Така го правят по белия свят


Може би някога и при нас ще е така, а?

19 коментара:

Анонимен каза...

Нещата са измислени отдавна и са много прости,но за всичко трябват пари.Лошото в БГ е ,че некадърниците и крадците са повече от парите и докато е така никога няма при нас да е така както на клипа.Снощи казаха по БТВ,че тази година няма да се провежда световно по мото кросс в БГ,защото последните две вноски за лиценза не са внесени.Усетете се сами кой е организатора на тези състезания и къде са парите!

Анонимен каза...

Ей ,я стига сте гледали клипове!!Ейййй тоз интернет кой го измисли та да се отваряте сега как било по белия свят.Крайно време да осзънаете ,че сте в 3 тия свят и такива работи в този живот само по ютуб ще гледате.Който иска да изживее тръпката при два метра сняг да се движи по сух асвалт да грабва куфара и терминал 2. Другите за които Бзлгария е земен рай ,да грабват лопатите,количките и утре да свети около тях.За по паралиите има и частни тракторчета по 40лв.на час взимат момчетата, поне ще сте без мазоли вечер.Сигурно пак чичо ви Минко е виновен ,че го глобили 3 милиона та няма за роторчета да ви чистят улиците.Все другите са ви виновни ,нали и те семейства хранят и гъзове носят.Ай ,че са съмна и почва опесачаването.

Анонимен каза...

Подредени държави.А, ако тази техника е при нас, лошия Минчо, ще издаде заповед, снега да се събира, балира, и изнася в Сахара, а печалбата, знаете къде?

Анонимен каза...

С тия 3 мил.лева, дето ги дължим заради калпавия трапчански циганин, колко такива машини могат да се купят!?!

Анонимен каза...

Туй е на Беклемето снимано.........Троянска община да обяви веднага код "КАФЯВО РЯДКО"

Рицар без доспехи каза...

А така ще почнем да го правим в България, частност Троян като вземем да разтурим тоя град окончателно и всеки започне да се управя както може.

Виж видео- http://vbox7.com/play:af3419b536

Анонимен каза...

общината има да взема сумати пари от неизплатени данъци за автомобили и прочие....ама иначе много недоволни от почистването.....Троянска наглост
Сигурна съм че тук половината големи форумни писатели имат да задължения към общината

БК

Анонимен каза...

Хохо 7-ма.Данъците могат да се плащат и със закъснение,всеки си преценява кога ще го направи.Плаща си и съответните лихви за това.
А какво се случва с платените досега такси се вижда и с просто око.
А това, че се опитваш да се правиш на умна ,изобщо не минава.

Б..и ме К..а

Анонимен каза...

Добре,че заваля та да се скрият мизериите от улиците,но пьк кучетата опикаха навред.

Анонимен каза...

Кога да чакаме снегорини в Попишка? През април ли?

Анонимен каза...

Че в Попишка кога е валяло Януари?Обикновено Юли-Август вали там...

Анонимен каза...

Вярно, пообърках сезоните! Навярно ми се е привидял сняг, пък то лалета били нацъфтяли! Някой да продава шейна или стар найлон?

Анонимен каза...

Precious, ти ли си бре чадо?

Анонимен каза...

Имам двуместен от Вимпромски чувал.Сега подготвям и трансконтинентална мини подводница от бидон,тип 200 литра от галенова.Онуй момиче дето говори с папагали ма уреди с базов модел :)

Анонимен каза...

Пропуснах да кажа, че е син бидонa,оти ми мяза на очите ...The Precious :)

Анонимен каза...

За мен подводничката, че горе сняг къмто метър....и ботушите преливат....само не се сещам как ще я мъкна по нанагорнището.....дано е с двигател....

Анонимен каза...

Ам чи Прешъс, вий там сте на високата земя,Шотландци, друга губерния...Уж имало кризесен щаб,държал постоянно връзка с нещо си,ама с кво не знам.Да им отперим едно питане, коги мислят да атакуват Попишкаленд?

Анонимен каза...

То, Прешъс, там нямало договор да се почиства...кво да ти кажа...пък щаба верно държи връзка с нещото си. Върви да хапнеш.

Анонимен каза...

Отивам да видя началника, че имаме 4 износа днес и лудницата е пълна.Сещай се тия тир-ове как ще се пласират в Бенгази...

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |