Не е виновна службата

ФотоОко

Тези две снимки ни изпратиха от Общинското предприятие (ОП) „Комунални услуги” на 4 октомври т.г. Едната – на току-що поставен голям и празен контейнер за смет на площадка в жк „Христо Смирненски”. Втората – на боклуци, „изакани” извън контейнера веднага след това. Както се казва, коментарът е излишен. И все пак не можем да премълчим нещо – че често за мръсотията наоколо не е виновна службата по чистотата, нали?

Т21

36 коментара:

Ачко каза...

Веднага задавам въпрос към комунални :

Как успяхте да изтървете тоя къде се е изсрал,а да снимате говното? Или някой от вас показно е бръкнал у кофата,извадил "акано" и поставил за пред фото обектива?

SED каза...

Ачко не е правилно. И конституцията забранява да бъдеш сниман без твое съгласие. Друг е въпросът, че тогава всичките тези камери са потенциално незаконни. Хората обръщат внимание - вземи Photoshop и си сложи снимка на когото поискаш, защото това може да го е направил всеки. Едва ли ще намериш 100 души, които никога не са хвърляли на земята, вместо в кошчето. Знаеш ли, че съм си правил екперимент. Остави си една опаковка на някоя вафла или солети... все едно и просто се разходжай уж с идеята да я изхвърлиш. Ще видиш, че не е толкова трудно да стигнеш до кошче. Имаше прериод, в който на центъра нямаше нито едно кошче за болкук, но, за щастие, това е в миналото. Истината е, че трябва да бъдем малко... НЕ - много по отговорни към това, което правим. И да не ни мързи да отидем до кофата, контерйнера и т.н. И след като има разделно събиране да не хвърляме празното пластмасово шише в общия болкук.

Анонимен каза...

Като им гледам курниците на там живеещите, не се учудвам, че си хвърлят боклука навсякъде.

Ачко каза...

Отново въпрос към комунални :

Бацета, по трапето ходите ли да изхвърляте контейнери? Явно не, щом около месец на първия ляв(нагоре)завой към трапето,има едно много хубаво сметище.Минавайки нагоре,спускайки надолу, всеки го вижда. Но май на никой не му дреме, ни на живущите в това село, ни на комунални. Просто е смешна тази постановка по отгоре (:

Анонимен каза...

Ачко, нито живущите, нито предполагам Комуналти-те могат да следят всеки тъпак, на който вместо да отиде на сметището по стар български обичай гледа да си метне боклука в природата, нищо че ще му излезо дори по скъп бензинеца. Не мисля, че гражданите или фирмите са или трябва да бъдат пъдари на тия дето замърсяват. Просто трябва ако се види кой е тоя дето хвърля, записваш му номерчето на колата и след това му съдират з.... от глоби. Па да ги видим след това ще си хвърлят ли лай... където им падне.

Ачко каза...

Я виж сега какво си написал. Хем не можело,ама трябвало! Тези дето замърсяват не живеят ли сред нас,а?Или извънземните серат и правят сметища,а гражданите(каква хубава дума), са неми зрители на случващото се (:

Анонимен каза...

Тия дето си серат боклука в природата са по зле от извънзевни, а ти казвам, че никой не е длъжен да ходи и да ги следи, или аз поне не се сещам за институкция, чиято работа е да следи простака къде си хвърля боклука.

Анонимен каза...

ж.к."Палестина" - какво друго очаквате...без коментар!

Анонимен каза...

Айде бе, кочините в ивицата "Газа",a.k.a. гетото, да не е по преметено?

Анонимен каза...

Комунални услуги да не си пишат актив за поставения контейнер,защото когато сутрин в 7 часа тръгваш за работа и искаш да изхвърлиш торбата с боклука,Той /контейнер/ не е там.Контейнер се появява след 8:30 часа,аз боклука в градският ли транспорт да го кача или на работното си място да го занеса.Комунални услуги да си направят друг график за извозване на сметта,а не сутрин когато всички искат да го ползват контейнера да го няма.

Анонимен каза...

Че то гетото в така нареченият жк.„Христо Смирненски” отдавна си е като в Бейрут. Така че нищо ново под слънцето...

Анонимен каза...

Не се хабете - снимките са направени по едно и също място, но от различен ъгъл и разстояние. Само не разбирам защо?

Анонимен каза...

Тъй де - не място, а време.

Анонимен каза...

В тоя квартал и по-точно 2та панелни блока, не живеят ли предимно мангаля? Ако е така, значи боклукът по улиците там си е нещо съвсем нормално.

Анонимен каза...

А в гетото(Лъгът),не живеят ли предимно българя? И там боклуци.Кой е по мангал в случая?

Анонимен каза...

12-ти много си прав. Защо пак лъжете раята бе роби наши?
Абе гражданя, някой погледна ли тая уличната котка дето е за много пари, откъде и седи механик водача? На метачките требе да е седнал като у UK, от грешната страна. Имаше едни ИФИ едно време, пак там си беше - у десно. Тоя май си е дето не требе, като у мойти кола. И ку мини покрай паркинг - дано има каско, че ще рендоса бая нещо. И ако е така, това нещо е правено за другата половина от света и па некой е облажил тиганя, ако не го купил с отстъпка.
Робите май четат тука. Славейков я заровиха, на главната туриха палети...

Дедо Спас.

Анонимен каза...

12-ти,за да се правят на интересни,как защо.Все едно след като са оставили гюма,някой ги е накарал да проверят дали хората хвърлят в него,или до него.Нивото пада все по-надоло ...

IgMg каза...

Гена, прави моля те обективна журналистика, не нагодии, безсмислени и откровени нагаждания със снимките! И без това отдавна съм свалил доверието си към теб, като обективен журналист, ще те освободя и от присъствие в сайта ти, за което се радвам най-много аз, а печелиш най-много ти. Сполай ти и със здраве!

Анонимен каза...

Я, тия са прибрали палетите. Сигурно още не са знаци в новия Закон за движението по пътищата. Пък и дървата заминаха за Гърция. Яйцата и те станаха пак на нова, атрактивна Великденска цена. Май гърците ги купиха бомби за Ангелинка Меркел /Маркер - мишена в случая?!/. Only time will tell...

Анонимен каза...

Какво ѝВи евиновен Гената бе..........да не се доизказвам.Не четете ли какво пише,снимките са изпратени от общинско предприятие Комунални услуги.Човека само отразява
Ама ,що ли се учудвам ...........в Троян доволни няма,на всеки други му е крив .........
А относно боклуците,......какво да коментирам,........на завоя за Трапето имало боклуци,Коамунални не ги чистили??????????Ами господа трапчани,не правете боклуци ,като искате да ви ечисто!

Анонимен каза...

Гена ,да не ти пука,няма какво да криеш .Евала ти правя,само така !Не чети кой какво ти пише,то и за Къпинчо те оплюха порядъчно и точно по троянски.И защо,заради безхаберието на господа-ловджиите,които много обичат природата и я опазват с.............пушката в ръка.........

Анонимен каза...

Пратил някой нещо на Генади - виновен Генади.Отразил Генади някаква мърлявщина - виновен пак Генади.
Стана като в оня лаф "Зайо, защо си със шапка..зайо защо си без шапка".
Като на някой не му изнася, да не чете и да не коментира,то се разбра, че Генади не може да угоди на цял един град.
Гена, да не ти пука!

Анонимен каза...

Има едно подобие на сайт или за каквото се представя. Който не му харесва тук,да бяга там.Допреди година,всеки пост написан в това подобие на медия, се носеше директно на акимов с информация от кого е.Да не говорим за неподписани или директно прекопирани от други сайтове новини и статии !

Анонимен каза...

to kakvo da se o4akva ot ciganskoto geto ot smirnenski...

Анонимен каза...

в комплекса не живеят само цигани и ако навсякаде живееха такива цигани ние ще сме много добре.

Анонимен каза...

23 ти ,този сайт също не е анонимен,знам го от опит.Нека администратора да го отрече....

Анонимен каза...

Я ти докажи,че е ,или недей да говориш простотии!

Анонимен каза...

Ама човека казва че НЕ Е,защо го караш да доказва нещо което не твърди?

SED каза...

Това са пълни глупости! Генадий не е прокуратура. Без заповед от прокоратура никой доставчик няма право да изнася информация от кое IP е пратена информация и до кой сайт. Ежесекундно се попълват по 50 до 100 страници текст с адреси на посетени сайтове. Ако мислите, че някой следи това, много се лъжете. Това да не ви е "Семейство Симпсън: Филмът" :)

Анонимен каза...

Ей, зайците ...

Дедо Минко

баД Минко каза...

Ей,пишлемета ...

Анонимен каза...

Оооо мумифициран, къде ходиш бе виагра?Я кажи как го правиш-Висиш на клона и белиш бананата,или бананата белиш и висиш на клона,а?

Анонимен каза...

14/88

Анонимен каза...

Мислите малко от различна гледа точка, а ако оня с газката когат е дошъл да стовари контейнера естествено през това време е нямало контейнер там, човека, който е дошъл да си изхърли боклука вижда, че няма къде да го изхвърли и културно ги е оставил там, с цел кат дойде контейнера боклуците да се сложат в него от тези от чистотата ... Аман стига сте нападали населението и хората ... много ясно, че комуналните са виновни ...

Анонимен каза...

Като службата не е "виновна", същата тази служба може ли даде някакво смислено обяснение защо в с. Дълбок дол вече втора, да не е и трета седмица стои не изхвърлен контейнера за смет, който явно вече прелива от всякъде.

http://prikachi.com/images/571/5377571s.jpg
http://prikachi.com/images/580/5377580s.jpg
http://prikachi.com/images/575/5377575y.jpg
http://prikachi.com/images/565/5377565x.jpg
http://prikachi.com/images/596/5377596a.jpg

Анонимен каза...

Чакам администратора да даде честната си дума, че този сайт е анонимен и че не се разнася кой от анонимните какво е писал....

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |