Бойко Борисов пристига в Троян

* Визитата е за тържествата на 9 май – Празника на Европа, очаква се премиерът да произнесе слово пред троянци * Ще имаме и гости от Франция и Италия

ВИСОКИ ГОСТИ ОЧАКВА ТРОЯН за честванията на 9 май – Празника на Европа и рожден ден (20-ия) на местния Комитет за побратимяване и евроинтеграция, чийто основател и председател до днес е Веселина Попова. Това научихме от прессъобщение на PR-ката на Общината Маргарита Генкова.

ПРЕДИОБЕД (10:00 ч.) градоначалникът Минко Акимов ще приеме в кабинета си чуждестранните гости: група от побратимения с Троян град Виньо на Сена (Франция), водена от кмета Серж Поансо, аташето за институционално сътрудничество към френското посолство в София Моник Тод, 4-членна делегация от италианския град Монфорте Сан Джорджо (Сицилия), побратимен с Регионалното сдружение на общините „Стара планина”, в което членува и община Троян, представители на друг италиански град – Лоро Чуфенна, с който имаме подписан протокол за сътрудничество.

КУЛМИНАЦИЯТА обаче ще настъпи в късния следобед – около 17:00 ч. ще пристигне министър-председателят на Република България Бойко Борисов. Високият гост ще бъде посрещнат официално пред сградата на Общината, след което ще се срещне и разговаря с кмета Акимов. От 17:25 ч. е планирано да започне тържеството на централния градски площад, на което ще присъства и г-н Борисов. Очаква се премиерът да произнесе реч. По-късно ще даде и пресконференция за местните медии. Потвърдено е, че високият гост ще присъства на тържествения концерт в салона на читалището (начало 18:00 ч.). Голяма вероятност има за 9-майското тържество в Троян да пристигне и външният ни министър Николай Младенов.

ГВОЗДЕЯТ В ПРАЗНИЧНАТА ПРОГРАМАТА ще е дефилето на троянските мажоретки с националните знамена на всичките 27 държави членки на Европейския съюз; „европейският марш” на троянските момичета ще е под звуците на Химна на Европа („Одата на радостта”, фрагмент от Деветата симфония на Лудвиг ван Бетовен), изпълнен от Общинския младежки духов оркестър под диригентството на маестро Илиян Тодоров. Два танца ще изпълни и Фолклорният ансамбъл "Траяна" към НЧ "Наука - 1870 г." с художествен ръководител Иван Иванов.

Т21

39 коментара:

Анонимен каза...

Дайте за тогава да накловадим всичките на бат Бойко за зулумите дето са вършили.

Анонимен каза...

Акимов пак ще започне да му разказва приказки от хиляда и една нощ, че сме с най-малка безработица и всичко е перфектно. Дано поне види безобразните улици... :/

Анонимен каза...

Да направим списък с поразийте дето сториха и да ги дадем на премиера.Цял свят се промени покраи интернет , а ние в Троян не.

Анонимен каза...

Кметът се вози и посреща гости, Бойко има охрана, електората - кучета го яли.

Анонимен каза...

Сега е моментът да се подскаже на Борисов как се роши рейтимгът му тък и какви представители има.

Анонимен каза...

Е ... това е . Трябва да сме горди , че сме троянци . Какво по хубаво от това - на ЕВРОПЕИСКИЯ ПРА3НИК- да ти гостуват две делегаций и то на едни от най успелите европейски държави и лично - Министър - председателят на - България . Това е знак , че града ни се развива и ще пребъде...

Анонимен каза...

На Борисов е добре да се подскаже кои са местните представители на неговата партия,съгласна съм с номер 5!!!

Анонимен каза...

Връщайте се троянци . Тук е истината . Да си донаправим града ни такъв - какъвто ни се изка ...

Форумът на Троян каза...

Ако ние искаме можем, ето тук можем да коментираме тези теми - http://www.facebook.com/?ref=home#!/home.php?sk=group_204287299597684&ap=1

Анонимен каза...

Харизма само с глад се лекува,помнете ми думата.

Анонимен каза...

От сега слагам бас, че Б.Б. ще посети високотехнологичната гордост на троянската индустрия Калинел.Ще има снимки с инж. Радевски, той ще даде интервю заявявайки че в Троян криза няма.
Колебая се само дали ще посмеят да отидат в Актавис, и Стана Депутатката да даде изявление от името на Валя Букарева...
Поживьом-увидем!

Анонимен каза...

Дали ще пуснат шадравана?

Анонимен каза...

То и да го пуснат, той в момента прилича на ...
Ама сега, като похарчат едни 200-300 хил. лв. за РЕМОНТА му, не се знае какъв шадраван ще се получи!

Анонимен каза...

И като дойде кво? Да не би да тръгнат "Хемус","Елпром" или "Машстрой"? Ебаха му майката на тоя град перманентно.Проекти разни,реките щели да оправят.Абе,бат Бойко да не идва с някой кораб дейбиш? Ми да го заведете и да види киното,как хубаво стой в центъра на града.И както каза некой по-горе да пуснете онова пикало на мегденя,че май само то остана спомен за някогашно величие,хах.

Анонимен каза...

Понеже има хора,които се чудят защо идва Борисов в Троян-идването му е за да демонстрира лична подкрепа на Акимов за втори мандат.В Герб-Троян има разцепление,не искат кандидатирането на Акимов отново.Най-вероятно Той ще стане личният кандидат на Борисов,какъвто е случаят и в други градове.Въпросът е искаме ли ние,гражданите на Троян да изживеем отново споходилото ни през последните години щастие?Още има време за мислене.
Гражданин

Анонимен каза...

Предлагам да уредим някак среща на бат ти Бойко и Бойко Пъдарски. Шъ му писнат ушите на кметя:)

Анонимен каза...

Да подкрепял Акимов,кви мечи услуги си прай тоя,няма си на идея даже.Ама то какво друго да очакваш от 1 тутманик с гигантско его и нулеви възможности.Акимов кмет,града умира той иска пак да му го завира ...

Анонимен каза...

Абе ББ като дойде в 17:00 какво точно ще види според вас? Нищо. Както вече казах ще пие 1-2 ракии, ще се снима в Калинел и ще поговори за някоя и друга магистрала, най-вероятно Хемус, защото само тя ни засяга реално. Колкото до Акимов - мисля е пределно ясно, че няма д го преизберем. Освен ако не слъжат нещо в преброяването де :)

Анонимен каза...

Ееееее брат то голямо лъгане ще трябва. То верно, че сме свикнали да ни послъгват ама чак да преизберем Акомов?! Заааиби братче ебахти опашатата лъжа ще трябва да е :)

Анонимен каза...

Ще го подкрепи,я-и двамата са си милиционер-комунисти.Това не трябва да се забравя!

Анонимен каза...

Кмете,закърпи ямата на елпромския мост най-накрая да не се изложим пред примиера!

Анонимен каза...

Имали ли сме по-елементарен кмет от др.Акимов

Анонимен каза...

На нас такива "високи гости" хич не ни трябват. За кво да идва- няма нищо за откриване. Стига с тия тъпи пи-арски истории. Изобщо не го искаме тук!

Анонимен каза...

Бате ви Бойко си се вози в BMW 7-ма серия и хич няма да усети каквито и трапове да има по троянските улици. Не се надявайте да помогне на града. То хората дето трябваше да помогнат досега само си бъркаха в нослетата. Не е толкова лесно !

Анонимен каза...

B.B. 6te idva vav va6e selo ne da otkriva,a da vi go zakrie mili balkandjii.

Анонимен каза...

25 я върви на майната си!

Анонимен каза...

25-ти. България е пред закриване. Троян да ти е проблема. Пък и може да сме от балкана, ама поне знаем как се пише на български. Ти с тая маймуница и за полето не си. Такива като теб и с отрова за мишки не хващат ред :) Дерзай !

Троянец каза...

Некъв полендак се изсекна под номер 25....няма и тук отръвка отръвка от тия тикви дето напъплиха родния балкан

Анонимен каза...

ПРИЗИВ:Посейте си картофите,намажете си филия със свинска мас и чакайте бат Бойко

Анонимен каза...

Много се напих се снощи....Сега ми е зле...

Анонимен каза...

До 30 :Изпии сока на един буркан кисели краставици.

Анонимен каза...

Вярно ли ще се прави метро в Троян(не магаззииннн) с линия чак до Г ТРАПе

Анонимен каза...

Да,ама за по-накракто ще минава през Балканец ,спирка "Край Реката".Догодина почват до копаят до спирка "Крадец без спира" в село Г. Желязна....

Анонимен каза...

Aбе в тоя сайт явно само полендаци само . И не се учудвам , защото в Троян останаха само те -почти май.Ми то големи негативизми само , нещо присъщо за полендашката сган.Нищо позитивно.И затова града няма да тръгне нагоре - докато не се очистим от тях.А това ще стане само , след като се увеличи беработицата и полендаците игубят своите работни места , за да отидат да си копат градините.А после - ще си създадем работеща икономика - но само за нас си...И така - ТРОЯН - ЩЕ ВЪ3КРЪСНЕ...И ОТДЪХНЕ - от полендащината,която е навсякъде из града ни...и го дърпа - назад....

Анонимен каза...

АБСОЛЮТНО СЪМ СИГУРЕН , ЧЕ ПАК НЯМА ДА ДОЙДЕ;
ХА НА БАС

Анонимен каза...

Това за "полендаците" много ме изкефи :))))))

Анонимен каза...

Абе добре, че са полендачките, та малко да ви облагородят, че каквито сте тъмни балкански субекти...;)

дядо Минко каза...

На полендачките между краченцата и в устенцата

Анонимен каза...

Нямам думи,спрете вече с тая Троянска еснафщина.Има ли значение дали са полендаци или балканджии-все българи сме.И стига сте търсили вината ту в тоя,ту в оня-огледайте се и вижте вие с какво допринесохте за развитието на града.А на дядо Минко искам да кажа-че и на балканджииките ,и на полендачките все им е между краченцата,а за в устенцата-много зависи-дали има какво да се сложи там.Май само приказките им останаха на българите.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |