„Каза Арт” отваря вратите си за децата от „Къщата на игрите”

* Благотворителна вечер в „Каза Арт” – на 19 април, петък, 19:30 ч.
 * Собствениците Биляна и Пламен канят приятели и гости заедно
 да помогнат на комплекса в Дълбок дол
 
Дарителство

Домакините на хотел „Каза Арт” Биляна Милушева и Пламен Петров канят своите приятели и гости заедно да помогнат на децата от комплекса за социални грижи „Къща на игрите“ в с. Дълбок дол. На 19 април 2013 г. от 19:30 ч. в ресторанта на хотела ще се състои Благотворителна вечер с мото „Нека помогнем на децата от комплекса за социални услуги „Къща на игрите” в с. Дълбок дол”. 

ДЕЦАТА, които живеят в комплекса, са с физически увреждания, но съхранен интелект. Те живеят в модерно обзаведен комплекс в ремонтираното бивше училище на селото, имат компютърен център и спортна площадка. Комплексът предоставя услуги на 8 деца от 4 до 8 години, 9 младежи от 16 до 20 години и 6 възрастни от 23 до 34 години като арт терапия, трудова терапия, рисуване, моделиране, музика.  След среща с техните възпитатели екипът на „Каза Арт” научи, че най-малките имат нужда от анцузи, маратонки, ученически раници, грейки, блузи, бельо, детска литература, занимателни игри, конструктори, кукли, плюшени играчки. За дневната на комплекса трябва телевизор. А за освежителен ремонт на Защитеното жилище са нужни бои и латекс. Един от младежите е абитуриент и се нуждае от костюм, риза и вратовръзка, за да посрещне празника си.

КАТО ЦЕЛ на своята акция  виждаме най-вече възможността  на децата и възрастните от комплекса да се дари внимание и топлина - неща, от които има  нужда всеки от нас. Така както се грижим и обичаме собствените си деца, нека подарим малко радост и обич и на тези деца, които също са част от нашето общество. Затова домакините на събитието планират да поканят децата и възрастните от комплекса на почерпка  и забавни игри на детската площадка в градината на арт хотел „Каза Арт”, а със събраните средства от Благотворителната вечер в ресторант „Каза Арт” да закупят телевизор за комплекса. Когато покупката бъде направена и за посещението на децата „Каза Арт” ще информира своите приятели, откликнали на поканата за дарителство чрез средствата за масова информация.

Какво могат да направят желаещите да се включат в благотворителната акция за хората, ползващи услугите на социалния комплекс „Къща на игрите”?

* Да посетят Благотворителната вечер в ресторант „Каза Арт”. На това събитие ще имат възможността да дарят средства в специално подготвена кутия за дарения и да си закупят уникални ръчно изработени  аксесоари, ръчно рисувани чаши, керамика, бижута. Със средствата от всички тези продажби хотел „Каза Арт” ще закупи телевизор за децата от комплекса “Къща на игрите“.

* Ако имате запазени спортни дрехи за деца, играчки или дрехи за възрастни, може да ги дарите за „Къщата на игрите“. Желаещите да помогнат нека донесат даренията, опаковани в кашони или чували, от 16 до 28 април 2013 г. в хотел „Каза Арт”. Нашият екип ще предостави даренията на децата от комплекса.

Какво включва програмата на Благотворителната вечер?

Гостите ще имат удоволствието да опитат новото тематично меню на ресторант „Каза Арт” за пролет-лято 2013 , което включва нови екзотични предложения и нови рибни деликатеси. Освен това  ще участват и в безплатна дегустация на няколко интересни вина на винарска изба „Варна”. Професионалният сомелиер Людмил Крълев, който има богат опит в страната и чужбина, и технологът на избата Тихомир Трифонов ще представят вината и ще запознаят гостите на събитието с тънкостите и любопитните страни на производството на питиетата и с характеристиките на всяко от тях.

За приятното настроение по време на вечерта ще се погрижи младата и талантлива певица Мая Близнакова, завършила Нов български университет със специалност джаз и поп пеене и майсторски клас при Милчо Левиев и Вики Алмазидо – така че гостите на вечерта могат да очакват горещи джаз и поп изпълнения от висока класа.

Домакините от „Каза Арт” Биляна Милушева и Пламен Петров молят желаещите да присъстват на Благотворителната вечер да потвърдят своето участие на
 тел. 06952/24-74 или 0889/508149

Още по темата:

6 коментара:

Анонимен каза...

Само не мога да разбера защо Пламен Петров си прави евтин ПР на гърба на тези деца.Ами като имат нужда от телевизор, да вземе да им го купи.Така би постъпил всеки меценат, за какъвто се има той.Без излишно парадиране и показване по медиите.
По всичко личи, че идеята тук е да се хапне и плати за "новото тематично меню", което има вероятност да е пълен шит, както всичката храна в този хотел в последно време-стара, скъпа и маломерна.Време е вече Петров и съпруга да не разчитат на това, че хората биха хапнали някоя скъпа мизерийка само защото са обградени от спорна арт обстановка, в която се събират едни и същи хора от троянския псевдо елит и се състезават кой е по по най.Трябва да разберат, че те са собственици на хотел с ресторант и най-добрият начин да си вдигнат реномето и оборотът, е не да правят прояви на плещите на горките деца инвалиди а да променят нещо в кухнята си, персоналът си и...цените си...'щото балъците ще свършат и накрая ще си ядат "тематичните менюта" сами.
Та така Петров, я кажи сега, като дойдем и съберем пари за децата, ти колко ще изкараш от въпросната "вечеринка".Вероятно доста...
Генадий, интересно ми е, по колко пари получаваш от Каза Арт месечно, че ги има в "менюто" на вестника ти всяка седмица, а ?

Иванко каза...

Стига злобни коментари. Нека да изкара пари и този човек, лошо няма. Парите, които се съберат ще подпомогнат децата.

Анонимен каза...

Пламен се усмихва ама само да знае какво му мисли тази играчка и използвачка,100процента че ще го опропасти.

Генадий Маринов, Т21 каза...

До №1:
"Каза Арт" наистина има своя реклама в печатното издание на в. "Троян 21" (Т21) - каквато имат и няколко други обекта в туристическия бранш в района (хотел "Троян Плаза", р-т "България", механа "Старата къща", свои обяви и реклами са пускали неведнъж и хотел "Шато Монтан", хотел "Острова", механа "Войводите", механа "Комитите", хотел "Балкан" и др.). В което, ще се съгласите, няма нищо лошо, напротив.

А за евтиния ПР?! Ако всеки бизнес, малък или голям, си направи подобен ПР, ще го отразим (както в случая) и ще му ръкопляскаме - защото в подобни жестове без съмнение има доброта и съпричастност. Защото подобни жестове са нужни на всички ни - и на дарителите, и на нуждаещите се, и на останалите. От мен - браво на Пламен и Биляна, браво на "Каза Арт".

А "Каза Арт" е един уникален хотел, какъвто, по думите на познавачи, няма никъде другаде у нас. И симпатиите ни са обясними, моите лични - също.

С уважение: Генадий Маринов, гл. ред. на Т21

Анонимен каза...

Еднократно посетихме Каза Арт по повод празник - храната беше страхотна и си струваше. Предприемчиви са. Предприемачеството е хубаво нещо.

Анонимен каза...

но пък един добър телевизор струва 400-500 лв, което е смешна сума за такъв бизнесмен

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |