Нека да подкрепим промените!

До симпатизантите на СДС и всички
демократично мислещи жители на община Троян

ОТВОРЕНО ПИСМО

ДОЛУПОДПИСАНИТЕ членове и симпатизанти на Съюза на демократичните сили (СДС) изразяваме своето несъгласие с политиката на ръководството на СДС – Троян, изразяваща се в начина на учредяването на СДС – Троян и издигането на кандидатурата на Красимира Райковска за кмет на община Троян.

РАЗГЛАСАТА за учредителното събрание бе направена само до определени лица, верни на избраното ръководство. Изборът на г-жа Райковска бе наложен от ръководството, без да бъдат обсъждани други евентуални кандидатури. А нейната работа, за 4 години като общински съветник, се оценява като слабо активна. Г-жа Райковска гласува „ЗА” кредита от 4 млн. лв., теглен от управляващите от ГЕРБ.

В МОМЕНТ НА ОПИТИ за обединяване на дясното политическо пространство в общината, ръководството на СДС – Троян еднолично взе решение и отказа да се влиза в коалиция с десните партии.

НИЕ ИЗХОЖДАМЕ единствено от желанието си за демократизация на вътрешнопартийния избор за кмет на община Троян и обединяването с другите десни партии. Демократично мислещите хора в общината желаят в следващите четири години тук да настъпят основни промени в икономическия, социалния и политическия живот.

НИЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖИМ да работим изцяло за демократичните промени в интерес на гражданите на община Троян и като изразяване настоящата си позиция, вярваме, че го правим! Нека да подкрепим промените!

септември 2011 г., Троян
Подписали:

Стоян Милев
Момчил Влаховски

Пеньо Влаховски

Константин Фичев

Стелиян Дачев

Николай Дачев

Иван Колев

53 коментара:

Анонимен каза...

Някой от гореподписалите се "демократи" опорочиха "синята идея" и не знам как имат очи да правят обръщения....

Анонимен каза...

Не ги познавам господата, но определено са прави че представянето на даскалката Райковска като общински съветник е меко казано слабо.

Анонимен каза...

Поздравявам достойната позиция на подписалите отвореното писмо!Дойде време да се заеме позиция,а не само да се лавира из мътилката на троянската обществена действителност и подмолите на Общинския съвет,имитирайки някакво движение пърхайки с мигли и претривайки кълки.А всъщност-пазейки статуквото,службицата и....заплатката.

Анонимен каза...

Мисля, че трябва да е ясно - от учител кмет не става!!!

Анонимен каза...

Както и от таксиметров шофьор.

Анонимен каза...

Не виждам нищо срамно в това да си бил таксиметров шофьор, а после със собствени сили да си завършил едно образование и после второ, да се бориш за реализация и кариера...в Америка хората започват от разнасяне на пици и после стават президенти, а тук се срамуват от шофьори и овчари пък после искат от тях да гласуват!

Анонимен каза...

"... да настъпят основни промени в икономическия, социалния и политическия живот."
Аз съм с Вас Господа.
Искам от икономически съображения по голяма заплата/ако може да е пенсия/,социално се нуждая от нова любовница и нова партия/естествено да я оглавя/!.....
Неразбрах кого ще подкрепите, Уважаеми: "Подписали"?.....
И най-трудния въпрос: "А, на втори тур"?

Анонимен каза...

Уважаеми троянци,ако все пак някои е забравил- то нека види номер 14.
16. Политическа партия "ГЕРБ" избори 2007
1. Минко Цочев Акимов
2. Йордан Киров Данков
3. Светослав Маринов Дочков
4. Д-Р Станка Лалева Шайлекова
5. Инж. Марин Колев Радевски
6. Инж. Минко Василев Топалски
7. Инж. Петко Митков Пенков
8. Мичо Минков Генковски
9. Инж. Стелян Тошков Чавдаров
10. Илиян Тодоров Тодоров
11. Николай Петров Стоименов
12. Иван Александров Чакъров
13. Мария Василева Смилкова
14. Бойко Велиславов Пъдарски
15. Инж. Николай Цвятков Станевски
16. Силвия Добрева Генковска
17. Д-Р Стела Христова Ошанова
18. Иван Стефанов Чавдаров
19. Георги Петров Диков
20. Снежанка Тодорова Шошкова
21. Мая Кирилова Йонкова
22. Пенка Лазарова Миткова
23. Иван Бочев Драголов
24. Христо Стойков Терзиев
25. Стоян Банчев Стоянов
26. Минко Владов Михов
27. Мою Петков Моев
28. Калин Атанасов Атанасов
29. Милко Минков Йовчев

Анонимен каза...

От дека го изрови? sed...

Анонимен каза...

Подценявах тези малки сателитки(ДСБ,ВМРО,СДС и т.н) обаче те ще са тези които ще изберат следващия кмет. Ясно е че ще има втори тур, както е и ясно, че Минко Акимов ще се надпреварва с Донка Михайлова на него. СДСетата пак ще си стискат ръцете и ще отидат зад Акимов. Интересно е обаче позицията на РЗС и Атака.

Анонимен каза...

http://troian.com/

Анонимен каза...

Мисля си,10-ти,че по-резонният въпрос е кого ще подкрепи ГЕРБ на втория тур в Троян!Е,предстои да видим.

Анонимен каза...

Предполагам кандидатурата на Акимов.(10)

Анонимен каза...

Уважаеми №8, не давай такива примери, щото пък в момента многоуважаваната д-р Дудевска е в листата на ГЕРБ, а пък през 2007 е била на пета позиция в листата на "Демократичен избор", точно след Тодор Станчев, а пък и май тя водеше и кампаниите на Мариян Балев! Същите тези "псевдоседесари" Русанови и Църови са се скъсали наскоро да й се молят да стане техен кмет, но тя избрала офертата на Сашко Данков,затова вакантното място заела Райковска!

Анонимен каза...

Момчилчо Влаховски,сега пък е навлязъл в политиката,хмм интересно.Може пък да му е дошъл акъла.

Анонимен каза...

МИ таа па кокошка,кмет ша стаа..хахахахаха
ЗЕЛЕН КОН И УМЕН ДАСКАЛ--НЯМАААА
ЧЕСТИТО МИНКО
мути

Анонимен каза...

Друго си е да си изритан от всякъде с шутове...

Анонимен каза...

7-ми, много си прозорлив!

Анонимен каза...

Хубаво е да кажат кои точно промени искат да подкрепят. Защото явно не са доволни от конкретната промяна, че тях ги няма в СДС :)))

Анонимен каза...

Аз пък съм доволен, че Стоян Милев не е вече в СДС. Съсипа орешашката организация.

Анонимен каза...

Някой защо не попита господата СТЕЛИАН ДАЧЕВ и КОНСТАНТИН ФИЧЕВ,кой предизвика въпросната общинска конференция и каква им беше целта...Друг е въпросът за какво се борят.

Анонимен каза...

Другари от СДС/отлюспените/. Не се ядосвайте че към настоящият момент не сте номинирани за кмет, а е турена другарката Райковска.Няма смисъл от ядове. След изборите-Вас/отлюспените/ и др. Райковска изобщо няма да Ви има на политическата сцена. Тъй че споко.

Анонимен каза...

Момчил Влаховски???
Това не е ли синчето на Стела Карамфилска? Внуче
на потомствени комунисти. На милиционери убийци!
Няма ли в това градче и тази партия СДС един достоен човек? Да стане и да му каже в очите:
Твоето место е в БСП, какво търсиш тук?
Боже пази България!!!
Същия Момчил не се ли мъдреше на предизборна снимка с Падарски? Същия ли е, кажете ми моля?

Анонимен каза...

Дядо Йоцо :
"Пази боже, сляпо да прогледа!" е казал народа!
Таксиджии-бакшиши кметове да стават, довчерашни сервилници за днешни бунтари да се представят, хора без избор, перспектива и друг път в живота да искат да са "управници"...фалшиви герой декларации, които не интересуват никого да публикуват само и само, за да се популяризират...
А на фона на това ето какво се случва, ноо никой не декларира нищо май ...
http://news.ibox.bg/opinion/id_762049025

Анонимен каза...

А пък Румката Русанов не само че не съсипа троянската организация, ами я докара до общо 6 човека трите семейства Русанови, Църови и Райковски! Ако обаче един от старите седесари ги припознае, режа си главата! Те бившите седесари минаха отдавна в ДСБ, заради тея некъдърници!Същите като лидерът им Мартинчо Димитров блестящия ум!

Анонимен каза...

23, Момчил Влаховски всъщност е човек на Даниел Сираков. И не е член на СДС. Той обикаля тук-там, гледа къде може да направи беля, къде може да извлече някакъв келепирец, и като не минат неговите простотии, и най-важното, като не му дадат някой лев,тича при следващите. Жалко е, че все още има кой да му се връзва. Сега Сираков го е натресъл в "екипа" на Пъдарски. Но и от там ще го шитнат, като разберат, какъв отрицателен имидж им създава.

Анонимен каза...

Така, да обобщя - да не остане ненаплют човек по форумите! Което и име да се появи - да се наплюе. Дерзайте, че още малко остана...затова си гинете в съдбата си и никой читав не ще да стане кмет!
Както казах - верно психиатриите са затворили!

Бай Бочо каза...

Момчил Влаховски е страхотен мъжкар и едва ли тези,които тук го плюят анонимно,биха се осмелили да му го кажат в очите..На Троян му трябват такива хора, мъжкари,жалко че путките преобладават,не жените- путките...

Анонимен каза...

Поразително!!!Убедих се какво може развихрилата се герберастопростотия,овластената!Страхувам се,че България загнива и загива-преди всичко поради липса на морал.Доживях Началника на Милицията и неговите биячи да обвиняват един младеж,че дядо му бил едно време милиционер!?!?!?
Преди малко прочетох една страхотна статия на Велислав Минеков-скулптура по повод нароилите се напоследък "музеи".Ще си позволя да цитирам заключителните му думи:
"Един ден с усмивка ще си спомняме за управлявалите ни монархоподобни бърдокви,ще имаме възможността да реставрираме и покажем истинската история на времето,в което живяхме.
И за да не бъде всичко тъжно ще поставим там,на входа на новия музей на висок постамент голяма,позлатена тиква с генералски пагони,сърдито гледаща към восъчната фигура на набит полицай.Плетени кошове пълни с фалшиви творчески биографии и дипломи за мултащина ще галят очите ни....
Ще бъде!"
Не бих могъл нищо да добавя.....
АЙ с-с-с-с.....

Анонимен каза...

Момчил Влаховски ми е познат до болка,ходи къде ли не и неможа да прокопса никъде,а сега се гмурка в мътните води на политиката,точно от такива пионки си пати Троян.

Анонимен каза...

Не знам кой го плюе за дядо му. Знам, че като сателит на Сираков е минал през много партии да иска парици и постове, а като не става- плюе анонимно. Верно много мъжкарско, направо мачо:))))
Да допълня: Доволен съм, че освен него, и други от гореподписаните не са членове на СДС. Известно е, че Стоян Милев съсипа десните в Орешак. За Фичев да не говорим, човека го гази сенилност. Сред аритметическите обединения наречени коалиции, се чудех за кой да гласувам, но нещата си идват на мястото.

Анонимен каза...

май долуподписаните се жалват,че не са ги избра ли за кмет!Мade in Bulgaria:))))))))))

Анонимен каза...

Абе, стига сте плюли срещу К.Райковска!"Всичката Мара фтасала",че проблем са ви даскалите.Да не би един милиционер да е повече от един даскал.

Анонимен каза...

Оня мазния и той ли вече не е член на СДС? Ако е така, подкрепям СДС!

Анонимен каза...

Бай Бочо,мисля че,не си прав.Момчил от доста време коментира анонимно,хули,обижда и се подиграва.Не мислиш ли че,каквото повикало такова се обадило.Не е редно точно сега да закачаме анонимните които са против него.Нямам нищо лично към никой,просто отбелязвам :)

Анонимен каза...

Бойко,това че си окупирал офиса на ДСБ е видно.Но това че си лепнал-предизборен щаб,е нелепо.Преди твоята поява,като че ли повече хорица ходеха там.Ако щаба си ти и сестрата на Манджука.............Добре че с/д месец ще изчезнеш.

Анонимен каза...

Защо измествате темата? Тук въпросът беше за СДС. Изпитвам изключително задоволство, че тази партия живна! Горното писмо е ясно свидетелство за това. Тези нафталинови "деятели" явно са усетили, че след като Бакърджиев, Софиянски и Дилов отидоха на Раковски, нещо се размърдва! Отказали са се от "деятелността" си, защото са отписали, че нещо вече могат да вземат от СДС. Да, ама сега се чудят, дали не са се прекарали. И за последно пробват, дали пък няма начин пак да се включат някак, ей така, за всеки случай, да не изпуснат, ако нещо се измъти в дясно....

Анонимен каза...

за каква дейност говориш 37 той фичев дето им беше кмет,всички знаят,че следобед спеше,и бързаше да се прибере в къщщи да обядва!

Анонимен каза...

Айде,айде,посмали,Манго-38 !Троянци,като традиционалисти,отново копнеят за кмет,който има възможността да обядва в къщи.Това е традиция,това е стил!Константин Фичев,достоен човек и кмет имаше тази възможност поради простата причина,че домът му е на 200 метра от кметството!Акимов беше лишен от гъделите на семейния уют - хем Трапето далече,хем Янка не готви!Затова се прехранваше основно с лов и банкети.Сега отново кметът на Троян ще има тази възможност!Сети ли се?

Анонимен каза...

до 39:Ачо касмед...........и на мен да ми падне ще продам и болницата ....апа после ША ЯМ НА РЕСТОРАНТ
мути мангала

Анонимен каза...

Момчил е един млад мислещ човек, доста различен от типичната троянската общественост, човек с идеи, ентусиаст за промяна, владее английски перфектно, знае начините за развитие на туризма в общината,както и начините за нови инвестиции, има контакти в чужбина. Момчил е член на СДС и това може да се провери, баща му пък е един от основателите. Момчил го изключват от СДС, поради несъгласие с ръководството, така изключваха и по комунистическо време. Момчиле, не им се давай, в теб ни е надеждата!
Приятелите ти

Анонимен каза...

На стил и традиция председателя на СДС Русанов верно го докарва без място за сравнение с никой друг: Дядо- виден троянски зъболекар, завършил медицина в Сорбоната (не знам, дали знаеш какво е това). Баща- лекар, дисидент, лежал по лагери след 09.09.44 г. Живее в триетажна наследствена къща НА центъра, не близо до него. Но бъркаш, той не се кандидатира за нищо, колкото и да те изумява подобно поведение.
А, и вярно, че всеки мъж би се прибирал с удоволствие при жена като неговата:), жалко, че не всички имаме подобен шанс....

Анонимен каза...

На малкия пръст на Момчил не могат да му стъпят тия мушмуроци от компанийката дето се представя за СДС-Троян и дето срещу разни обещания за службички и други облаги играе за втори мандат на Минко Акимов

Анонимен каза...

Момчиле,поздрави от АЙса!Да си млад е голямо предимство-завиждам на истински младите....
АЙ с-с-с-с....

Анонимен каза...

Странни неща! Хем е член , а е изключен!
По нагоре чета "Голям мъж", после обратното на мъж.
Някой да ми обясни що е?Все пак да не сбъркам.

Анонимен каза...

Кое е мъжкото на Момчил,щом плюе толкова дълго време тук анонимно?Благодаря,но от такива МЪЖКАРИ,не останаха МЪЖЕ в Троян!!!!

Анонимен каза...

Ей,"мъжкарче" анонимно 45,46 и т.н.,ако си толкова на зор за истински мъж,търси поп Тодор,а има и други!Дай поне телефон,бе мен!Обслужваме и по домовете.....

Анонимен каза...

Вярно е! Русанов го докарва и като семейна история,и като къща и от към жена го докарва.
Добре и това, че не иска постове. Защото, око искаше,боже опази Троян!!! Питайте някой който от работилите в бившата фирма "Леспром" за тайфуна"Русанов",които мина през нея/Русанов беше директор там/. От шофьора си дори беше взел пари, които не върна. Това, че стъпваш търговски, не те прави по-малко калпав.

Анонимен каза...

Дано СДС се сетят да отправят официална благодарност към тези, дето са писали горното писмо. Как иначе щяхме да знаем, че са се очистили от хора с голи мераци за постове и общински поръчки

Анонимен каза...

Ееееееех мъка, мъка неземна. Като гледам Русанов какви ги върши и като гледам родословното му дърво имам чувството, че в болницата нещо са объркали кушетките на пеленачетата (да не се изразявам неблагочестиво за майка му, че не я познавам женицата).
Абе как може уж мъж с Троянско потекло пък да сервилничи на разни селски тарикати. Явно градчето ни верно много го е закъсало :(

Анонимен каза...

Проблема 50-ти е, че ти е кофти. Кофти за това, че положителните неща в случая с Русанов са абсолютно ясни, реално доказуеми. А отрицателните, са само в болните мозъци на нещастните комплексари. Но това е единствения начин комплексарите да се почувстват велики. Да плюят, да плюят....
И верно градчето ни е много закъсало, като е опряло да има 10 кандидата за кмет, голяма част от които безработни мърлячи, откровено луди и т.н.

Анонимен каза...

Да и именно защото нещата с Русанов са ясни и доказуеми, СДС е в такова плачевно състояние и кандидатката им за кмет е доказано пристанала на Акимов.

Анонимен каза...

Подкрепям промяната, че тези гореподписаните не са вече в СДС. а кандидатката на мен ми харесва.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |