Пак разгром

* „Чавдар” отнесе „тройка с гарнитура” (0:4) в домакинския си мач със свищовския „Академик”; в предния кръг лидерът „Локомотив 1929” (Мездра) ни попиля у дома си с 6:2
Цар Футбол, СЗ В група

ЧЕРНАТА СЕРИЯ на „Чавдар” (Троян) при дебюта му в Северозападната „В” група на националното футболно първенство няма край. В последния си мач (7 октомври) – като домакини на „Академик” (Свищов), нашите записаха потискаща загуба с 0:4. И макар разгромът да дойде в самия край на срещата, това не топли. Шест минути преди последния съдийски сигнал „чавдарци” героически удържаха почетното 0:1, но последваха три бързи гола на студентите, които оформиха „тройката с гарнитура” за троянци.

ВЪПРЕКИ ПОРЕДНИЯ ялов кръг „Чавдар” се задържа на 10-тото място във временното класиране (от 12 отбора) – с 3 точки от 7 мача и пасив от 14 гола (7:21), като след нас на опашката са само „Балкан” (Белоградчик) с 2 т. и последният „Трявна” (Трявна) без спечелена точка. Всичко това пък красноречиво говори за криза в нашия тим и явно е дошло време президентът и основен спонсор на клуба Мирослав Тодоров да вземе някакви мерки.

В ПРЕДИШНИЯ СИ МАЧ „чавдарци” инкасираха друга тежка загуба – 2:6 при гостуването на лидера „Локомотив 1929” в Мездра. Преди това пък бяха двете домакински ремита: с непретенциозния „Балкан” (Белоградчик) – 1:1; и с „Ботев” (Козлодуй), друг преодолим, но непреодолян отбор – 2:2. Следващата ни среща отново е домакинска, на 21 октомври, с намиращия се точно преди нас във временното подреждане „Локомотив” (Горна Оряховица); и дано най-после се отпушим и с една хубава победа да излезем от дупката. Айде наш`те! 

Т21
Още по темата:

28 коментара:

Анонимен каза...

Вчера,леко подпйнал чичко от трибуната, подканяше наще момчета. По едно време,една изрусена "фенка",недоразбрала че това не е театър,започна истерично да се дзвери на човечеца...Добре са момчетата, може и да не ги бива в играта,но на чалъми и стойки го докарват,като онези по телевизора :)

Гочев на Дочев каза...

Ейй чи то на трибуната без тъпи руси кифли дет музиката на телефона им е Преслава, Камелия и други от сорта бива ли :)))

Анонимен каза...

Гаджетата и жените на футболистите и на село и в София обичат да се филмират като псевдомутресите и пр.Коѝ ще ги забележи иначе.

Анонимен каза...

Троянеца не е приспособен поначало за футбол.Той е индивидуалист,дай му пресечена местност с малки полянки,горички,дълбоки деренца с бистра студена водица,мезенце,па а след туй пак в папратта и така до безкрай.Широките открити пространства на футболното поле крият опасност,там дебнат рефери,полицаи и всякаква друга паплач,готови да ти свият одма сърмите,да те натикат в миша дупка,че и картон да ти покажат.Тоя спорт не е за троянеца,не,за него е ориентиренето,партизанлъка,лов на зайци и балъци и други подобни.

Анонимен каза...

Що бе, по прически,обезкосмяване и татуировки го докарват досущ като ония по телевизора.Че кво, то същото, топката е кръгла а вратите са две. Лошото,че наще не нацелват противниковата !

Анонимен каза...

Баскетболист рече :Братя запалянковци,зажаднели за спортни вълнения по стадиони и зали , там където предно изказалия се , подчерта , че всичко се вижда , след около 10 дни ще се преместите и в залата за баскетбол. Там ще се радвате на повече радост , обещавам Ви !

Анонимен каза...

Ми аз откога разправям,че мятането на топка в кошница, носи повече емоции за троянския ултрас!
По-добре да имаме един но развит спорт,отколкото няколко недоносчета,само и само да се отчита спортна дейност!

Анонимен каза...

Е така си е,друго нещо си е баскетбола!

Анонимен каза...

to se vijda i s prosto oko 4e na otbora mu triabvat mladi mom4eta nai ve4e v ataka i sredata.hora koito da ti4at i se boriat.niakoi hora vmesto da pomognat v koeto niama ni6to lo6o po skoro vrediat ,prosto godinite sa im mnojko

Анонимен каза...

какво да направи президента? С тези играчи толкова.вярно е че някой са по-напред с годинките и килцата но реалността е такава.без пари не може.ако докара няколко що годе по-добри ще трябва да им се плаща и пак файдата е същата.пък и тогава ще коментираме защо не играят нашите момчета.все пак въпреки всичко стадиона се понапълни което говори че троянецът обича футбола.макар и слаб хората гледат своя си отбор а не тичат по ловеч както преди.

Анонимен каза...

Ей хора , разберете един дядо Сашо не стига. Колкото и да тича човекът ,не може да огрее навсякъде.А треньорския проблем е голям , вижте и в "А" група , бивши големи играчи без образование , без кфалификация , или по-точно с придобити фалш лицензи - патент на "Прехода" ,водят до - Нищото българския футбол, дори обобщавам до дъното - Българския спорт. Справка: Олимпиада , Световни и Европейски първенства.

Анонимен каза...

Охооо,тоя къде отиде...Тук се говори за някаква пародия на аматьорско отборче, а нашия взе да възхвалява бат ти Санди, мина през тренерите в А група, отскочи в политиката,и завърши с воле директно на големите форуми.
Както пише един горе, то същото като ония по тв-то: топката е кръгла и вратите са две :)

Анонимен каза...

Първо, тази работа не се оправя за ден-два, а за 3-4 години в най-добрия случай. Имам предвид отбора да се закрепи в тази група без опасност от изпадане. А относно футболните традиции в Троян - през 60-те години е имало два отбора ( ако не се лъжа Торпедо е бл другия ). А на мястото на втория стадион сега са красивите блокове в Лъгът, зад гимназията, под опитното поле.

Анонимен каза...

12 -ти , не възхвалявам дядо Сашо и знам , че отдавна е за фризера , но кой прави нещо във футбола , па и при баскетбола...? Все много добри отбори - деца ,юноши години наред , а мъжки отбори нямаме и дълго още няма да имаме.Само склерозата Хр.Радев вярва във Възкресението и 50 години вече чертае розово бъдеще на троянския фугбол.

Анонимен каза...

Нито клубовете ни са грандове, нито бандитите ни, но за нашата си кочинка са си титани! Националният ни умрял отбор е на 999 място в класация от 998, местните ни ритни-топковци се ос ра ха всичките това лято, дори телевизията на горно нанадолнище не се интересува от псевдо-мачлетата помежду им, страната ни е най-бедната не само в Европа ами и в Африка вече..само бистришките тигри са велики и се возят с airforce 007...Ето само някои мнения на западните медии:
Мафията владее българския футбол, а шефовете на големи клубове са перачи на пари, рекетьори и контрабандисти....посланикът на САЩ в София уведомява в детайли своето правителство във Вашингтон за това как функционира българската мафия, управляваща футболните залози, и обръща внимание на факта, че футболните клубове пряко или непряко се контролират от фигури от престъпния свят. Президентът на Локомотив София - предполагаем контрабандист на оръжие. Президентът на Литекс Ловеч - корумпиран перач на пари. Ръководителите на Славия София - рекетьори, обвинени заради убийства. Да не забравяме и факта, че в България е много опасно да си шеф на футболен клуб - близо дузина бяха убити след края на комунизма, пише швейцарският вестник, цитиран от Дойче веле.
В държавата на мутрите и на бандата голи глави какъв друг да е футболът освен МАФИЯ.

Морал? Ценности? Да, да ! каза...

Аз от футбол не разбирам, на мачове не ходя, камоли и на троянският местен тим. Следя резултатите им, и все се чудя, защо Сашо, местният политревичко изобщо се хаби да поддържа цяло лято терена след като на него получаваме само яки тупаници от който и да е дошъл да играе срещу нас? И друг път съм споделял тези наболели проблеми, но явно са останали без особен интерес. Става въпрос за следното:
- мизерията, която остава след всяка футболна среща на стадиона е кошмарна, трибуните отредени за запалянковците след края на последния съдийски сигнал се превръщат в част от катунски пейзаж. Шишета, кутийки, семки, обелки, вестници, цигарени кутии, опаковки от захарни изделия и прочие и прочие. Тази всичката гнусотия така си остава, трибуните са като осрани от стадо бесни цигани, съжалявам за сравнението, просто по друг начин не бих могъл да се изразя.
- Вторият още по- тежък и неприятен проблем е, че цяло лято след свършване на тренировка, футболистите, които идват с колите си на стадиона ги паркирват пред самата сграда на стадиона, като забележете.....минават всеки път и на отиване и на връщане по пистата за бягане! За никого не е тайна, че пистата ни за бягане е под всякаква критика и когато местните футболисти минат с колите си по пистата за бягане се вдига невъобразима пушилка, която хората дошли да подишат чист въздух и да спортуват за здраве са принудени да дишат. При наличието на път отгоре над стадиона, финансиран по европейски проект на всичкото отгоре, той не се използва от футболистите и част от треньорския състав на отбора, ами се минава по пистата за бягане. Включително бате ви Сашо, който не дава да се допари до тревната площ, дори беше забил табелки, че е забранено ходенето и тичането по тревата си позволява да минава с колата си по пистата! На всичкото отгоре когато деца дойдат с колелета на стадиона, той крещейки им обяснява, че не могат да карат колелета по пистата, е да прав е човека това е писта за коли, не за колелета. Имам снимков материал и при необходимост ще го изпратя на г-н Маринов, ако той сметне за необходимо да се намеси. Доколкото знам е имало запитване до г-н Комитов отговорник от няколко месеца по спорта в община Троян, защо се позволява това своеволие, на което той е отговорил, че ще види какво може да се направи. Е досега нищо не е направено и от негова страна, бездействието убива всичко човешко в този град, моля някой да обърне внимание! Стадиона доколкото знам е на всички Троянци, спонсора на клуба може да има претенции единствено към него, но стадиона е на всички нас. Между другото спонсора нито веднъж не е минал с колата си по пистата за бягане, за което моите адмирации, човекът винаги си минава отгоре по изградения за това път.

Анонимен каза...

nqkoi be kazal 4e gi nqma mom4etata ot mladejkite formacii,ami kak da gi ima kato ot "starite puski" ne mogat da se doberat do startoviq sastav a gi pra6tat da "ritat" samo na van,a tam znaete kak se igrae,za6to se otkazaha Toni,Nikolai i ostanalite v koito ima6e hlqb,pak zaradi star4etata
Abe nqma opraviq.

Анонимен каза...

16-ти, като е и твой стадиона, кога за последно рита на него?

Иванко каза...

Има ли нещо по-стойностно от футбол в Троян?

Анонимен каза...

Има-липсата на такъв! Онези години, за които всички изкукурингели говорят , са отдавна отминали и така трябва да бъде. Тук са идвали залязващи футболери,водили са се на заплата към някой голям завод,и общо взето са цуцали. Такива примъкляци са и Сашо и Цани. Примъкнали и заселили и цял живот единият цуцал как малко теле цуца .Сега няма фабрики,няма индустрия и освен да се поддържат младежките формации, другото би било пародия !

Иванко каза...

Има ли някяква по-стойностна тема ми беше въпроса?

Анонимен каза...

Баце, явно не си отрезнял още.Я се понаспи, пък после се опитай да зададеш разбираем въпрос,че засега не се получава (:

Морал? Ценности? Да, да ! каза...

18-ти!?! Че този стадион само за ритане на топки ли е ? Почти през ден, че дори и всеки ден съм бил там цяло лято, повярвай, колкото тичане и тренирвки съм правил там навремето, ти толкова на сън не си тренирал.

Анонимен каза...

Мен ме вълнува футбола, и искам да ритам на подходящо място за него-тревен терен!
Когато ми се тича,кеф ти Турлата,кеф ти Капинчо...

Морал? Ценности? Да, да каза...

Единственото, което мога да напиша по повод казаното от 24-ти е : Морал? Ценности? Да, да

Анонимен каза...

Ма май не си пиеш и хапчетата,а?

Анонимен каза...

Подкряпям "морал?ценности? Това е недопостимо малки деца и жени по стадиона ,а някви комплексирани футболисти карт по пистата.Как а има оспехи отбора с тези лумпени!!! И наистина Сашо и Кепов и дават пример сличните си автомобили!!!

Анонимен каза...

От футболистите по тъпи са само борците ! Потвърждават го повечето от коментарите тук. А, наздраве !

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |