Дочков напусна, пак влезе маестро Тодоров

* Знаковият общински съветник на ГЕРБ обяви лични причини при подаването на оставката, музикантът за втори път се закле в рамките на този Общински съвет * Какво се крие зад неочакваната оставка?

В Общинския съвет

НА ПОСЛЕДНАТА СЕСИЯ на Общинския съвет (ОбС) в Троян, 31 май 2012 г., един от знаковите съветници в групата на ГЕРБ - инж. Светослав Дочков, който караше своя втори пореден мандат, подаде оставка. Г-н Дочков обяви, че го прави по лични причини, в разговор за Т21 също отказа да обяви други (политически) аргументи. На мястото на г-н Дочков в ОбС – Троян влезе маестро Илиян Тодоров, поредният в кандидатската листа на ГЕРБ за Местни избори 2011. Г-н Тодоров вече бе в състава на настоящия Общински съвет – но оспорването на изборния резултат от страна на местната коалиция „Избор за Троян” и вкарването на 4-ти техен съветник (бизнесмена Емил Цоневски) за сметка на групата на ГЕРБ, която от 10 намаля на 9 души, отне съветническото място на музиканта; и сега той се закле като местен народен избраник за втори път в един мандат.

КАКВО СЕ КРИЕ зад оставката на инж. Светослав Дочков – един от големите бизнесмени в групата на ГЕРБ и смятан за най-силния поддръжник на бившия градоначалник и настоящ председател на ОбС – Троян Минко Акимов? Възможно е г-н Дочков да е решил да посвети повече време на бизнеса си – времената са трудни. Но не е изключено в този ход да има и политика, всъщност няма как да няма политика; тук предположенията са в две посоки – кръгът на г-н Акимов, към когото отношението след загубените кметски избори не е еднозначно, включително вътре в ГЕРБ, губи позиции или пък г-н Дочков се изтегля в по-удобната позиция „на сянка”, без да  смалява политическата си активност и партийно влияние.

Т21

Още по темата:

24 коментара:

Анонимен каза...

Китайците идват утре, там е причината за оставката!

Анонимен каза...

Що бе да не го ядат,човека е проспериращ бизнес а не един прост селски съветник

Анонимен каза...

Как един човек може да е проспериращ бизнес? Не писах, че ще го ядат.

Анонимен каза...

Светослав Дочков не се поддава на манипулации. Готви се нещо. И то ще е голяма изненада за всички поддръжници на ГЕРБ. Изобщо не е свързано с Акимов, могат да го използват само като предтекст.

Анонимен каза...

Е как да се поддава,като той самия е манипулатор.Пъзелът се реди,така че далаверата да е в него.

Анонимен каза...

Всички знаем че Светослав Дочков напуска защото е стабилен тип и неможе да търпи хора като МИНКО АКИМОВ!!!!

Анонимен каза...

Като е толкова "стабилен", къде беше миналата година по това време и не се противопостави тогава, на издигането на Акимов за кмет?
Защо мълча, да не беше лапнал на любовницата си оная работа или просто, плъховете първи напускат потъващия кораб?

чичо Гошо каза...

Как да се противопостави като МинАк бе неговия човек и крояха общи планчета за разни работи сещате се...

Анонимен каза...

Май в работа си има работа. Личните му причини се свързват с тези на данъчните.Май го грози съдбата на Гриша Ганчев.

Анонимен каза...

Да се назначи проверка,кой и как му разреши на тоя келеш да изкопае оня трап на Беклемето.Безсрамник и наглец!

Анонимен каза...

Голяма злоба сякаш е изкопал трап в двора ти.Със сигурност и ти ходиш да караш ски ама сега дай да плюем.

Анонимен каза...

Е за Беклемето е МИНЮВА заменката, какво е виновен г-н Дочков. И ти да си и ти ще я вземеш като ти я дават!!!

Анонимен каза...

светослав дочков издигна навремето Минко Акимов за кмет та да делкат комисионните. Минко вече не е кмет, няма лапачка, какво да прави светлю в Общинския. Него не го интерисуват и никога не са го интерисували проблемите на Троян.Нали помните, че заради него се провали газификацията на Троян, когато се написа с 10 процента в една от фирмите кандидатки. Ама другите обжалваха защото далаверата беше ачик.

Анонимен каза...

Светослав Д няма собствен бизнес. Той е един от многото, които движат нечии пари. Навремето на тези с парите им трябваха тарикатчета като Светльо, за да легализират парите си. Така че той не е никакъв бизнесмен, а обикновен чиновник, който придвижва нарежданията на собствениците.Такъв беше и в политиката - наредиха му да вкара д-р Дудевска в ГЕРБ и той го направи.И още и още...

Анонимен каза...

Прав си - Светослав е от хората-сенки. Но за миналите години прилапа и той доста неща.За сметка на Троян, разбира се.

Анонимен каза...

Каква минкова замяна, като хотела е купен по времето на Енкин.

Анонимен каза...

Не ми се вярва д–р Дудевска да бъде манипулирана, за да влезе в някоя партия! Какво искате да кажете, че въпросния господин е отишъл и я е накарал да членува в ГЕРБ, ако същата не го е желала! Когато човек може да направи нещо за града и хората, няма нужда от молби, заповеди, и каквото и да е.
Дано остане и някой в тая държава и град, който да не е с користни цели и помисли.
Тя поне е с истинска диплома, а колко са с "купени", или фалшифицирани! Бог да ни е на помощ!!!

Анонимен каза...

Успех Маестро!

Анонимен каза...

към 14 едно ГОЛЯМО БРАВО ОТ МЕН ЗА КОМЕНТАРА МНОГО ТОЧЕН, ЯСЕН И ВЕРЕН!!!

КЪМ 16

АБЕ ТЪПАК ПО ВРЕМЕТО НА МИНЮ СЪС ЗАМЕНКА ЗАМИНАХА ПИСТИТЕ СРЕЩУ ГОРА В БОРИМА!! КОЙ ТИ ГОВОРИ ЗА НЯКАКВО ХОТЕЛЧЕ.

Анонимен каза...

Когато участник в дадено събитие се оттелгя, е хубаво да направи рекапитулация на делата си.Същото важи и за политиката.
Редно е лицето Дочков да излезе пред тези които го избраха да гради Троян,и да даде отчет за свършеното през годините като общински съветник.
Дудевска,втори мандат от различна банда, редно е да направи една бърза ретроспекция на предизорборните си обещания.А именно-Превръщането на тронско в курорт от типа на тези в Австрия,Швейцария...

Анонимен каза...

Направо си е длъжен да направи отчет за свършеното ма нали се сещате дали ще го направи.?!Па и как да кажеш на хората стоях мълчах прибрах каквото можах наш Минко вече не е кмет и парсата намаля ...чао от бат Светлю......:D

Анонимен каза...

dano da ima problemi s danachnite. zacstoto mnogo semeistva imat problemi zaradi nega.

Анонимен каза...

ДОЧКОВ Е МАНИПУЛТОР НО ИМА ПО-ГОЛЕМИ МАНИПУЛАТОРИ ОТ НЕГО ДА НЕ ГО ЗАБРАВЯ

Анонимен каза...

vinagi ima nachalo i krai

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |