Рок академия в Троян?

* На която ще забиват банди от цялата страна -
 от прохождащи до рокдинозаври

ОЧАКВА СЕ финансиране на една нова младежка многофункционална зала (в сградата зад Данъчна служба). Пред реализация е идеята за изграждане на Информационен туристически център в бившия Китайски ресторант. Обмислят се вариантите за построяване на нова градска спортна зала или разширение и модернизация на зала „Чавдар”. Работи се по организиране на рокфест в Троян – „Рок академия”, в която да се изявяват банди от цялата страна, от прохождащи до рокдинозаври.

ТОВА сподели кметът Донка Михайлова пред участниците в младежката дискусия, провела се в началото на миналата седмица (12 февруари) в ресторант „България”.  По наша информация се предвижда рок сцената да е в района на троянския мотополигон и новото стрелбище за биатлон – място достатъчно широко, комуникативно, с подходяща инфраструктура за подобно събитие. Дано!!!

Т21

21 коментара:

Анонимен каза...

Първото наистина сериозно решение от страна на кмета. Адмирации и пожелания за добър мениджмънт и превръщане на Троян на центъра на музиката в България. Следващият жизнено важен ход е преструктурирането на общински терени, в подходящи за инвеститори такива, за да се разчупи монопола в Троян.Иначе, кучета ни яли.
Устойчиво развитие му е майката. Сега си пускам Ozzfest-a от 2000-та, и поздрав From The Kings Of Fucking Metal!

Анонимен каза...

Ех мечти...

Анонимен каза...

Абе те нямат пари да закърпят и мият поне един път месечно улиците,гледай с какви работи баламосват младите белким се излъже някой да поостане още тук.

Анонимен каза...

3ти ти си кръгъл глупак!!!!

Анонимен каза...

Накрая ще има гола поляна с 20 феста и 15 спортни съоръжения.

Анонимен каза...

И голям брой специализирани съоръжения, известни като химически тоалетни: )

Анонимен каза...

4ти,когато фактите говорят и най умните мълчат!!!

Анонимен каза...

Китайският кога фалира та ще го правят на информационен център?

БСП каза...

Пари има от къде да дойдат.http://izvestia.ru/news/545340

Анонимен каза...

Аааааааа,да то сега почваме да развивать экономические отношения с Россией.Етта опрайхме се:)

Анонимен каза...

Разчупи ли се монопола в Троян, много бързо ще се усети и в обикновените хора. А тях развитието ги касае най-много. Тези предстоящи събития, трябваше отдавна да са се случили, заедно с реновирането и утвърдяването на парк Къпинчо като зона за спорт и отдих. Възстановяване на туристическия дом, и пускане в експлоатация на затворената база. Изграждане на спортните площадки за различни видове спорт, алеите ремонтирани, модерно енергоспестяващо осветление, и организиране на събития от различен характер. Много работа може да се свърши , и резултати ще има.

Анонимен каза...

Много мразя криви работи. Отдавна трябвало да се случат разни работи. Да, ама не са се случили. Сега започват да се случват и какво, виновни са тез, които правят нещо!

Анонимен каза...

Съгласна съм с последния пишещ. Много от предложенията, които младите хора са предложили на проведената младежка дискусия, за което, браво на Михайлова, вече са на дневен ред в администрацията.И съм убедена, че ще бъдат направени.

Анонимен каза...

Много неща ни обеща г-жа Михайлова, направи някои само да ги е направила, без никакво качество. Пари няма. Обещава, че ще строй. Те не се разходи из града и крайните улици и квартали да види какво е положението. Няма площадки, няма пътища копка до капка и в копката пак копка. Около всеки блоко някакви си временни построики, които пречат и загрозяват квартите. Зимата от тях не може да почистват снегорините. Не режи г.жа кметицата тези проблеми. Обещава да строи на младите хора. Би било найстина много хубаво и необходимо за младежта. Но лично аз не вярвам. Последните години се наслушах на само на обещания. А да не изпускаме факта, че до госпожата стой др. Минко Акимов. Той нищо не блави без собствена финансова облага. Ако няма пари за него нищо няма да се направи в града ни. Жалко, че съм толкова черноглед. Но повярвайте ми това е самата истина за града ни!!!

Анонимен каза...

Незнаете ли №14, Д.Михайлова, като М. Акимов и всички други от общината момгат само да обещават. Нищо да не правят и да търсят финансова облага.

Анонимен каза...

Абе вие луди ли сте да слагате на един кантар Михайлова и Акимов?! Бесен съм от това, което говорите защото познавам сегашния кмет, не крия това и се радвам, че общината се ръководи от съвсем нов политик. Бих казал - честен до глупост. Аз съм от тези, които живеят в една от крайните улици. Обеща ни преди да стане кмет, че ще я направи - чакахме това повече от 30 години. Е, изпълни обещанието си.

Анонимен каза...

Е,и? Оправила му била улицата.Ми добре дошъл в 21 век гражданино.Това, ще те направи по- щастлив за известно време, до преди да стигнеш до извода,че яко не крадяха а работеха за това,за което са се цанили а ние сме ги избрали-Троян нямаше да е в това състояние.Но точно това драги е проблема на много българи и троянци. Накараха ви да им пляскате за неща, които законово трябва да бъдат свършени от кметовете.А тази улица,ще промени ли икономическото състояние на хората живеещи на нея?Ще спре дилян енкин да краде?Ще разкара онази нагли маймунска глава от Троян,и ще спре да изсмуква кръвта на общината?Ще разказа октопода живеещ на нашия гръб ?

Анонимен каза...

16-ти само времето ще покаже дали е честна до глупост или е глупава до престъпност . Аз залагам на второто , просто честен комунист - такова животно няма , няма и да има . То от 44 год . все честни комунисти ни управляват / няма бивша проститутка и бивш комунист с получаване на червената книжка настъпва и престъпна инфектираност на кръвта / та за това сме на този хал .

Анонимен каза...

№16, може би сме луди, но и ти си луд. Ако направи твоята улица, то я направи заради авторитет и такива като теб да я подкрепят. Обаче има много,много, много улици за оправяне. И много други проблеми които да решава, а сега не е започнала нито един да решава. Що се отнася до М. Акимов. Какъвто е той и всички други са като него, обещават и търсят лична и финансова облага. Нека времето да докаже. Защото до сега нищо по различно не показаха фактите. На нали знаете "Когато фактите говорят, дори боговете мълчат!" Сега само чуваме обещания и пак обещания и нищо друго..........

Анонимен каза...

Прав си 19 !!!!! От години нищо не е направено както трябва в Троян!!!И всеки дълпа чергата към себе си!!!

Анонимен каза...

Много сте прави 19 и 20!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |