Изявление на кмета Донка Михайлова

* "При нас нещата са спокойни и 
слава богу"

Новината за атентата в Бургас ме изпълва с тревога, тъга и много размисли. Говорих с ръководителите на структурите на МВР и "Гражданска защита" в Троян. При нас нещата са спокойни и слава богу.

В постоянен контакт сме и в готовност за реакция при необходимост. Надявам се събитията да не се отразят на ежедневието на хората от общината. Това събитие обаче ще има сериозно отражение в дългосрочен план върху България и света.

Донка Михайлова, кмет на община Троян

*****

По повод безпрецедентния за България акт на тероризъм, който бе извършен вчера на летището в Бургас срещу израелски граждани, кметът на община Троян Донка Михайлова изпрати съболезнователна телеграма до Негово Превъзходителство  Шаул Камиса-Раз – посланик на Израел в България. 
В нея се казва:
  
Ваше  Превъзходителство,

Приемете най-искрени и дълбоки съболезнования към семействата и близките на загиналите и пострадали граждани на Израел в извършения вчера терористичен акт  на летището в град Бургас!

Решително и категорично осъждаме всякакъв вид и проява на тероризъм, защото унищожаването на невинни хора не може да бъде оправдано с никакви политически и религиозни цели.

Искам да Ви уверя в пълната съпричастност на жителите на oбщина Троян с болката на Вашите сънародници. Искрено преживяваме тяхната мъка и страдане и се молим за скорошно възстановяване на ранените.


Донка Михайлова, кмет на община Троян

57 коментара:

Анонимен каза...

Другарко Михайлова, не демонстрирайте фалшива активност! С кого сте в контакт, с търтеите в пожарната ,дето си губят маркучите на всяко излизане?Гражданска защита е толкова такава, колкото и БКС могат да бъдат такива.
А ако визирате родната милиция де ни пази, та те не могат да се справят с няколко самозабравили се хлапета ,бизнесменски дечурлига, фучащи всяка вечер като бесни по троянските улици.Всяка вечер в района на гарата се чува стрелба , а полицията си няма и идея какво се случва.
Молете се да не реши да ни напада който и да е,че и долните гащи ще ни вземат!
Със сигурност при вас нещата са спокойни, ако ще и атомна бомба да падне, котилото на мозъци наречено Община Троян, няма да мръдне.Ей Богу!

Анонимен каза...

Неуважаеми №1, явно си задръстен с много негативизъм, омраза и комплекси. Дано по-малко са хората като теб!

Анонимен каза...

Другарко Михайлова, колко пъти писаха за лъжите с водата – включително и канализационната. Другарко Михайлова, колко пъти тук писаха за безпорядака поулиците. Виж около дрянската чешма и надолу по „Ботев“ как колите са на тротоарите, а хората вървят по улиците. За дупките и начина им на ремонт -какво повече? Ето тези дребнички неща отличават който и да е друг град в България от едно западнало село като нашето. Не щем чудеса, само освободи тротоарите за пешеходците ако можеш. Тъй ли иначе нищо не става от теб като кмет – кръгла НУЛА!

Анонимен каза...

Тъжно е, че една свободна гражданска трибуна като този форум се опростачва и дискридитира от хора като № 1 (№3). За всички нетроянци - ТОВА НЕ ЛИЦЕТО НА ТРОЯНЕЦА!

troyan21 каза...

Бог да прости загиналите!

Анонимен каза...

Бе тази кметица не спи ли, бе - винаги има реакция.

Анонимен каза...

Жалко за загиналите!

Анонимен каза...

ДО 1-ви.Б Р А В О .ВЯРНО С ОРИГИНАЛА.

Анонимен каза...

Поздравления N 3 всичко е много вярно тротоарите на ул Хр Ботев станаха паркинг, а хората се движат по улицата.

Анонимен каза...

Вярно е, че коментари 1 и 3 са доста язвителни и като се вземе в предвид трагедията която стана, са нумесни и неадекватни, но в никакъв случай не са неправдиви в голямата си част от съдържанието си.
Г-жа Михайлова използва на всичко отгоре термин в изявлението си, като "структурите на "Гражданска защита", който не съществува като понятие в правния мир вече 3 години. Това за един кмет е недопустимо да не знае, под какво име съществуват сега силите за реагиране и защита на населението при бедствия, аварии и терористични нападения и на кого са подчинени. От тук може всеки да си направи извода за плана за защита при бедсвия и аварии на територията на община Троян. Така, че може би са прави 1 и 3 и тя наред с всичко, да вземе и да свърши поне нещо от това което прави силно впечатление на съгражданите ни.

Анонимен каза...

ИЗМИЙТЕ УЛИЦИТЕ-Е-Е-Е-Е-Е-Е-Е-Е-Е!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Може би е искала да каже ,че троянското летище,оживената гара и автогара са безопасни....!Ами да пренасочат международните полети към Троян.Другото за улиците и всичко нашенско -няма значение!Скоро хората в града ще отпаднат като проблем!!!!

Анонимен каза...

10, Трагедията на Троян е пълна! Я се разходете насам-натам по другите градове и вижте за какво става дума! Хората пишат тук под нейното изявление защото смятат, че поне ще прочете тези коментари под собствената и снимка и са напълно отчаяни!
А вие се надявате за хипермаркети и инвестиции- като си траете, никога няма да стане

Анонимен каза...

4, заради теб и подобни гълфони сме на такъв ред,дребна душице. А си прав, че повечето троянци напоследък са такива като теб, а некато 1 и 3.

Анонимен каза...

4 да не употребява думи които не разбира, защото не може да ги напише правилно. опростачва я е случил, т.к. е простак. Герб са такива- някои са прочели по 1 книга, повечето по ни една.

От 1-ви каза...

Такааа...До всички позитивни слагачи и оптимистични навеждачи :

Другарката Михайлова държеше постоянна връзка и с т.н. кризисен щаб по снегопочистването зимата.Нали така? Ефектът беше видим за абсолютно всеки един човек на територията на нашия тотално омагьосан град.
На думи и терминология го докарва също толкова добре, колкото и онова слабоумно старче от трапето.
Другарката Михайлова, трябва да се надява на липса на информация и интерес от страна на терористи,защото всички дърводелски работилници в Троян работят или са собственост на чифути!

Анонимен каза...

Госпожо Михайлова, реакцията Ви към трагичното събитие от снощи е много навременна и точна и ако не бяхте го направили, щях да Ви упрекна. Прави впечатление - на мен и на мои познати, че сте започнали доста неща в Троян,трудни за реализация и чакали своето решение години, години наред. Ще има много трудности, но съм сигурен, че ще се справите. И не унивайте от драскачите, които са тук и които уж са загрижени за този град - анонимковци, които избиват собствени комплекси. Е, и аз в случая съм от тях, но такава е политиката на този сайт, пък и не искам да бъда оплют до девето коляно. Желая успех!

Анонимен каза...

Не знам как ни пази полицията, ама в Трапето разбиха къщите на вече 2 бабички. Циганите върлуват и оглеждат всичко, после крадат. За една бабичка е по-голяма трагедия да й окрадат скромната пенсийка, отколкото трагедията от снощи.

Анонимен каза...

Пазят ни яко, бе 18-ти, от кафене "Орион" срещу "Болшевик"...колата крият отзад зад блока:)

Анонимен каза...

Жалко за невинните хора, станали и ставащи жертва на международните интриги за сфери на влияние, не само от израелска страна, но и от всички други народи. Бог да ги прости! Истинските виновници не се возят в автобуси, а в лимузини.

Пак 1-ви каза...

Другарко Михайлова, Троян от години е заложник на различни терористични групировки. 12 години бе заложник на терориста Дилян Ал Енкин, виден бунтовник от групата на социалистите.
След това, бе заложник 4 години на маймунарския терорист Минак Сейф Ал Трапчан. Предполагам, сте запозната със светите дела на тези двама велики духовни водачи?
Моля Ви, ако имате малко съвест,не правете Троян отново заложник на тези хора. Както каза,единия от двамата братя Ал Данков Муктада Данчо :
На Троян външни терористи не му трябват.Имаме си достатъчно местни!

Анонимен каза...

№1, хайде вече скрий се! Досаждаш до втръсване.

Пак аз каза...

Нека сведем глави за невинно загиналия шофьор на автобуса. Български гражданин, изкарващ по най-честен начин прехраната си,коствена жертва на малоумщината на едни ненормални хора. Поклон пред паметта му!

Анонимен каза...

БРАВО НА 1-ви

Анонимен каза...

Присъединявам се към № 23. Поклон!

Анонимен каза...

Светла им памет на невинните жертви!

Колеги много сме чреногледи. Аз вече осъзнах, че има и нещо хубаво:
Хубавото нещо на провежданата политика в Троян е, че другарите Енкин, Акимов, а вече и Михайлова правят необходимото да сме безинтересни дори и на терористите. То както правилно отбеляза 21-ви ние си имаме наши.
Другарко Михайлова за да сте още повече в крак със събитията може да повишите в код червено и пропускателния режим до летището на Капинчо. Предлагам изпращачите и посрещачите да бъдат допускани най-много до басейна на Къпината.

Анонимен каза...

До последния: Сарказъмът ти е безсмислен, глупав и обиден. Жалка картинка!

Анонимен каза...

До последния 27 да не употребява думи които не разбира, защото не може да ги напише правилно.

Анонимен каза...

Да се сравнява Михайлова с Енкин и Акимов е неуместно и глупаво. Имаме интелигентен кмет, чувствителен към проблемите на хората. ...А пък градът не е мит толкова поне от 10 години насам.

Анонимен каза...

Истината боли когато Ви я казват в очите, нали другари комуноиди/комунисти/?!Мамата си трака...всички сте от един дол дренки!

Анонимен каза...

Голям майтап, видяла жабата че коват коня и тя вдигнала крак.

Анонимен каза...

Колко тъп е станал троянския форумец. Даже пред смъртта лее злоба и комплекси. Нима просто не можем да изразим като хората съпричаствост към болката.

Анонимен каза...

А ти драги, си неграмотен лицемер...

Анонимен каза...

И да се държим малко по-цивилизовано. Ами кметицата го прави по всички изисквания на протокола. Ама някои май искат Троян да не е на картата на цивилизования свят. Михайлова, да не се отчаеш, ей!

Анонимен каза...

http://e-vestnik.bg/15162/doktrinata-dyuner-ne-pomogna-i-preduprezhdeniyata-veche-ne-e-smeshno/

Анонимен каза...

http://e-vestnik.bg/15112/d-r-nikolay-mihaylov-za-borisov-pred-bnr-rezhim-na-bezdanna-prostotiya/

Анонимен каза...

http://e-vestnik.bg/15156/teroristichen-akt-v-burgas-sluchi-se-onova-za-koeto-ni-preduprezhdavaha/

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

23-ти, пише се "косвен", а не "костВен"

Анонимен каза...

* "косТвен"

Анонимен каза...

13 ти, аз съм 10 ти, нещо не сте ме разбрали! В постинга си си използвам т.н. "меко наколонение", та барим се сети г-жа Михайлова, защо я избрахме и белким ни отговори какво и защо го прави така. Тя отговаряше в началото на мандата си и беше активна, но сега захитря и мълчи, като каква? Няма да казвам за да използвате пълно вашето въображение.
Подкрепям Ви в това, че трагедията в Троян е пълна, но не само в Троян е така - целокупна България е е на това деридже!
Обвинение ли ми отправяте, че си трая или нещо от този род?
Не, не си трая напротив бесен съм, но съм възпитан, също както и Вие, та да не им казваме нещата с истинските им имена. И този момент ще дойде, уверявам Ви, събирайте материал, но не с необоснована злоба а с факти и истина!
Г-жо Михайлова израелците няма да Ви помогнат, време е да виждаме на лице истински резултати от вашето управление като отчет на нашия избор. Не искаме необосновани отчети и перчене от рода на Боко магистралния "вымогатель"(рус).
С уважение към Вас и към всички в сайта!

Анонимен каза...

Уважаеми 34, Троян отдавна не е в никаква карта, камо ли цивилизация, превърнал се е в жалко населено място без култура, спорт, светофари, инфраструктура и в резултат никой читав инвеститор няма да стъпи, а смешните изявления относно пътникопотока и риска свързани с ЖП/авто-гара и въобразямо летище, на което ежедневно кацат сигапур, катар, етихад или емирейтс, показват болно мислене. Иначе успех ти пожелавам в тази дупка.

Анонимен каза...

Измийте улиците-е-е-е-е-е-е!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Простотията на посредствения троянец лъсна. Толкова лъсна, че чак заслепява и става заразна! Прочитайки внимателно писателските напъни тук, категорично мога да кажа, че са писани от един и същи човек. Човек, много озлобен срещу другарката Михайлова. Изводът е един - явно го е настъпила много яко, но не достатъчно!

Анонимен каза...

Кумуняги мръсни,само герб

Анонимен каза...

44, вместо да пишите умопомрачителните си заключения, се вземете в ръце и защитете г-жа Михайлова, но не го правите и това е защото нямате факти на които да се опрете при защитата си. Така, че прави са хората сато я критикуват. Те пак го правят възпитано, ако бяха някакви неабуздани създания подобни на хуни, не знам какво щеше да стане с нея тогава.

Анонимен каза...

Напълно погкрепям 44, а относно 46 - не под този пост е мястото да защитаваме г-жа Михайлова, не мислите ли? Троянецът е станал прост и зъл - това е истината и дори Бог да слезе на земята вие пак няма да сте доволни. Как нямате срам да плюете по когото ви падне под статия за загинали невинни хора?!

Анонимен каза...

Почивайте в мир, невинни хорица.

Срам за троянци! Боли ме, когато чета злобните ви коментари.

Анонимен каза...

Защо някои хора наричат истината "злоба"?

Анонимен каза...

Това е начинът, по който трябваше да реагира кметицата. Но явно писачите тук са забравили какво е протокол покрай управлението на ГРОБ!

Анонимен каза...

Не е морално да се пише за "летище на Капинчо" и подобни простотии под тази статия!

Ol` dirty bastard каза...

Спокойни са,как няма да са спокойни.Скоро като останат само онези по "Никола Пеев" (май сега е "Криволак"),и тези новите до мотополигона,е тогава кво спокойствие ще бъде - мамата си трака!
Е,ако имаше някакъв вид туризъм по-различен от шепата шопи и майни през викенда,можеше и да ни се наложи да се притесним да не иде хубавия градец зян,но слава богу такава опасност няма.
Вървим твърдо към заветната цел Троян - първия град мавзолей,на инфраструктура,и на жители.
Абе,по между другото така да питам ... що от към Карловска страна на Беклемето хубав пътя,пък от наща страна няма такъв,камо ли да е хубав?

Анонимен каза...

51, то не остана за какво да се пише на Капинчо, като разрухата е пълна - къде са спортните площадки (игрища, кортове, алеи и др.съоръжения, нормално прилежащи към крайградски парк?

Анонимен каза...

Уважаеми 47, аз съм 46, факта, че забелязвате простотията и злобата в троянеца , значи, че и Вие сте такъв/а.

Анонимен каза...

47-ми,що не идеш да духаш на арабите?!Може на чифутите ако искаш...

Анонимен каза...

54, много време ли ви трябваше, за да измислите тази дълбока мисъл?

Анонимен каза...

55, какво духане ти е в главата като тук постовете са АНОНИМНИ? Срам за троянци са писачите тук! Дано само ние си го четем.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |