Троянци с отборната титла в пистовото колоездене при мъжете

* Павлин Балински – три пъти златен и №1 на шампионата, Станимир Чолаков – със злато и две вицешампионски титли

ОТБОРЪТ НА „ХЕМУС 1896” (ТРОЯН) спечели отборната републиканска титла в пистовото колоездене за мъже. Нашите бяха убедителни и в двата дни на Държавния личен отборен шампионат, състоял се на столичния колодрум „Сердика” (18-19 август) и натрупаха най-сериозен точков актив от общо 7-те дисциплини. Вицешампион е тимът на КК „Бургас” (Бургас), а трети останаха миналогодишните победители от „Цар Симеон 1898” (Пловдив).

БЕЗСПОРНИЯТ №1 в индивидуалните стартове бе нашият Павлин Балински – той грабна златото в дисциплините 4000 м индивидуално преследване и „скрач”, където затвори всичките си конкуренти с по една обиколка, прибави и трети златен медал в актива си от отборното преследване на 4000 м. Сериозен успех постигна и Станимир Чолаков, завоювал две сребърни отличия – в издръжливостта по точки и на 4000 м индивидуално преследване, плюс злато от отборното преследване на 4000 м. Браво, шампиони!

Т21

Още по темата:

4 коментара:

Анонимен каза...

Bravo Pini,uspeh za v bade6te i ma4kai nared !Pozdravi ot Kr.dol.

Васил Митков каза...

Браво на Павлин!Пожелавам му още много успехи!

Анонимен каза...

Браво на нашето момче. В Бели Осъм се гордеем с него. Жалко само че кметството с село няма политика за стимулиране и подпомагане на младите хора, за популяризиране на техните успехи. Те имат нужда от това и го заслужават. Но кмета Иван Драголов /Бочев/ -(ЧОВЕКА Е ЕДИН И СЪЩ САМО СМЕНЯ ФАМИЛИИТЕ В ЗАВИСИМОСТ ОТ ПАРТИЯТА КОЯТО ГО ПРАВИ КМЕТ) е заспал такъв дълбок сън ,че се очаква да се събуди в края на мандата, и да добави още стаж към пенсията.

Анонимен каза...

PINI BAMBINI - novia Jan Ulrich !

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |