. Ловеч
тел. 0888 493 341
e-mail: vasko_zora@abv.bg

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |