Няколко въпроса към Таско Тасков

След дербито ЦСКА - „Левски”

В НАЧАЛОТО КАТЕГОРИЧНО ЗАЯВЯВАМ, че в този мач отборът на „Левски” игра изключително слабо и съдията не повлия на резултата (28 октомври, стадион „Васил Левски”)! Въпросите ми към рефера и наш съгражданин Таско Тасков са с цел изясняване на истината в някои спорни моменти.

1. Грубото нарушение на Борис Галчев (ЦСКА) още в 9-тата минута не беше ли за жълт картон? Същият Галчев разкара топката при спряна игра, което също би трябвало да бъде „наградено” с жълт картон. И ако всичко това срещу Галчев беше отсъдено, след препирнята му със Сержиньо Грийн („Левски”) футболистът на червените трябваше да получи червен картон!

2. Тодор Янчев направи две груби нарушения в рамките на десетина минути, но видя жълтия картон само един път. Защо и той не бе изгонен?

3. Грийн и Йордан Милиев от „Левски” също бяха пожалени, тъй като имаха вече жълти картони, а направиха груби влизания. Защо двамата не бяха изгонени?

4. Споменатите по-горе няколко нарушения бяха доста по-тежки и груби от онова, за което Тасков изгони играч на „Миньор” (Перник) в Разград?

5. Защо беше пожален Костадин Стоянов (ЦСКА) за фаула, който напрпави в добавеното време като последен в защитата? Това си е за директен червен картон, от което следват и други по-сурови наказания!

6. Имало ли е залагания, че в този мач няма да бъдат изгонени футболисти и това ли е причината съдията да пожали 5 човека?

7. При ситуацията в 55 мин., когато топката се отби в ръката на К. Стоянов (за трети път тази есен този играч го прави безнаказано) и отиваше към играч на „Левски”, което може би щеше да доведе до гол, не последва никаква съдийска реакция?! А не бе ли по-правилното да се отсъди дузпа? Такива положения по големите терени в Европа почти винаги се свирят.

8. При ситуацията с Иван Цветков („Левски”) – поне в началото Пламен Крачунов (ЦСКА) явно го дърпаше и му пречеше, но положението е спорно. Само че Таско Тасков на мач между ЦСКА и „Локо” (Пд) отсъди дузпа за ЦСКА, без вратарят на „Локо” въобще да докосне червения нападател?!

ВЪПРОСЪТ МИ Е ЕДНАКВИ ЛИ СА КРИТЕРИИТЕ? И ако тези две положения (7, 8) бяха пред другата врата, кави щяха да бъдат отсъжданията на г-н Тасков?

ИСКАМ ДА ПРИПОМНЯ и една случка от м. април тази година, когато Таско Тасков след мача „Берое” – „Левски” излезе пред медиите и призна, че е сгрешил, като е дал дузпа за „Левски”. За тази си постъпка той беше награден с приза „Кавалер на честната игра”. Браво! Питам обаче – сега, след мача ЦСКА – „Левски”, ако си открие грешка, би ли отново си признал? Още нещо – и в двете положения, върху които акцентирах, облагодетелстван е все един и същ отбор, ЦСКА; това случайно ли е?!

НАКРАЯ ИСКАМ ДА ПОЖЕЛАЯ на Таско Тасков успех в по-нататъшната му кариера у нас и в чужбина, но и да му напомня, че по големите терени едва ли биха му простили подобни пропуски.

С уважение:
Петър Попов, фен клуб на „Левски” – Троян

П.П. Пак казвам – не търся оправдание за загубата на „Левски”, напоследък отборът ни играе много слабо. Тасков беше съдия и на мача във Варна („Черно море” – „Левски”), но там се справи безупречно. А „Левски” пак загуби.

22 коментара:

Анонимен каза...

А истината Пешо, е че сме много слаби.Ганьо, няма пари, Гонзо е абсолютна нула.Чорни си иска парите от Левски, и Батков продава като троянски бизнесмен.Това не е Левски, който познаваме с теб.Не е Левски за който през 2005-2006-та, се вдигахме цяла България.
И нещо друго, за да се спре веднъж завинаги.През 1994-та с Таско стояхме на един чин. Беше по наследство чорбар.Тук в Троян играеше много добре, но винаги ебаваше всички. Никога не се е вземал на сериозно. Замина в София,ЦСКА, и от там за нула време в Раковски.
Един ден се появи преобразен, вече един от нас. Цяла седмица преди дербито, какви ли не измислени "журналисти" от "вестници", пропагандираха как юноша на цеца ще свири дербито. Едва онзи ден, агенция БЛИЦ излезе с материал потвърждаващ думите ми.
Таско просто не ги ебава за живи, тия измислени футболистчета в България. И е прав да им се подиграва и сочи с пръст.

С уважение към теб, човекът посветил ме в синята религия преди почти 20 години заедно с Ицо Станчев, и никакво такова към всички предатели.

Тумбака

Анонимен каза...

Айде сега да гледаме от друг ъгъл:
Левски победи Литекс, сега абсолютно задължително е ЦСКА да бие Лески, за да може да падне от Литекс и така в края на краищата Литекс да не загуби. Поръчката си е на Гришата УЕЕЕЕЕЕ

Анонимен каза...

2-ри, говорим за нещо далечно от твоите представи за футбол. моля, не пречи. мерси...

Анонимен каза...

На крива ракета космоса и пречи......

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Господин Редакторе, сега е момента да правите новини. Информирайте ни на къде вървят продавалниците, коалицийте, договорките. Или вече това е безинтересно... За вас...

Анонимен каза...

футбола е велика игра, но тя отдавна не се играе по правилата. Та и за нашите избори. Резултата е ясен и без коментар. Но мен ме вълнуват лечности навлизащи в нашия живот със отрицание, негативен диалог и нищо градивно и поне малко ,,обещаващо,,. Везирам г-н Падарски. Какво ни убеждаваше той, че М.Акимов не става. Безумие, наглост и комплекщарстина. ,, Един Бойко, не е Бойко Борисов,, или ДСП, ВМРО- разбирай Даню Сираков, и т.н... А, Д П С.

Анонимен каза...

7-ми!
Ще те помоля най-учтиво, да преместиш неграмотната си натура на друго място-вЕзирам друг форум.Така наречените лЕчности навлизащи в нашия живот, теб изобщо не те интересуват, освен да обиждаш по техен адрес.
Благодаря ти, че разбереш от първия път и няма да се налага да пиша пак.Поздрави на Сашо,Данчо, Минчо и прочие...

Анонимен каза...

ОДА ЗА ЕВРОИДИОТА

Машинист натиска лост,
Трактори ни кара внос.
Бате пак ни изработи.
Леффски са ЕВРОИДИОТИ.

В чалга клуб в ръка с мастичка,
Под ръка със руса п..ка,
Бизнесмен под нос ломоти:
Леффски са ЕВРОИДИОТИ.

В цирка клоуна взе да хленчи,
Гонзо пак ще ме засенчи,
Слончета тръбят с хоботи:
Леффски са ЕВРОИДИОТИ.

На подуенската автогара,
полякиня кремчета продава.
Давам ги за двеста злоти:
Леффски са ЕВРОИДИОТИ.

Малка спретната къщурка,
Бабичка преде със хурка.
Дядото вари компоти,
Леффски са ЕВРОИДИОТИ.

Уикенд е. На пейка в парка,
Селянин със секретарка.
"Ух на бати, сладко коти!"
Леффски са ЕВРОИДИОТИ.

Бай Хасан бетона бърка,
Хаятин с шкурка го търка,
С четката Мюмюн цапоти:
Леффски са ЕВРОИДИОТИ.

Избори, а кандидати трима,
Пускай бързо бюлетина.
Кмета пак ще ни лъжоти:
Леффски са ЕВРОИДИОТИ.

БАТЕ, Жилина и Тампере,
Кой ги хване, все е.е.
Чул отнякъде Франческо Тоти:
Леффски са ЕВРОИДИОТИ.

Класна стая, всички кютат,
Изпита дано избутат.
Само Наско се кикоти:
Леффски са ЕВРОИДИОТИ.

Баба сменя пелените,
весели рисунки по стените.
Бебенцето се кикоти,
Леффски са ЕВРОИДИОТИ.

Страшен смях след мача стана,
Батков плачел за промяна.
Кокала да разпарчоти:
Леффски са ЕВРОИДИОТИ.

Анонимен каза...

Euroidiots" is a popular, ironic name of the Bulgarian football club PFC Levski (Sofia). It first appeared in several European newspapers after the match between Antwerp and Levski (UEFA Cup 89/90, 1st round). In this match Levski were leading with 3:1 till the 89th minute and then Antwerp managed to score three goals in the next 5 minutes. The match finished 4:3 for Antwerp and they were through after the first leg 0:0 in Sofia.More precisely, they were called "The football idiots of Europe", the "Euroidiots" nickname is a shortened version of that. I'm citing the video of the game in question as source.

Source(s):

http://www.dailymotion.com/relevance/search/Vitosha/video/xy5l8_antwerpvitosha-sofia_sport

Анонимен каза...

а

Анонимен каза...

П.Попов-чорбарче сбъркал си сайта.отиди при твоя гуру Г.Атанасов и там си обменяйте глупостите колкото искате.истината е че всеки наш отбор има издънки в ЕКТ.С това ниво догодина ще е истинско чудо ако има наш отбор дори и през август в ЕКТ.а специално за БАТЕ преди нас отстраниха Андерлехт но в белгия не го приеха като трагедия.след това минаха и през Ловеч а вече 4 години са в някоя от групите на ШЛ или ЛЕ.

Анонимен каза...

Пешо, не им обръщай внимание на тези гниди! Само анонимно пишат, иначе си ги знаем! Само Левски!
Христо Станчев

Анонимен каза...

Здравейте и от мен. Върл левскар и ултрас, ходя често по мачове, с две думи съм по наясно за положението в българския футбол от половината пишещи тук (визирам 9 и 10, а може би е един човек). Първо искам да ти кажа нещо интересно, ЛЕВСКИ е евроидиот, но в последните 20 години кой е най-големия успех на (*ка в Европа? хикса с Тулуз и герой на мача Жиняк '96 или загубите от МТК и Уралмаш? Или 48-то място в Лига Европа от 48 отбора?

ЛЕВСКИ ИЛИ СМЪРТ!

С уважение,
Георги Банков

Анонимен каза...

Я Пешо кажи си : Колко пари ти дадоха комунистите да напишеш статията с която да разсееш хората от Троян от злободневния проблем на града , а имено спечелването на изборите от мафиотската БСП ?

Анонимен каза...

До 15-ти, това е наша обща идея, на мен и Пешо, след мача си говорихме и решихме да зададем някои въпроси, които вълнуват футболните фенове. Хайде стига скалъпени обвинения без никакво покритие!

С уважение,
Георги Банков

Анонимен каза...

Младеж, скрий се вече...
До Пешо и Ицо:

И двмата много добре знаете, че причината е единствено и само в нашия отбор.Нямаме ръководство,втора година играем без треньор,селекцията ни е нула,нямаме и пари.
Отново за Таско, моля престанете вече, Таско не ние виновен.Нещо повече,онзи ден вдигнаха засада с която спряха голова атака за Локо ПД, при резултат 1:2 за тях...
Просто няма смисъл, колкото по-бързо го проумеем всички, че футбола в България е какъвто ни е и живота, толкова по-добре...

Бий кюрда по чалмата и само Левски!

Анонимен каза...

П.Попов-до 15.На глупави въпроси не отговарям.Още по-малко пък ще правя кефа както ти мислиш на комунисти,които 45г.са тъпкали нашия отбор.

Анонимен каза...

Аз нямам нищо общо с тази статия! Просто написах едно мнение, защото червени мишки и тук пляскат анонимно някоя словесна диария, и бягат! Забелязяхте ли във Враца, какъв гнусен чаршаф бяха опънали за Гунди и Котков? Проблема ни е в собственика, а не в съдиите!
Христо Станчев

Анонимен каза...

До 17-ти, първото изречение за мен ли беше?

С уважение,
Георги Банков

Анонимен каза...

Сигурно е било за теб! Но да не ти прави впечатление, прави ти чест, че като истински ЛЕВСКАР, се пишеш името и заставаш зад мнението си!
Христо Станчев

Анонимен каза...

Таско-педерастко

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |