Направиха първа копка за ремонта на Беклемето

* Лазаринка Стоичкова (АПИ): „Стриктно ще следим за спазването на сроковете и качеството, които изпълнителят пое”

ДНЕС, 4 НОЕМВРИ, В 14:00 Ч. бе направена символичната първа копка за ремонта на намиращия се в отчайващо състояние 5-километров участък от прохода Троян – Кърнаре (Беклемето), част от републиканския път II-35, от км 98 до км 103 от нашата страна. Стартът на дългоочаквания и безкрайно належащ ремонт, който се забави с няколко месеца заради обжалване на обществената поръчка, бе даден от Лазаринка Стоичкова, член на Управителния съвет (УС) на Агенция „Пътна инфраструктура” (АПИ), а водосвет отслужи отец Марин от Троян. „Стриктно ще следим за спазването на сроковете и качеството, които изпълнителят пое, пожелавам спорна работа”, заяви г-жа Стоичкова.

РЕМОНТЪТ НА 5-КИЛОМЕТРОВИЯ УЧАСТЪК е по проект (от ЛОТ 17) на Оперативна програма „Регионално развитие”, предвиждащ рехабилитация на общо 19 км второкласни и третокласни пътища в Ловешка област (другите участъци са в Тетевенско, 5 км и 9 км покрай река Черни Вит). Стойността на целия проект е 10,9 млн. лв., а за изпълнител бе избрана фирма „Агромах” ЕООД (Благоевград); строителният надзор пък е поверен на „Три ЕС” ЕООД (София). Двата договора – за строителството и за надзора, бяха подписани два дни по-рано (2 ноември) в централния офис на АПИ в столицата от Христо Савев от „Агромах”, Стамен Стаменов от „Три ЕС” и председателя на УС на АПИ инж. Лазар Лазаров. Срокът за изпълнение на обществената поръчка е съгласно договора за строителство и е не по-дълъг от 10 (десет) месеца.

ЗАЯВЕНАТА ЦЕЛ на ремонта в Троянския проход е „да се повиши регионалната достъпност, както и безопасността на движението” и да бъде подобрен пътят до курортния комплекс Беклемето. По проекта са предвидени предварителни ремонти по настилката, направа на нова настилка и оформяне на нови банкети, ремонт на съществуващите бетонови улеи и полагане на нови бордюри, подмяна на съществуващи облицовани окопи с нови, отводнителни улеи и малки съоръжения. Справката показва, че последният ремонт на този участък от прохода е правен преди повече от 30 години (1979 г.).

Т21

56 коментара:

Анонимен каза...

Краен срок на завършване?

Анонимен каза...

Ще питате за Акимов!!!

troyan21 каза...

Срокът за изпълнение на обществената поръчка е съгласно договора за строителство и е не по-дълъг от 10 (десет) месеца.

Анонимен каза...

2 ри, стига си го величал този Акимов! Какво общо има той с ремонта на републикански път? Откровенно, бива човек да е зомбиран, но при теб май е в повече.

Анонимен каза...

Минц, кофти ли е когато някой ще се похвали с чужда пита,както ти правеше?

Анонимен каза...

В каква пародия на държава живеем просто не е истина, или същност е толкова сурова истина, че не ми се иска да го повярвам! Лашкаме си колите като хора от третия свят, като грешни дяволи ни се разкатава фамилията да минем някакви си му смешни 100-тина километра, а после на официална церемония, някакви почести за спечелилите. Някакви сензации за ремонт на път, някакви си му добре облечени бизнесмени ,, шЪ нЪ спасяват" от величествените кратери по пътя. Толкова време се лашкахме като идиоти, за да ми се показват усмихнати сега, че в зимно време с минусови температури, сняг, дъжд и поледица ще асфалтирват горе и ще правят бордюри. Одавна това, което е било част от минимума се е превърнало в рязане на лентички и показване на ,,високи" организационни умения в тая порутена от безхаберие държава. За това периода е 10 месеца, защото 5 до 6 месеца нищо горе няма да се прави. После ще го ,,изакат" за 1-2 месеца и ще свършат преди срока щастливи. Другата година пък ще валне 5 см сняг, пак ще почнат да ръсят луга и сипица по пътя, ние съответно минавайки по този, а и не само път, ще нацъкаме колите си, ще си чупим стъклата на колите от хвърчащите камани, ще си белим боята на колите от пясъка хвърлян с тонове по пътя, после пък на пролет ще го издишаме под формата на прах и така. Европейски модел по български тертип.

Анонимен каза...

Ееех,доживяхме най накрая да видим една снимка без наш Миня

Анонимен каза...

Абсолютно си прав 6ти.Такава показност и почести се отдават на такива елементарни неща които са ежедневие по европа ,тук са като национален празник.Няма да забравя когато повремето на царя направиха един кенеф на Калотина какво събитие беше за държавата ,че само си ен ен където не бяха поканили на откриването.Та в Германия такива кенефи има на всеки пет десет километра.

Тунел под Стара планина при Троян - Кърнаре / Беклемето / каза...

Тунел под Стара планина при Троян - Кърнаре / Беклемето / - http://www.facebook.com/groups/181598611910752/

Анонимен каза...

СЛЕД 800ДНИ както каза царя
хахаххахахааааааааааааааааа

Анонимен каза...

2-ри, ти не усети ли наказателния вот за М.Акимов?

Анонимен каза...

Някой може ли да каже вярно ли е че Пъдарски е слкючил споразумение с БСП?

Анонимен каза...

12, ще разбереш при клетвата. Върви и присъствай. Ще ти стане ясно веднага!

Анонимен каза...

На клетвата мисля ще се изяснят много неща около изборът на новият ни кмет.Най важното,дали Донка ще има смелост да направи екип от нови,по-млади,некорумпирани и некопрометирани хора,които не липсват във всички фракции.Ако състави екип със старите муцуни от времето на Енкин и разчита само на контрол от нейна страна по добре да не си губи времето 4 години.Макар ,че не виждам как ще стане тази промяна при положение ,че всички които влизат по обявените списъци в общинския съвет са муфтаджии от най-висока класа.

Анонимен каза...

И как точно ще направи този екип, като е обещала на най-продажните копелета да ги "оправи", типично по комуниатически, без значение какво ще и коства? Старите муцуни не знам дали ще са там, но ще има нови муцуни, които са в графата - "продаващи и майчиното си мляко за пост"! Да ти кажа, предпочитам старите муцуни, поне със сигурност знаят какво правят. Щото новите, които против всякаква логика на предизборните си платформи я подкрепиха, не ми се мисли какво могат да натворят! Чува се, че Пеевски ще бъде заместник кмет. Най-върлият антикомунист! Представяш ли си, ако е истина, това какво говори за него? Може и да разбира от строителство, но това е всичко което може. Освен разбира се да лъже избирателите си. Да не говорим за всичките му "добродетели": комуникативен, верен, чист и спретнат, висок и строен хубавец... Че то по-добре Енкин да й е заместник кмет. И той разбира от строителство, само дето става и да го покажеш пред хората:))) И си признава че е комунист:)))

Анонимен каза...

Абе 15-ти, ти чуваш ли се какво приказваш!
Енкин -заместник кмет...Анатема! Анатема! Анатема!Дано злините коите е сторил на хората да му се върнат двойно и на него и на семейството му!

Анонимен каза...

Първо ще реконструират прохода, оттам нови писти, Four Seasons и Intercontinental Беклемето, междувременно по-пътя Хепита, ОМВ, Шел, МакДоналдс, ТроянМол, Карфур вече са построили, от другата страна Кауфланд и No.9 познава, Донка заедно с Бойко режат лентата на тунела. Възможно е, ако в Попишка течеше нефт, а не отпадните води на Райковското. Майтап.

Анонимен каза...

Ще си позволя да те поправя 17-ти.Не се казва Беклеме а Светлю Дочковото...Причината тази местност да не стане никога курорт е този хубавец.И затова прерязваме лентата на Светлю Дочковото...

Анонимен каза...

18, Приемам, аз там не съм стъпвал/минавал вече 10 г. , явно не съм изгубил много.

Анонимен каза...

16-ти, а Пеевски заместник кмет? Радост за душата и очите:))) Но най-голяма радост за тези, дето са гласували за него - да го видят в коалиция с ДПС и БСП:))) Това определено показва сериозни морално-политически устои!!!

Анонимен каза...

17-ти +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Анонимен каза...

Няма такава комбинация - кмет БСП, заместник кметове Атака и ДПС + Енкин и Пъдарски.Голям цирк има да гледаме.

Анонимен каза...

Все си мисля, че Михайлова неочакваше до последната седмица да спечели.Нищо чудно да е гласувала за Минко Акимов на балотажа.

Анонимен каза...

18-ти, причината Беклемето да не стане курорт не е Светльо Дочков. Напротив, такива като него могат да направят курорт ВЪПРЕКИ усилията на общината. Причината да не стане курорт Беклемето, а и да няма реално туризъм като организиран бизнес в общината е само една. 20 години туризма го дават на някой за да му замажат очите/туй понеже от туризма не може да се краде/. И то обикновено на този, който за нищо не става. И при зам.кметовете беше тъй. Да помниш някога да е имало зам. кмет който да има понятие от туризъм?
А хора като Светльо Дочков трябва с фенерче да ги търсят! Защото инвестира и прави нещо хубаво за града. Дай Боже повече такива като него!

Анонимен каза...

От 16-ти към 20-ти

Нямам контакти с Пеевски ,но си мисля ,че никога няма да е заместник-кмет.Реално - Атака беше единствената опозиция през изминалите 4г./също и Сираков и Шошкова/.
Пеевски не е надушманил на никого,не е пристъпвал писаните и неписаните закони и вероятно за това към него няма гняв и омраза.

Анонимен каза...

Сираков и Шошкова всъщност бяха опозиция на дясномислещите в предходния общински съвет. Да видим сега дали ще затвърдят това впечатление като се коалират с БСП. Но за Сираков няма да гледаме. Там работата е абсолютно ясна....

Анонимен каза...

23 Тя си го каза в едно от многото интервюта по вестници и радия преди изборите,че се надява да не спечели понеже си има хубава работа в Ловеч и не им се разделя с нея.Само от това изказване може да ни стани ясно колко им се е идвало,колко е интересува Троян и ,че всичко е партийно поръчение.
Гледам след изборите напълно се загуби от медиините си изяви,а така активна беше преди изборите.Явно вече се е ошашавила напълно,а все още не се захванала с проблемите. Какво ли ни чака 4 години?
Поне едно благодаря ,като Миньо да беше казала на тези дето е избраха.НЕ ми се мисли колко иненадани ще останат хорицата като обяви екипът ,който ще им нагласи Енкин.

Анонимен каза...

27–ми ,и на мен ми направи неприятно впечатление,че май много бързо госпожа Михайлова забрави за хората които е направиха кмет.За рекламата която им правиха платените драскачи,че била КЛАСИ на всички други кандидати според мен от елементарно възпитание поне едно Благодаря,трябваше да изкаже.Което ме навежда на едни не много приятни мисли ,че пак попаднахме на кмет ,който го интересува само партийната повеля,не и хората които са го избирали.
И както написа Акимов накрая на благодарственото си изказване и дано не излезе прав в прогнозите си,то и аз искам да пожелая на г-жа Донка Михайлова и нейния екип да изпълнят всичките си предизборни обещания, с лекотата, с която ги дадоха на избирателите!

Анонимен каза...

24-ти, съгласям се наполовина с думите ти.
Да туризма в Троян никога не е бил приоритет на управляващите, просто защото не знаят а и не вярват( понеже са прости хорица), че този бранш може да разчупи много града ни.
А за Светльо Дочков... Причината държавата да ни отреже с помощ, жизненоважна за дълготрайното развитие на Троян!И защо го направи, щом е инвеститор, защо иска да папа само и единствено той. А от известно време му прави компания и Марин Радевски, превръщайки една бивша фирмена база, в собствен сарай. Там разпускаха и решаваха съдбата на Троян с останалите до болка познати "градители" на Троян!
Значи в Троян не може, (според тях)защото еди какво си, а на други места може.Мерси, няма да искам тези хора да ме учат.Не и шивач и шофьор, не мерси!

Анонимен каза...

Не съм запознат в детайли с техните туристически начинания. Мисълта ми беше, че трябват инвеститори, и то сериозни. За Дочков не знам, но Радевски умее твърде добре да управлява. Да обезпечава работниците си, да делегира отговорност. И съответно да търси резултати. А добрите резултати са от полза и за работниците, в т.ч. работниците в туризма. Но все едно, и сега не виждам да се получи някакво раздвижване за бранша!

Анонимен каза...

27 и 28-ми , Донка Михайлова има facebook профил където отговаря на всички въпроси. Преди да пишете глупости се поинтересувайте малко...

Анонимен каза...

Измъкваш се като мокра връв,и скачаш от тема в тема...Удряш по пътя един език, и категорично отричаш бъдещето!!!
Абе в този град, това ли е материала?

Анонимен каза...

Алооу... 31-ви.. Като си толкова отворен, я ми кажи какво е написала Донка Михайлова на страницата си? Или по-точно - на страниците си?

На личната (имам предвид тази която която не е за кметската надпревара), от 22 октомври насам се е сприятелила със 104 човека (поиграх си да ги сумирам и смятам че не съм сбъркал).

А на другата, където пише обществена личност, е харесала 2 поздравления, учудила се е на някой който честити на Троян че се е върнал 25 години назад, в комунизма, и накрая, рано сутринта на 5 ноември, е написала: "Вече не съм кандидат :). Май е време да закрия тази страница. Благодаря ви, че бяхте с мен в труден и интересен период от живота ми. Моля всички, които искат да продължим да общуваме да ме търсят постоянния ми адрес:"

Дано изляза лош пророк, но ако това ще й е комуникирането с хората които са я избрали, наистина тежко на Троян. За почти в почивни дни не е сметнала за необходимо да отговори на следното: "Dora Ivanova: успех на трудното поприще! чакаме ФБ-профила на Кмета!:-))"

Ще взема да си копирам програмата й, преди да е закрила страницата, та да си имам за архив колко неща няма да изпълни....

Анонимен каза...

33-ти

1. Стани приятел с нея в facebook , задай въпрос и виж дали няма да ти отговори.
2. Нямам нищо лично против бившия кмет но моля те не ми го давай като пример за комуникация с гражданите. По този въпрос Донка сравнена с него е китка цвете.
3. Не мога да разбера каква благодарност искате от нея още през първия ден . Изявление по националната телевизия ? Да ви даде злато ? Да ви вдигне банкет на центъра с бира и кебапи ?
Хайде малко по сериозно , жената още не е встъпила в длъжност а вие я почнахте.Дайте да минат поне 2 години и тогава ще дадем коментари за първите резултати.

Анонимен каза...

Ама ти май четеш избирателно 34-ти.

1. Не съм писал нищо за Акимов.
2. Не съм писал че Михайлова трябва да благодари на мен или някой друг, а и тя го е направила, макар и с едно изречение. Вероятно след като е избрана за кмет е спряло да й се говори.
3. И това е единственото което ме накара да напиша този пост... Подразнен съм, че смята да си закрие кандидат-кметския профил, но явно не смята да си направи кметски такъв. Защото НЕ ОТГОВАРЯ на Dora Ivanova която в отговор на публикацията че ще си закрие въпросния профил, й казва че при това положение ЧАКА ПРОФИЛ НА КМЕТА. Но вече втори ден няма кметски профил.

Сега пак някой ще ревне че тя още не се е заклела. Е хубаво де, аз пък пак ще попитам - може ли да й се размине да закълеването? Никой не й оспорва избора, здрава и права е (дай боже да е все така), поне официално не се кани да се откаже. Значи заклеването е въпрос на организация и няколко дни.

Казах го в друга тема и ще го повторя тук. След като г-жа Михайлова активно използваше facebook за да комуникира с гласоподавателите в предизборния период, няма нищо по-нормално от това да продължи да го използва и докато изпълнява длъжността. СЛЕДОВАТЕЛНО, няма нищо по-нормално от това да напише: "Май е време да закрия тази страница" и да продължи - и да отворя нова - на кмета на Троян.

Да си прехвърли там "ПРИНЦИПИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА КАНДИДАТА ЗА КМЕТ ДОНКА МИХАЙЛОВА" и "ПРИОРИТЕТИ В ПРОГРАМАТА НА ДОНКА МИХАЙЛОВА" като ги коригира отчитайки факта че вече не е кандидат, а си е кмет и толкова.

А има и още нещо... То е малко лично и лирично отклонение, но все пак е свързано с първа точка от поста ти... Знаеш ли, мразя фейсбук. И го мразя заради думата която използваш "приятел". Ами Донка Михайлова не може да бъде приятел с 15-16 000 (или колкото са там) гласоподаватели в общината. Тази думичка в тази машина за губене на време е силно опорочена. И лишена от истинския й смисъл. Пак казвам - това е лично мое мнение. Имам профил там, но влизам от дъжд на вятър. Просто нямам време за губене...

Сполай ти! И със здраве...!

Анонимен каза...

35-ти Напълно си прав в разсъжденията си.Като се има в предвид ,че 70-80% от избирателите им не знаят какво е компютър и фейсбук ,в най добрият случай да могат да четат вестник,то напълно нормално беше в първия брой на местните вестници да направи едно благодарствено изявление към бабите и дядовците.Щото не стига ,че Генади им вдигна цената на вестника веднага след изборите:)но и те само там ще могат да е виждат от тук нататък.
А на 34ти-точка 3 ,ще му кажа,че първите впечатления от непознат човек са най трайни и най-силни.То след две години ,я камилата,я камиларя ,с тая световна криза от сега мога да ти кажа какви ще са отзивите от управлението на Енкин и Донка в Троян.

Анонимен каза...

Еййй... Какво сте го емнали Генчо за новата цена? Все едно че само той вдига цените. Ама всъщност чакай, чакай... Аз сега се досетих от къде тръгват нещата... Ей... Гена... Мръсник такъв. Генератор на инфлация. Я марш в ъгъла да се срамуваш. Заради твоето вдигане на цената на вестника се вдигнаха осигуровките и цените на куп неща. Ти ни довлече и кризата... Вагабонтин такъв.

Анонимен каза...

Не, той ни довлече само Бойко Пъдарски:))) Като истински десен:)))

Анонимен каза...

35-ти

Пак ти повтарям да станеш приятел с нея в facebook за да можеш да виждаш цялата информация. Ако го беше направил щеше да разбереш , че клетвата е на 17-ти този месец. Ето една извадка от “стената” и по този въпрос :

Андрей Вълчев
Поздравления и от мен! И да смените информацията за месторабатата-да не подвеждаме народа ;-)

Донка Михайлова Е, трябва де се закълна и тогава. За сега все още работя в "Знание":)!


И друго не мога да разбера , защо непременно искаш специална кметска страница след като всеки може да си пише с нея в личната и такава ? Аз се включих в този форум за да отговоря на твърдението , че след като стана кмет е загърбила комуникацията с гражданите включително в интернет пространството , нещо което изобщо не е вярно. Ето какво е споделила тази сутрин :

Донка Михайлова
Тази седмица започвам разговори с хора от Троян за това какъв управленски екип на Общината очакват. Искам да чуя повече мнения, защото вярвам, че те ще ми помогнат да взема добро решение. Въпрос към приятелите във ФБ – какви качества трябва да притежават новите зам. кметове на Троян?


И по въпроса за приятелството в facebook , аз съм на твоето мнение. Използвам думата приятелство за да ме разбереш какво ти говоря , защото така е записано там а иначе това че повечето добавени приятели в facebook при всеки човек са му просто познати е повече от ясно.

Анонимен каза...

Такааа... Хайде пак да се върнем към моя пост... Защо трябва да съм един от хилядите "приятели" на кмета за да знам какво прави той за града ни? След като можех да чета за всичките й изяви по време на кампанията, защо да не мога да ги чета сега? Не мислиш ли че е глупаво. Аз искам да съм информиран гражданин, а не информиран приятел. За да бъда информиран гражданин не е необходимо специална кметска страница, но и не мисля че е необходимо да съм "приятел" на кмета. Обаче засега се получава че съм неинформиран гражданин, защото кмета е решил че ще смени начина на комуникация...

Всъщност, знаеш ли, че имам доста познати които ползват постоянно интернет, но не искат да имат ФБ профил? Защо трябва да имат такъв за да могат да четат какво прави кмета на града ни? Както казах по-горе, аз самия рядко влизам във ФБ... Не е ли по-добре да използва други средства за комуникация, като blog например?

Мразя форуми, в които за да прочетеш написаното, трябва да се регистрираш. Хайде за да напишеш - ОК, ама за да четеш - защо бе джанъм? Не е ли това ограничение на правата ми? Защо трябва да се регистрирам някъде си и после да ми пълнят пощата със спам. Това че съм се регистрирал за да прочета нещо, не ме прави последовател на идеята.

Освен ако ФБ не са започнали да дават бонуси на база брой приятели в профила, и така да си вдига рейтинга?

И накрая, за приятелството във ФБ, което всъщност е познанство.... Прав си. Така е, но е глупаво да стана "приятел" на кмета, като тя даже не ме познава... Т.е. - аз съм някой си в тълпата. И нищо повече...

Та... такива ми ти работи, драги ми Смехурко!

Поздрав най-сърдечен!

Твой "приятел" вечен

Весел Гражданин...

Анонимен каза...

И... пак съм 41-ви.. Ще си позволя да добавя нещо.

Г-жа Михайлова казва така: "• Вратата на Общината е отворена за гражданите."

Схващаш ли иронията на ситуацията? Вратата е отворена, но за някои граждани. Ще си позволя да перифразирам една сентенция от недалечното минало:

Всички граждани са равни пред новия ни кмет!
Но някои са по-равни от другите... :-(
Поне засега...

Хайде, остани си със здраве! И не се сърди ако съм те засегнал. Аз така чувствам нещата. А предполагам - и не само аз...

Поздрав най-сърдечен!

Твой "приятел" вечен

Весел Гражданин...

Анонимен каза...

Я аз като по-глупав,искам да виждам делата кметски наяве,а не да чета кой какво и защо, и ако!
Впрочем оня предишния, гарантираше прозрачност, която така и не я видяхме!
Но пък едни други, дето са "от наще", добре поживяха 4 години....

Анонимен каза...

"Тази седмица започвам разговори с хора от Троян за това какъв управленски екип на Общината очакват" Е нали знаеше как да промениш Троян?Или от пазарлъци с ДПС,ДСБ,Атака и пр., не ти остана време да си съставиш екип.Бойко Пъдарски може да е всякакво леке но поне това беше направил.Ами много ясно, че не си готова с екипа.Хората като разбраха, че готвиш Велев за зам.кмет скочиха и сега?И сега вечния въпрос на комунизма - КАКВО ДА СЕ ПРАВИ?

Анонимен каза...

41

Не съм се засегнал но не ми се и спори повече. Ти имаш твое мнение аз свое. Живеем в малък град и не можем да научаваме новините свързани с него по националните телевизии. На мен идеята за информация и комуникация с кмета в facebook ми допада. Не ми пречи след като от доста време имам регистрация там да натисна един бутон за да я добавя в приятели както се казва и вече да комуникираме. Но след като теб това те дразни – твоя воля. Само да припомня , че при предишния кмет дори такова общуване беше немислимо. Не , че си ми го давал за пример , просто сравнявам. Относно това което е написала , че вратата на общината е отворена за гражданите аз също чакам с нетърпение да видя дали наистина ще е така , защото при предишното управление вратата се отваряше само за богоизбраните…

Анонимен каза...

ЕМ/SI: Похвална е инициативата на АПИ да се извърши основен ремонт на ІІ 35 и в този участък/Беклемето/. Към настоящият момент се радваме на ремонтиран участък на ІІ 35 между Троян и Ловеч и го ползваме/поне аз/ с удоволствие, но....имам малко по-друго виждане по въпроса. Нещата се коренят в основата-техническото задание за проектиране, където държавата в лицето на Пътната агенция и представителя и на Област Ловеч-ОПУ/конкретно инж. Грозданов/ е трябвало /в техническото задание за проектиране/ да се заложат ленти за изпреварване и разтоварване на автомобилният поток. Поне в горецитираният и реализиран участък това е могло да се предвиди. Да-ще има отчуждителни процедури, за което държавата ще натовари бюджета си допълнително, защото се увеличава сервитута на пътя, но в инфраструкторното строителство трябва да се гледа в бъдещето поне за 20 г. за напред, имайки предвид растящият автомобилен поток и надграждане на вече съществуващото. Това е задължение на собственика на пътя-в случая държавата,защото пътя е държавен и е част от Републиканската пътна мрежа. Не съм недоволно мрънкало, но това е моето виждане.

Анонимен каза...

ЕМ/SI, звучиш като строителен инженер. В тази връзка я кажи, вярно ли е, че Пеевски ще става заместник кмет?

Анонимен каза...

ЕМ/SI: До 46-ти, незнам кой ще е зам. кмет.

Анонимен каза...

Хихихихихиииииииииииии..... Пеевски зам кмет и лудницата в общината е гарантирана а Донка до три месеца ще забегне от Троян:):):)

Анонимен каза...

При условие че и Милко Станчев е в коалиция с нея и по тази причина Бойко Пъдарски ще е секретар, не хи хи хи , ами ХИ ХИ ХИ-И-И-И-И-И-И-И-И.....

Анонимен каза...

Благодаря, ЕМ/SI. Жалко че не знаеш. То новините/клюките се сипят една от друга по-абсурдни. И няма кой да каже верно ли ще е такъв цирк? Но от друга страна може общината да живне и да събере някой лев, ако вземат да късат билетчета за вход на сесиите на общ. съвет:)))

Анонимен каза...

50-ти, какво се кефиш!!! На теб не ти ли пука, че следващите 4 години за да има мир, при тази конфигурация в общинския съвет, ще се раздават служби в общината на кило. На хора, които освен че са нечии партийни протежета, други качества нямат! И следващите 20 години с топ няма да можеш да ги помръднеш от местата им, колкото и да не сруват! Гадняр, усещаш ли, че този мандат ще предопредели 20 години кофти общинска работа? На нас, които живеем тук, ни пука!

Анонимен каза...

Хич няма да е лошо, сегашното котило от мозъци в Общината да се поразчисти.Ето една добра възможност скеретаря да се поразшета.Примерно да даде информация , кой каква работа върши там,има ли необходмия ценз и прочие...

Анонимен каза...

Това би могло да стане ако секретаря има мозък:), върши работа и има необходимия ценз. Иначе ще има инфо само кой му е около нивото:)))

Анонимен каза...

52 ри Николайчо Хитров от общината ли имаш в предвид?)Чували сме за искани пари при незаконни строежи.....от кого ли?

Анонимен каза...

Е... че кой друг от общината си пие кафето с Данов? И си сменя често колите?

Анонимен каза...

че той Хитров всяко лято почива в апартамента на Еван СБА-то на дюни и си прави разходки с дрипата Бистра,това какво просто едно семейно приятелство ли...............

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |