„Куршумите” взеха поредна титла

* С гол в края троянските „артилеристи” измъкнаха трудна победа с 1:0 срещу „Априлци” и спечелиха Купата на кмета * Боби Иванов – голмайстор на турнира
Цар Футбол

ОЧАКВАН победител в поредния летен турнир по мини футбол „За Купата на кмета” (на Троян) - „Куршумите”, най-титулуваният сред 13-те отбора участници, подсилен и от две големи имена: елитния рефер и бивш футболист от А-група Таско Тасков и звездата Мартин Кушев, който наскоро окачи бутонките, а в момента е старши треньор на столичната „Славия”. И неочаквано оспорван и тежък финал - срещу едноименния тим на Априлци, воден от неостаряващия си капитан Николай Нунев.

ВЪПРЕКИ ВСИЧКО троянските „артилеристи” измъкнаха победата в края на мача с гол, разбира се, на Боби Иванов, който му донесе и голмайсторския приз на турнира (5 попадения). В спора за бронза след изпълнение на дузпи „Космос” (отстранен на полуфинала от шампионите) надделя с 2:1 над „Спортинг” (не лисабонския, а от Троян). За най-техничен състезател на турнира бе определен Георги Лунгалов („Куршумите”), приза за най-добър вратар получи Веселин Влаховски („Космос”), а за коректност – Емилиян Евтимов („Гарант”).

Т21

Още по темата:

4 коментара:

Анонимен каза...

Те куршуми ама халосни като звездата на Смешник (Троян) - Саарбрюкен - Перм, фиаско в Левски и накрая при бат Венци.

Анонимен каза...

че то кога е бил тоз турнир?!

Анонимен каза...

Първи, бръкни си в задника и си нарисувай мустачки!

Анонимен каза...

Кушев помака, винаги е криел че е от Троян.А и за големия футбол бе открит като играч на Чардафон Габрово, така че да не ми се пише голям троянец!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |