Нека заедно вдигнем Иво на крака!

* На 11 юни в читалището – благотворителен концерт в подкрепа на 27-годишния троянец Ивелин Илковски, страдащ от тежка форма на Хепатит С * Ще пеят Спенс и DJ Stancho, водещ – Крум Крумов
Зов за помощ

ИВЕЛИН ИЛКОВСКИ е на 27 години от Троян. Преди 8 години е завършил троянското СОУ „Васил Левски”. За съжаление сега той има нужда от помощта на всички добри и сърдечни троянци. Ивелин се бори с тежка форма на болестта Хепатит C - една от най-честите форми на хроничен вирусен хепатит в световен мащаб (особено след въведената от известно време задължителна ваксинация на всички новородени срещу хепатит В). Хепатит С е заболяване на целия организъм, а не само на черния дроб. Освен това съгражданинът ни е прекарал и един инфаркт и често получава кризи.

СЕГА ИВЕЛИН ИМА НУЖДА ОТ НАШАТА ПОМОЩ, защото семейството му не може да си позволи лечението, което би му върнало изгубената надежда. Нека се обединим и направим мечтите на това семейство реалност, нека всички заедно вдигнем Иво на крака, и той отново да бъде сред нас!

ЦЯЛОСТНОТО ЛЕЧЕНИЕ НА ИВЕЛИН е на стойност 60 000 лв. - сума, непосилна за близките му. Но неговите приятели са решени да му помогнат! Един от начините е организираният от тях БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОНЦЕРТ с участието на местни изпълнители, балет, брейк формации от региона и други. Специално за концерта ще пристигнат рапърът СПЕНС (който предоставя напълно безвъзмездно озвучаването и осветлението за концерта) и DJ STANCHO. Водещ на благотворителното събитие ще е КРУМ КРУМОВ.

КОНЦЕРТЪТ ЩЕ СЕ СЪСТОИ НА 11 ЮНИ, събота, от 17:00 часа в салона на НЧ „Наука” (Троян), като читалищното ръководство за пореден път показва своята съпричастност към добрите каузи и предоставя салона напълно безвъзмездно. Билетите ще бъдат на цена от 3 лв. и цялата събрана сума ще отиде за лечението на Ивелин. На 10 юни, петък, СПЕНС ще пее благотворително и в дискотека „Шоко”, където ще бъдат поставени кутии за дарения и всеки ще може да пусне своето дарение за Ивелин.

ОЧАКВА ВИ ЕДНО НЕЗАБРАВИМО ШОУ! Нека на 10 и 11 юни да си отворим сърцата и помогнем на 27-годишния Ивелин Илковски, страдащ от тежката болест Хепатит C. Всеки един лев е важен.

Банковата сметка, на която можете
да направите дарения, е следната:

Първа инвестиционна банка
IBAN: BG14FINV91501000192288
Банков код: FINVBGSF
Петър Христов


*** Билети за концерта на Спенс, DJ Stancho и Крум Крумов можете да си закупите от касите на читалището или на тел. 0879/941626 и 0878/704974. Цена само 3 лева.

16 коментара:

Бианка Павлова каза...

Успех!!!!

Анонимен каза...

ако всяка партия отдели процент от парите си за агитация ще се съберат бързо а и самите партии ще спечелят повече симпатии отколкото с безсмислените си агитации

Анонимен каза...

един представител на една партия обеща.. но не даде!!! Аз няма да гласувам за тази партия!

Анонимен каза...

3-ти, казвайте нещата с имената, за да се знае кой какво не прави, а обещава. Важно е за троянци.

Анонимен каза...

К'во е обещал?амфет,коз,херц?
За това ще бягат младите хора от Троян!

Анонимен каза...

Аз пък не разбирам що партиите да си правят агитация чрез дарение за болен човек!? Който партиен член иска да дари, може да го направи лично и от сърце, и анонимно, щото истинското дарение е анонимно. Направете си простата сметка как уж съветниците от ГЕРБ се отказаха от заплати и ги трупат някъде за "дарителство" - 4 години по 12 месеца по 8 съветника по около 200 лева месечно, май стават над 70 бона. Според вас дали всичките са ги дарили или лидера им Сашко Данков ги трупка някъде на сметчица за черни дни;)

Анонимен каза...

Лилиииии ГЕРБ да дарява!?!?!
Сещам се за онзи мишок Николайчо, когато гласуваха кредита от 4 милиона, как се изпонаплю целия докато фъфлеше и се кланяше от трибуната,опитвайки се да състави изречение...
То се отказваше,даряваше,помагаше....
Смех до побърквация...

Анонимен каза...

6. абе тези 70 бона сигурно ги трупат за кампания! не за изявени деца и т.н.

Анонимен каза...

Другите партии де ли ги трупат...

Анонимен каза...

Казвате партиите да дарят-ако пък дарят,ще кажете,че е предизборно.Я не дрънкайте глупости!!!!!!!!

Анонимен каза...

Я ми са мащай от глъвътъ уе!

Анонимен каза...

Когато се дрогираше и продаваше опиати на други хлапета ,не мислеше за здравето,а сега иска помощ!Не знам какво да кажа.Някак ми е трудно да разбера този зов за помощ!

Анонимен каза...

horata se promenqt we

Анонимен каза...

i da se opravi nqma da spre drogata ;) ot 15 god da se drogirash .. kak shte q spre ?

Анонимен каза...

Като има грешка,има и прошка,не е добре да се злобее така,когато човек неможе да каже нещо смислено по-добре да си замълчи.От все сърце пожелавам на съдниците никога да не им се случва детето им да тръгне по пътя на този човек.Защото едва ли тогава биха казали същите думи.И за тези които биха си го помислисли - не съм му роднина,даже познат не съм му,нито се имам за самарянин или добър човек даже.Но го разбирам от позицията на човек който също е грешил (не по този начин) но може би е имал малко повече късмет от него.

Анонимен каза...

Не става дума за злобеене,а за отговорност-към себе си и останалите.За каква злоба става дума,когато от мързел печелиш на гърба на слабохарактерни и наивни хора?Дали точната дума тук не е ВЪЗМЕЗДИЕ?Знам прекрасно що за човек е той-повярвайте,едва ли ще се промени!!!Ако става дума да ползваш сам тези вещества е едно,но да ги продаваш на млади хора-това не го разбирам!Не съм Бог и няма да съдя,но мисля,че съвременното общество трябва да проявява нетурпимост към подобни хора и техните "работодатели".Точно за пострадалите деца и техните близки ми е болката.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |