Хлапето стана зам.-министър

* Бойко Борисов назначи областния управител на Ловеч Николай Нанков за вице в министерството на Плевнелиев
* Ваня Събчева е новият

ловешки губернатор

СЛУХОВЕТЕ се оказаха верни. Най-младият до днес (14 септември 2011 г.) областен управител в страната – ловешкият Николай Нанков (р. 1983 г.), вече е зам.-министър на регионалното развитие и благоустройството; назначението бе обявено в официалния сайт на министерския съвет. Г-н Нанков ще поеме ресорите на Лиляна Павлова, която миналата седмица зае овакантения от Росен Плевнелиев пост (припомняме – най-рейтинговият министър в кабинета на Бойко Борисов бе номиниран от партия ГЕРБ за кандидат-президент и подаде оставка – бел. Т21).

ДВЕ ДУМИ ЗА НОВИЯ регионален зам.-министър и довчерашен първи на област Ловеч. Преди малко повече от две години, когато бе назначен за областен управител (24 август 2009 г.), към Николай Нанков имаше недоверие заради младостта му, в интернет форумите дори се сдоби с прякора Хлапето. За този кратък период обаче той натрупа солиден авторитет, а голямата работоспособност, динамиката и компетентността му спечелиха уважението на гражданите. Ще прибавим още нещо – момчето от Априлци доказа, че е мъжкар и не се плаши от битките; помним безкомпромисната му реакция, когато неотдавна кметицата на Перник публично обиди Ловеч, и серията сблъсъци с червения ловешки лидер и депутат от левицата Димитър Горов, ловешкия градоначалник Минчо Казанджиев и председателя на Общинския съвет в Ловеч Милко Недялков.

ВАНЯ СЪБЧЕВА бе назначена от правителството на овакантения от г-н Нанков пост. Новият областен управител на област Ловеч е магистър по публична администрация от Техническия университет – Габрово, има и бакалавърска степен "Индустриален инженер" от същото учебно заведение. До губернаторската си номинация бе старши експерт в ловешката областна администрация с ресори контрол по законосъобразността на административните актове, регионално развитие, изграждане и поддържане на техническата инфраструктура, комунална дейност и строителство.

Т21

Още по темата:

54 коментара:

Анонимен каза...

Ужас!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Ама нали уж Сашо Данков щеше да е областен?

Анонимен каза...

Катастрофа,след катастрофа .Подрастващи бягайте от тази държавица България-лудите са на свобода.

Анонимен каза...

За да е пълен цирка ,Сашо трябваше да е областен управител. Ако няма акъл ила шкембе.И както е казал Иван Хаджийски, поне може да побере всичкия "джигер" и киселите туршии на областта.

Анонимен каза...

Нанков, да не би да си роднина на онзи смешник он Америка. Вуйчото по-ставаше за зам.министър.

Анонимен каза...

На 25-областен,на 28-замминистър!
Пъдарски-на38-млад,неопитен,недорасъл.....
Сега се убедих защо казват,че дявола чете евангелието както му изнася.
Скоро научих какво значи съкращението ГЕРБ- граждани за енергийнозависими от Русия българи.

Анонимен каза...

Абе,кво става ,детската градина ли ще "управлява"?Тия дечица още себе си не могат да управят ,та области и министерства ще командват?Кога натрупаха толкова знания и опит в държавните дела?Тая гръмка абривиатура"Публична администрация",защо ли ми звучи много фалшиво?Ей-й-й на къде отиваш,Българио?????

Анонимен каза...

Поне да им махнат памперсите и да им обършат млякото по устата,като ги назначават.

Ol` dirty bastard каза...

Николай Нанков (р. 19883 г.), вече е зам.-министър на ....
Че ... по мой сметки той даже още не е роден,дет се вика в град Ташкен се намира още.Освен ако годината не е преди новата ера,но пък това би изключило "най-младият".

Анонимен каза...

Е така се трупа опит. Браво на момчето за две години и готов зам.министър. Е що не стана направо министър. То с тоя солиден опит и образование направо го преебаха....

Момето не го познавам ама само като се замисля, че като не можеш да влезеш в някаква сериозна специалност в МЕИ ставаш индустриален инженер, само като си помисля, че като няма какво да правиш завършваш публична администрация, социални дейности или тем подобни глупости, само като си дам сметка за сериозния управленски опит, който е натрупала и иерархията която е изминала момата ...

Е смело мога да кажа, че от няколко години и в следващите няколко години Област Ловеч е в сигурни ръце и ни очаква едно светло бъдеще на бурно развитие. Аман от олигофрения в тази държава. Просто това не може да е истина, но за сметка на това е факт.

Анонимен каза...

Млади хора, бягайте от тази държава на фалшиви герои и истински престъпници и не се обръщайте назад.Зарежете лъжепатриотите и инфантилните им песнички от рода на „Не, не съм избягал”. Ако една държава върви 22 г. надолу, обратният ход ще отнеме поне още толкова. Бягайте, момчета и момичета оттук, защото един ден ще съжалявате, когато се изправите пред разбитите си илюзии и пред проваления си живот!Най-бързият изход от кризата си остава аерогарата.

Анонимен каза...

Браво за избора-много хубаво момиче
А колкото до номер 6 :не може да сравняваш тази красавица с оня лилипут БОйко падаря
Мандат 2015-2019 Елица -певицата

Анонимен каза...

Е нали искахте млади хора, това е положението. Млади, неграмотни, завършили килийни училища, без опит или другата крайност - със стаж, квалификация но корумпирани и мързеливи, средно положение няма. А ако има, то или са емигрирали вече или работят за чужди компании със съответстващо възнаграждение и условия на труд.

АРВи каза...

Е-й-й най после смислени и правдиви коментари и то почти всичките. Ами така си е! Памперси и мляко. В съседна Турция например, за Валия(Областен управител) има ценз за възраст не по малко от 50 год.
Бойко, Бойко, къде ти е акъла. Нямам персонално лошо отношение към никого от двамата, но за такива длъжности си е необходим житейски опит и рутина.
Като гледам оброзователният им ценз, направо съм потресен и се питам как ще се справят с тези несъответстващи тапии, които имат с работата която следва да вършат. УЖАС.
Верно млади са ама само това не стига. Хората не следва да се делят на млади и стари, а на мажещи и не можещи. Тук при тези партийни назначения явно става на въпрос за послушни и по-послушни. Останалите вън!
Май ще трябва да се махаме от тук!

Анонимен каза...

С лизане до Цариград, стига се но с кур отзад...
Светльо от Хиподил за Президент! але але але!!!

Анонимен каза...

Се е било,ама такова чудо не е било-действително пълна лудница ,а сега и детска градина...
АЙ с-с-с-с.....

Анонимен каза...

Боже опази България! Човек дето не е написал и управлявал един проект за 10 лева ще управлява най-голямата оперативна програма на България! Такова чудо никога не е било, нито при Тошо, нито след него. Некомпетентност, безотговорност и безпомощност.

Анонимен каза...

Ясно-о-о-о,колко управлява Бойко...Всичко е една голяма ебавка с българския народ!!!!Сега ще са кражби,кражби,а ние ще сме бедни,по-бедни,най-бедни!!!!!Народе,обречени сме....

Анонимен каза...

Областните управители трябва да се избират от гражданите в областта! Не искаме да ни се спускат парашутисти, които нито познаваме, нито ги искаме!!!

Анонимен каза...

Предлагам още - избраните депутати да нямат право да се кандидатират за Кметове на населените места!

Анонимен каза...

Ама и нашите политичета са едни лизачи - помните ли Пеевски, дето кмет ще ни става? Само преди месеци даваше на Нанков помперси и го плюеше като за последно, а днес направо е готов да му оближе задника - справка ловешикия сайт Ловечднес...Такова слагачество май не му отива на прославения атакист, а??? Или просто го гони желанието за келепирец, като шефа му Воленчо...

Анонимен каза...

Ах-ах-хахахахах...Как го наредиха тази вечер тоз ,, убавиец" по ТВ СКАТ. Искрено съм се смял. НА дреб го направиха. Ма така или иначе, хората си правят какавото си искат, а ние със завряни ръце в .... само коментираме и файда никаква. Трябва гражданска позиция, а не само форумна!

Анонимен каза...

А поинтересувахте ли се момичето на кого е дъщеря, племенница, братовчедка? Или някой мисли, че случайно се застава на такъв пост? Само въз основа на "престижно" образование? Офффффффффффффф, писна миииииииии!

Анонимен каза...

Мацето поне става за е..не. Не е лоша в главата.
Дано надоло не се окаже някои крок.

Анонимен каза...

На първият учебен ден в Троян,когато зад чиновете застават малчуганите,родителите им с учудване установяват отваряйки ученбици, че в тях се мъдри снимка на...Минко Амиков...

Анонимен каза...

Прелиствай,прелиствай учебика и по-нататък,че нали ни казаха да слагаме и по 50 лева....Ама то не е за агитация-за спомен!

Анонимен каза...

Интересен въпрос занимава българите от няколко дни:"Може ли да бъде построена вила на два етажа,на самия бряг на морето,на скалите край Черноморец,точно срещу стария Созопол и остров Свети Иван със светите мощи,преди няколко години БЕЗ ДА ДАДЕШ ПОДКУП?"Какво мислят троянци?
А какво мисли новият замминистър на МРРБ-това му е вече в ресора?

Анонимен каза...

Ако можеше да мисли няма да е на държавна работа да смучи от народеца,а да е някъде на престижна работа в чужбина.

Анонимен каза...

Хора трябва да сменим нашата конституция и да се забрани това безобразие - свинщини на гърба и за сметка на народа. Не ни трябват повече от 70 депутати и никакви областни ,двеста зам.министри на всяко министерство и само "пръдливи" уроди да ни управляват

Анонимен каза...

Към 6-ти:
"...На 25-областен,на 28-замминистър!
Пъдарски-на38-млад,неопитен,недорасъл...."
Не бъркай нещата, областен се назначава, не се избира. Назначават се наши хора, ако Милко трябваше да назначава, нямаше да сложи Пъдарски, вярвай ми. Просто му трябва изкупителна жертва за изборите, тъй като всички по-читави от неговите, не щат да се омаскарят с кандидатстване. За това му е Пъдарски, да обере простотиите!

Анонимен каза...

От този форум разбрах едно - троянската БСП здраво е развързала кесията, може би защото яко я е закъсала. Колко ли парици е изляла, за да "мотивира" писачите тук. За тяхно сведение ще споделя и своето анонимно макар мнение.
Малко са хората, които заслужават поста, който пое Николай Нанков. Много малко, макар да ги има. Хлапето притежава всички качества да бъде зам.-министър, а най-важното сред тях е изключителната му компетентност именно за МРРБ. Освен това е изключително честен, абсолютно неопетнен, пълен работохолик. България ще се оправи тогава, когато повече млади хора като Нанков - защото има такива, влязат в политиката и застанат на ключови позиции. Преди две години, когато той пое областната управа, недоверието към него бе голямо, сам го стопи като се доказваше всеки ден и час. Днес получи заслуженото признание за усилията си от Бойко Борисов и ние всички жители на Ловеч трябва да се гордеем с това. Успех, Хлапе! Вярвам в теб! А писачите да си пишат... те друго не могат да правят дори да искат, защото са некомпетентни, освен това не могат да обичат - нито работата си, нито себе си, нито ближните си. Затова ще си останат жалки писачи по форумите, които ще изливат в празнословие собствената си умствена безпомощност с надеждата да заразят с нея тези, които успяват. Не го позволявай - работи здраво, както можеш и гледай хората в очите, както го правиш. Само така успехът ще те преследва в живота, защото той идва само при тези, които го заслужават!

Анонимен каза...

Като легенда се носи из Ловеч един случай,според мен показателен за взаимоотношенията в Областната администрация.
Специалисти от администрацията са на проверка в Лесидрен-земеделие и хранителни продукти.Води ги зам.областния Сашо Данков.Посещават известна мандра,чийто собственик е стар приятел с бащата на това хлапе-областният управител.На края той носи две тенекии хубаво сирене армаган за своя приятел и ги дава на Сашо да ги предаде.И той ги предава на Хлапето,само че преди това го пита дали иска хубаво лесидренско сирене по 5 лева килото!?!Разбира се ,че иска,то кой не иска?Не щеш ли,след време двамата стари приятели се виждат в Ловеч,става дума за изпратения армаган и.....далаверата е разкрита!Областния иска обяснение от нашия "търговец на едро на лесидренско сирене",а Сашо спокойно дига рамене,хили се и му вика:
-Е,голяма работа,началник!Ми като ти падне,пре-би ме и ти!
Историята мълчи по-нататък кога,колко и кой кого е пре-бал,но почвам да си мисля,че всички ние страшно се пре-бахме.....
А журналистите,ако искат,могат да попитат новия зам.министър-може и да не е истина,хората из Ловеч какви ли не ги измислят?Аз,като знам Данков и целият му род,никога не бих го допуснал!

Анонимен каза...

МРРБ- 31-ви, наясно ли си какво означава абревиатурата? Наясно ли си, че Плевнелиев е в час в това министерство и знае от портиера до началника на кабинета си коъ кво работи, а протежето ще гледа умно. За да е в час зам. министъра трябва да е поне ПГС инженер, или не знаеш какво означава тази абревиатура. Да има знания и опит 31-ви, а това се постига с образувание и опит в строителството. Да е в час в инвестиционният процес. Нанков няма нито едното нито другото.Но е верен на партията и е млад. Това сме го виждали и преди при БКП. Парашутист в едно министерство от което нищо не разбира. Нещо ново под небето?Няма нищо ново 31-ви. Управлението е измислено от римско време. Кадровата политика на ГЕРБ е пълна катастрофа. Добре е, че поне Бойко е в час и като види, че някой нагаждач не е за министър или зам. му бие шута. Поне с избора си за нов областен за Ловеч бат Бойко случи. Мацката дето я сложи е не само хубавица, но и е умна. Изобщо не коментирам зам.областият управител. Няма смисъл да го правя. Той е пълен административен нещастник с манталитет на селски хитрец.

Анонимен каза...

32-ри коригирам те. Не става въпрос за Лесидрен. Става въпрос за мандрата в Старо село. Случката е достоверна за тенекията със сирене. Данков я проси от мандражията и я продава на Нанков. Мандражията обаче познава бащата на Нанков от Априлци. Пълен конфуз се получава когато мандражията пита дали им е харесало сиренето армаган.

Анонимен каза...

Мацката е продукт на конвейра на бългаското висше образование, който през последните години дава страшно много дефекти, резултиращи в липса на знания и неграмотност. Отделно ВУЗ-а, ТУ-Габрово, едно недоразумение, разположено на няколко баира, просто не е сериозно. За житейски опит и трудов стаж, че кой го търси вече.

Анонимен каза...

Малей,ще умра от смех с тия нашите мандраджии Данков и Нанков-халваджията за бозаджията дето се вика!Единствения начин да се отървем е да ходатайстваме и Сашо Данков да го издигнат-в София,началник някакъв,директор на водопад или нещо такова.Па да продава сирене-то там мющерии бол!И ракийца....

Анонимен каза...

В България много се изкривява представата за даден обект или субект.Едни възхваляват дадено учебно заведение и тотално отричат друго, а се оказва,че хвалбите малко нямали покритие."Великите" Софийски ВУЗ-ове,бълват какво-видно е...Остава все пак и качествен човешки материал.А ако добавим и 3-4 години практика в дадена област,ако не си пълен малоумник, доста можеш да понаучиш.

Това което пиша,да не се свързва с обекта от първата снимка.За мацката не мога да кажа нищо,освен че е хубава.

Анонимен каза...

36 ти, ти се моли наш Даня да си седи в Ловеч. Не го пращай у София да не ни го върнат в Троян.А го надуше бат Бойко, а го е уволнил.
37-ми, мацката си я бива и си има всичко- и отред и отзад.

Анонимен каза...

Не ми дреме,ако ще да прилича на киликанзер.Важното е да върши работа,защото ми писна от малоумни крадливи и прочие нагаждачи.
Впрочем, кво става с Айше ли,как се казваше предишната областна?
Сигурно е търсен кадър,и е в някоя сериозна компания!

Анонимен каза...

Сурай Верлиева е в Испания на гурбет.

Анонимен каза...

Най-голямата глупост - напълниха техничексите ВУЗ-ве с измислени специалнисти, в конкретния случай ПА и стана пълна каша, ни инженери ни адмистратори като хората. Подобно на Габрово, бившето машинно-тракторно училище се прероди в Русенски Университет и бълва специалисти по всичко. Мацката може да си я бива отвсякъде, а отгоре пространството да е кухо.

Анонимен каза...

Сашо Данков-министър на външната и вътрешната търговия!Тоз левент ще продаде всичко и окото няма да му мигне!Е,пари няма да видим....

Анонимен каза...

А замисляли ли сте се, че всъщност това са потомците на управляващите. Тези които заради мама и тате винаги се уреждат с добра позиция. Замисляли ли сте се,колко е близка приликата между тези хора?
Каквито те такива и отроците им. Точно както по онова време. Синът на другаря еди кой...Снахата на другаря еди кой си...И така, и така, и така...

Анонимен каза...

По онова време беше: който има вуйчо владика ще стане поп.
Сега обаче е точно обратното: който няма вуйчо владика няма да стане поп!

Анонимен каза...

До 35 и 41 олигофрени.Габровския Университет и Софииския Технически са най-добрите технически университети в България.А в Германия,където работя всички колеги които познавам са завършели в Габрово,красноречиво нали.Така,че вище вие къде и какво сте завършели,сигурно "Дървото" в Механото,та тогава говорете по адрес на Университети.Навсякъде си има мърша,но първо се запознайте с постиженията на Габровския У ниверситет и с реномето,с което се ползва в Европа,бях ли ясен неграмотници

Ol` dirty bastard каза...

До 45-ти,пише се "завършили" и "вижте" г-н инженере,ама на теб ти е простено,ти си учил техническо чертане наместо български език,а сега айде шнел - ърбайтен да вадиш юрото,немски милионер такъв.

Анонимен каза...

45-ти, олигофрен ще викаш на баща си, защото е нае...л тъпата ти майка. Капут нещастен!

Анонимен каза...

45, къде си загуби мозъка, между интеграла и диференциала ли, доста си мятал крачули. За Софийския спор няма, а селския какви традиции има като половината му катедри нямат и 30 г., да не говорим за специалностите и преподавателите, и къде карат практика като работещите заводи в района произвеждат кенефи и плочки. Смехурко.

Анонимен каза...

Искам да коментирам,но незнам от къде да започна.Например от това,че са млади-какъв е проблема?Да сложат пак някъкви динозаври струговани и по соцалистически и по т.н.демократически.От друга страна за такава отговорна длъжност да бяха поне по на 35год.Искренно се надявам дамата да не е назначена по роднинска връзка,защото ми писна от "шуробаджанащина",но като се замисля,че дамата сега е завършила ,с какво,къде и как се е доказала,че заслужава да е на този пост?Колкото до образованието-извинявам се на всички,които ще засена-смея да твърдя,че от 10г.насам висшето образование е просто лист хартия без никакво покритие.За сведения искам да ви кажа,че тази година има приети деца за студенти,които са изкарали двойки на кандидат студентския изпит...е,добре де едното беше с 2,24,а другото с 2,47...

Анонимен каза...

Напълно те разбирам 49-ти.
Нужно е само да погледнеш в последните 2 години, какви хора са назначени в Община Троян.
На леля,на вуйчо,племенници,етърви,бладъзи....
Говори се за тежки проекти, а Троян не само че не става по-развит,ами обратното...Но виж, икономиката на учатващите в тези проекти рязко се увеличава...
Какво ли се учудвам,Троян все още се смята за бастион на комунизма.Просто никога не се е махал...

Анонимен каза...

За проблема с образованието: Както казва един добър познат, няма елитни училища, има елитни хора. Между познатите ми,не са един и двама, завършили световно неизвестни ВУЗ-ове /Шумен, Търново и др. подобни/ и все пак реализирали се добре/имам пред вид реализирали се със собствени сили, без никакви протекции/. Пълно е и с възпитаници на Софийски университет, за които непостижима мечта е, изобщо да си намерят работа по специалността. Познавам немалко, които са завършили в Свищов. Част от тях са много успешни икономисти, другите не стават и за чеп за зеле. Познавам инженери от Софийското МЕИ, които също не могат да различат една машина от друга. Има и такива, които са страхотни специалисти. Е, кой да каже, че има първостепенно значение висшето учебно заведение? Най-важна е реализацията. Разбира се, изключвам реализация, на база протекции, каквито и да са те- партийни, роднински, и всякакви други. Така, че не е най-важното къде точно е завършил човек, най-важното е да си гледа работата. Кофти е в случая, че го казвам от позиция на човек завършил изключително престижно висше учебно заведение.

Анонимен каза...

ПАРТИЯТА: МАЙКА - ХРАНИЛКА!!!Имаш ли партийна книжка няма невъзможни неща!!! Да ни е хаерлия новият зам.министър!!!Честито другарки и другари!!!

Анонимен каза...

Е, нямам думи!завършила пуца в Габрово и то публична администрация!ясно ми е защо сме на това дередже- Made in Bulgaria:)))))))

Анонимен каза...

Какво показва кратка справка относно образователния ценз на водещи политици, сред които и кандидат президенти:

Волен Сидеров - Теология Шуменски Университет
Румен Христов - Аграрна икономика ЮЗУ Благоевград
Симоен II - няма висшо образование!
Сергей Станишев - История Московски Университет
Яне Янев - агроинженерство в Аграрния университет Пловдив

С оглед образованието на гореспоменатите, нападките по тази ос спрямо Нанков и Събчева са безпочвени.

Джендо Джендов

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |