22-годишен преби местен пожарникар

* Биячът е от крими контингента, пострадалият М.Р. (43 г.) бил нападнат след излизане от кварталното капанче „При Братята” в пролетарския жк „Лъгът”

НА 10 АПРИЛ ВЕЧЕРТА (неделя, в 22:40 ч.) в Районно управление „Полиция” (РУП) – Троян се получил сигнал от националния спешен телефон 112 за мъж в безпомощно състояние пред кварталния ресторант „При Братята” в жк „Лъгът” – най-големия и многолюден троянски квартал. Незабавната полицейска проверка установила, че сигналът е достоверен, а пострадалият се оказал 43-годишният местен жител М.Р., служител в троянската Пожарна (РУПБЗН - Троян). Мъжът бил откаран от екип на Спешна медицинска помощ и настанен в интензивното отделение (ОАРИЛ) на МБАЛ – Троян със счупен десен крак и съмнения за пукнат череп.

НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН (11 април) след проведени допълнителни оперативно-издирвателни мероприятия и разпитани свидетели случаят бил разплетен. Установило се, че след излизането си от заведението пожарникарят бил нападнат и жестоко пребит от 22-годишния А.М.Б., който се оказал от крими контингента и имал регистрации за извършени кражби по чл. 194 от НК. Биячът бил задържан в предварителния арест за 24 часа, а работата по случая продължава. Няма официална информация каква точно е причината за побоя.

Т21

13 коментара:

Анонимен каза...

Нормално е да стават такива неща пред тея две дупки в Лъгът - Братята и Зулу. Вървете лятото да видите какви са коли, пияни младежи, че и даже с малко кока може да се сдобиете. От тоя смотан пазар никаква файда, само дето унищожихте зелената площ на толкова дечица.

Анонимен каза...

Затвор за тиквата проста след такова престъпление. За съжаление обаче, едва ли. Днес е Петък и вероятно вече е на свобода и ще е на дискотека довечера, за да се похвали какъв голям мъж е на приятелите си.

Анонимен каза...

До първи :

Колко арчат коката по горния край?
Че тук има промоция на кола ,да взема да ги омеша...

Анонимен каза...

Ей някой знай ли защо точно са се били да не би пожарникарчето да е виновно нещо...

Анонимен каза...

За такъв побой трябва да се лежи в затвор,пък кой бил прав и кой крив си има съд за тая работа.

Анонимен каза...

""От тоя смотан пазар никаква файда, само дето унищожихте зелената площ на толкова дечица.""
За таб може да няма файда ,ама братята си купиха по пет чисто нови коли и по три апартамента на калпак от тази кръчма за 5-6 години.

Анонимен каза...

Не са ни виновни Братята..... Нито пазара, нито Зулу... Хайде за последното-както и да е, по-бива, ама за тоя свинарник "При братята"- направо ме е гнус да се сетя...... Има поне три места в града (сега за толкова се сещам), които корумпираните смотаняци от държавния санитарен контрол трябваше много отдавна да са затворили.... Става дума за въпросното "заведение", Синди и онази мизерна дупка на Кози Вир с трите мазни бабки....
Само като минеш покрай тези места, смърди на бълвоч!
До кога тази така наречена "институция" ще си затваря очите за тях, а ще се заяждат с останалите?
А що се отнася за побоя, аз мисля, че няма виновни. Такъв ни е манталитета селски, че всеки в униформа се мисли за Батман и вероятно си го е просил. Щом е бил там, едва ли е бил на кафе и минерална вода. И единия и другия. Каквото повикало, такова се обадило!

Анонимен каза...

7.Нямаш на представа колко си прав!!!!

Анонимен каза...

Еее ама днеска пих!

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Е 10 ти по полека те мангалите са основния електорат на енкин и акимов как така ще ги избиваме.Нали те си ги развъдиха за да има кои да гласува за тях на изборите.Първо май трябва да се измисли закон как да избием долното племе сето ни управлява и после мангалите сами ще изчезнат.Отдавна да си мангал в БГ е по добре отколкото българин.

Анонимен каза...

Ами тва е положението цигански град, с цигани безброи и общо взето Ромландия , що да не бият хората като няма кои да ги спре, и най вече да ги прибират на топло.

troyan21 каза...

Спазвайте правилата за коментарите!
Админът

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |