Подписаха новите договори с транспортните фирми

* Градските линии са за ЕТ „Цанко Мичев”,
 до София, Ловеч и Плевен ще ни вози „Нешев” ООД

НА 27 ФЕВРУАРИ кметът Донка Михайлова подписа 5-годишни договори (до 2018 г.) с фирмите за обществен превоз по утвърдените транспортни схеми. Предишните договори изтекоха през м. декември 2012 г., а през м. февруари т.г. Община Троян за пръв път проведе избор на превозвачи според изискванията на Закона за обществените поръчки (ЗОП). По установената досега практика бе направено групиране, така че в пакетите на отделните превозвачи да има и повече, и по-малко печеливши линии; а основната цел е да се обхване пътникопотокът от всички населени места в общината.

КОИ ФИРМИ спечелиха поръчките? Както и в предишния период градските линии Кнежки лъг – разклон Калейца и Камен мост – разклон Калейца се възлагат на ЕТ „Цанко Мичев”. Същата фирма ще обслужва и маршрутите до селата Балканец, Калейца, Черни Осъм, Белиш, Шипково и линията Троян – Велико Търново. 

ПО ЛИНИИТЕ от Троян до София, Ловеч и Плевен ще пътуват автобуси на фирма „Нешев” ООД. Този превозвач ще отговаря и за транспорта до селата Голяма Желязна, Врабево и Ломец. ЕТ „Грация – Геновева Краева” ще поддържа линията София – с. Врабево; както и новоткритата линия Троян – с. Горно Трапе (само в четвъртък). По маршрута Троян – Севлиево и от Троян до селата Чифлик и Балабанско превозът на пътници е поверен на „Троян Автотранспорт” АД.

Т21

11 коментара:

Анонимен каза...

Госпожо Михайлова, ние от селата от Троя до Чифлик и наоколо, надявам се не сме втора категория хора отново да ни обричате на тази фирма "Троян Автотранспорт". Автобусите им са страшни за гледане камо ли да ни превозват.Не знам критериите за обществената поръчка , но недоумявам какво са Ви предложили за да ги предпочетете. Не ги изкаме с тези мизерни и твърдеопасни технически автомобили. Пътувам всеки ден по този маршрут и вярвайте ми не преувеличавам.

Анонимен каза...

Има ли начин другарката Донка Михайлова да осветли жителите на град Троян,колко общински обекта са уредени да бъдат "охранявани" от фирмата ДАРИОС? БКС е единият,вторият е бившата митница...
Освен това, да отговори по какъв начин е станал избора,имало ли е конкурс,и колко пари общината плаща на бабичката на минко акимов?
Чакаме отговор от Михайлова,като този пост ще бъде постоянно публикуван,докато не се даде отговор!

Анонимен каза...

1, вие сте трета или казано по-просто за да го разберете, последна дупка на кавала.

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Димитър "dmb" Табаков каза...

Не съм от Чифлик, но работя там. Та много ми е интересно как ще се развива "Туризмът и хотелиерството" в този район след като няма и една катафалка до там...Камо ли точно когато е най-необходима на хотелите ...Петък и Събота вечер към 12 (и съответно по някое време обратно).

Анонимен каза...

С две думи, доходите са ниски, и от там посещаемостта е нулева от масовия потребител. Масовият потребител е този, който ще направи икономиката растяща. Без нормални доходи, нито транспорт, нито търговия, нито строителство, с две думи–пълна скръб и разруха!!!

Анонимен каза...

Млад човек до Донка,кой ли е и какво прави там!

Анонимен каза...

Синът на еди кой си...Сещай се !

Анонимен каза...

Та тоя пишлегар на кого е син?!...

Анонимен каза...

Пътувам редовно по линията Троян - Г.Желязна,обслужвана от Нешев ООД, но до сега нито веднъж не ми е издаван билет за пътуването.Питам г-жа Д.Михайлова и господата данъчни инспектори - как стават така тези работи ? Защо ?Ами ако стане нещо по време на пътуването /не дай си боже / как обикновения пътник ще докаже,че е пътувал с този автобус? Но пак питам - защо не се издават билети - къде и как се отчитат нашите пари ?А данъци плащат ли се, или всичко в джоба на ...?

Анонимен каза...

Вярно ли не се издават билетчета от "Нешев" айде бе това не може да бъде :)))

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |