Пепа Колева отново начело на Общинския съвет в Априлци

* ГЕРБ направи управленски дубъл – със свой кмет и председател на местния парламент

ПЕПА КОЛЕВА (ГЕРБ) бе избрана за председател на Общинския съвет в Априлци за пореден втори мандат. Изборът стана на едва петото заседание в понеделник (5 декември), след четири ялови сесии, кавги и безрезултатно гласуване. Този път г-жа Колева събра необходимото мнозинство от 6 гласа (в 11-членния местен парламент).

ТАКА ГЕРБ ПОСТИГНА пълна изборна победа в курортната община – със свой кмет (Бенко Вълев, вуйчото на вицепремиера Симеон Дянков) и свой председател на Общинския съвет. Пепа Колева е бивш директор на Професионалната гимназия по туризъм в Априлци. Председателстването й през мандата 2007/2011 г. също тръгна трудно – тогава г-жа Колева бе избрана едва от третия път.

Т21

Още по темата:

8 коментара:

Анонимен каза...

Община Априлци остана единствена с управление на ПП ГЕРБ в областта.Сега наистина ще заприлича на малка Швейцария и останалите ще се върнем някъде в края на 90-те.

Анонимен каза...

А ти хапче пи ли?

Анонимен каза...

А ти ?

Анонимен каза...

РБългария се управлява от ПП ГЕРБ обаче страната ни не само, че не прилича на Швейцария ами заприлича на фалирала Абсурдистания.

Анонимен каза...

Г-жата беше добра като директор на гимназията , но за пореден път доказа че властта влияе пагубно на хората, както се случи с нея ! Изключително добра като учител, но не и като председател на Общинския съвет в Априлци .

Анонимен каза...

А Троян заприлича ли на малка Швейцария след четири годишното управление на ГЕРБ ?????

Анонимен каза...

Да си припомним какво стана след семейното управление на овцевъдната кооперация,а да видим какво става и по пазара ,след двойната победа....

Анонимен каза...

Ей, Априлци, много сте я закъсали, бе! Толкова ли не ставате вие самите, че ви трябваше дядка от София за кмет и полендачка за председател?

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |