Сватба в музея

* Младоженците са от Ловеч и Плевен и учат в Германия, но избрали да си кажат „да” точно тук - в троянския Музей на занаятите, омагьосани от атмосферата на музейната експозиция

В СЪБОТА, 30 ЮЛИ, ОТ 17:00 Ч.,
уникалният троянски Музей на занаятите (МНХЗПИ) ще бъде домакин на едно красиво и много важно събитие. Младите влюбени Мария Георгиева и Веселин Йорданов, и двамата студенти в Германия, са избрали да си кажат „да” точно тук – сред декорите на централната музейна експозиция. Организацията на сватбеното тържество е поверена на известна агенция, която ще се погрижи и за най-дребния детайл.

МЛАДОЖЕНЦИТЕ СА ОТ ЛОВЕЧ И ПЛЕВЕН, а „троянската връзка” станала чрез булката Мария, която е живяла със семейството си 6 години в нашия град. Решението да се врекат на необичайното място пък взели в началото на годината, когато посетили троянския Музей и се прехласнали по изящната и заредена с много духовност обстановка. Първоначално избрали за сватбения си ритуал живописното дворче пред малката музейна сграда (бившия турски конак); но после останали омагьосани от атмосферата на експозицията в централната музейна сграда и Мария била категорична – там ще е.

ДОМАКИНИТЕ ОТ МУЗЕЯ също подготвят приятни изненади за двойката, пазени в тайна. Но се знае, че в ритуала ще „участват” ценни експонати от музейния фонд, което без съмнение ще придаде допълнителна уникалност и дълбочина на събитието. След официалната церемония ще бъде направена фотосесия на младото семейство в музейната обстановка. От своя страна Мария и Веселин са заявили, че ще направят дарение на Музея на занаятите - за закупуване на книга с голяма историческа стойност.

МНХЗПИ - Троян

29 коментара:

Анонимен каза...

е*ати, селските новини

чичко Фройд каза...

Този 1ви е някой отчаян комплексар стар ерген/мома и се нерви на чуждото щастие.Ясен си мой човек,но не се излагай повече

Анонимен каза...

ЕМ/SI: Нека и аз да направя коментар по темата, макар, че рядко го правя по такива теми.
Щом се обичат младите-да се вземат. Според мен водещата в това бъдещо семейство е жената и отсега ми е жал за момчето.Винаги когато съм слушал " женски акъли" съм си патил.Но такъв му бил късмета. Живи, здрави и дълъг робски...извинете семеен живот пожелавам на младите!

Анонимен каза...

Ние от задругата на Баджанаците(Агенция за донаебаване),честитим на младите и се обръщаме към младоженека:

Баджанак,одиш де одиш се при нас ще дойдеш.
Така че, опичай си акъла и помни "Ебавам не ебавам,баджанака уважавам".
Един де като станеш никому ненужен,ще се сетиш за нас :)

Горчиво(или горчилка)!

Анонимен каза...

И за четиримата, какво да кажа - простотия до шия. Сигурно жегата е виновна да не може да се пръкне нещо стойностно в мозъците ви. Честито, Мария и Веселин! Дълъг и щастлив съвместен живот. Карайте в бурята напред!

Анонимен каза...

ЕМ/SI: 5-ти, не е виновна жегата, а липсата на чувство за хумор и шега у теб!Не го взимай толкова на сериозно, все пак ще е сватба не помен.

Ст. Борджуков каза...

... Сещате се КАКВО направих и ЗАЩО го направих...

Поздрав на всички, дето се заядат с мен, ама аз ги помня кои са и ще ми припаднат... и тогава ще видят те КОЙ ще черпи...

админът

Анонимен каза...

Наздраве,Стоене!

Анонимен каза...

ЕМ/SI:Админът ни е строг, но справедлив. Леко ни засърбя, но благодарим за поздравите, а почерпката е от мен. Не е лошо да вземем да се съберем от нашия клас-поне тези които сме в Троян и да му седнем на лаф и салатка. От 1-ви август съм един месец в отпуска и ще съм на линия.

Анонимен каза...

Тва е то,даскале и дофторе,дай им само едине и пиене!

Анонимен каза...

едине,пиене -тия три неща

Анонимен каза...

ЕМ/СИ,разбирам ти шегата и поздравления за чувството ти за хумор.Само за справка-една от защитничките ти и твой фен е ЖЕНА :)

Анонимен каза...

Честито на младоженците. В музея решили да се врекът - ок тяхна воля... Добре, че не са си намислили и кмета да ги венчае защото голям хаир щеше да види този брак.

Анонимен каза...

Стоене по повод коментара ти само да отбележа, че в момента съм на почивка и ще ме хванеш ама друг път :)

Както и в други коментари писах:
Админ-ът да ходи да почива, че е изтрещял :)

Анонимен каза...

Стоене, ще ме хванеш ама друг път. В момента съм на почивка. :)

Както и на други места съм писал:
Админ-ът да ходи да почива, че е изтрещял :)

Анонимен каза...

Сори за дублажа, но Интернета е кофти

Анонимен каза...

EM/SI: До 12-ти: Мммммм......м любопитно, любопитно! Дай повече инфо.
А за младоженците-да се мятат в кацата с меда, няма само ние да плуваме/давим/ там!

Анонимен каза...

ЕМ/СИ,онова за което говориш е нещо като шофирането и паркирането на задна...:)

Анонимен каза...

18-ти, да не се бъзикаш за писанията ми по темата за жени шофьорки?Мале, мале кви ги там натворих! Чудя се как феминиските не ми скочиха тогава, но не съм си променил становището относно възможностите им и какво трябва да се направи-пълна забрана да шофират и която се залови, по 10 тояги на голо!Ох...почна се, сега ще ме оплюят ама яко!

Анонимен каза...

От 18-ти:Спокойно,аз още тогава не се вързах,та сега ли?Допада ми чувството ти за хумор,ама ме гложди мисълта,че може някоя да ти докаже някои тънкости в шофирането,за които и мъжете не се сещат ;)

Анонимен каза...

До 20-ти: Едва ли, щото аз съм сериозен мъж и чужда булка не поглеждам. Много съм свестен.

Анонимен каза...

Баджанака каза...

Алоууу,баджанаци и баджак ортаци!
Умната с морала и моногамията,да не почнем да вадим снимките!

Анонимен каза...

ЕМ/SI: Първият мъж който се е оженил, не е знаел кво прави. Но за вторият/който е гледал кво се е случило на първият/ НЯМА НИКАКВО ОПРАВДАНИЕ!
Баджо-никви снимки и компромати, че ни отиде имиджа на свестни!

Анонимен каза...

До 21-ви:Не те свалях,не ме разбра:)Но все пак,аман от свестни;)

Анонимен каза...

Троян е град на легендарни активистки от съпротивата.Тва цялото фризьорко съсловие ,до една партизантки.От по-старите легенди, сервитьорки,даскалички и прочие...
Артистични имена вкараха в историята деятелки като: Гъца Общата,Анелия Дап-а,Валя катастрофата,Тина Ваучера,Деса Амбарицата,Стела Умното...
За трансферните бомби на троянски състезателки зад граница е излишно да говорим,достатъчно е да се сетим колко се подвизават в дивизиите на Гърция и Кипър...

Анонимен каза...

До 24-ти: А уж разбираше от шега, пък се върза. Карай да върви.

Анонимен каза...

Боже,боже,25-ти,как само с няколко думи и няколко артистични псевдонима като машина на времето ме върна толкова години назад.....Гъца Общата-каква поезия струи и какви надежди,мечти-и-и-и-и!!!Няма начин да не е била учителка на не едно поколение.

Анонимен каза...

Някои от лицата са участнички в прехода,други настоящи деятели към днешна дата...
И това са само част.
Сетих се за онова мило троянско момиче,което поставя майка си пред свършен факт по темата с пари за море:
Нали знаеш,че ако не ми дадеш колкото искам,мога да ги изкарам при Джамбаза...

Анонимен каза...

Баси на къв соц-реализъм сте се отдалииии...

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |