Полицията разби мрежа за сексуслуги в Троян

* Задържани са двама сутеньори и шест труженички на платената любов * „Фирмата” предлагала момичета и в Ловеч, Плевен, Габрово

ДВАМА СУТЕНЬОРИ – 36-годишният Н.М.Д. и съдружничката му С.Б.К., на 26 г., и двамата от Троян – са били задържани при съвместна спецакция на служители от Районно управление „Полиция” (РУП) – Троян и сектор „Криминална полиция” при Областната дирекция на МВР – Ловеч, научихме от официално прессъобщение. Обискирани били пет жилища в Троян, откъдето са иззети книжа, компютри и мобилни телефони.

ЗАДЪРЖАНИ СА И ШЕСТ МОМИЧЕТА, работили за двамата сводници; има данни, че проститутките били предлагани както в Троян, така и в съседните по-големи градове – Ловеч, Плевен и Габрово. По случая в РУП – Троян е образувано досъдебно производство.

В ЛОВЕШКИ ВЕСТНИК пък се появи информацията, че от Троян се предлагали висококласни сексуслуги в цялата страна, а сеанс с богат мъж на нощ струвал 200 лв. За ръководител на „фирмата” се спрягал Николай Джамбазов, разпознат зад инициалите Н.М.Д. в полицейската сводка. Съдружничката му преди време също била проститутка, но израснала в кариерата.

Т21

42 коментара:

Анонимен каза...

Сега полицията ,ако разбие и мрежата за разпространение на наркотици.Сметай копеле!!!

Анонимен каза...

Странно. Чак сега ли полицията разбра, че Джамбаза държи проститутките?

Анонимен каза...

Той Троян отдавна е известен с принципа "Да не остане слива неодрусана".Кво има да се чудите?Само че сега всичко стана с пари.

Анонимен каза...

Ако се построи и голям хипермаркет,ако има и свястна бензиностанция улиците чисти и без кучета ,ако в общината не са аналноподатливи ,ако до всяко добро същество......

Анонимен каза...

Ей, №4, размечта се нещо....все пак говорим за Троян.

Анонимен каза...

Много ми допадна израза "съвместна спецакция".
Представям си ги наще командоси как атакуват тези чудовищни същества предлагащи платен секс на импотентни нещастници,опрели до тази услуга.
Сигурно са разработвани оперативно и със СРС-та ,и като плод на издирвателни акции е открито леговището на звяра,скрито дълбоко вляво от моста,след гьола в кокоши дол....Дали е оказана съпротива от тежковъоръжените с гащи и сутиени престъпнички?

Браво на родната Полиция!

Анонимен каза...

Хахахаха голям смях егати спец акцията.То имали и първокласник в Троян които да не знае с какво се занимава свинята Джамбо още от времето на чичо Миньо кмета когато беше началник на РУП Троян.Интересно кои му узакони абсолютно незаконните строежи построени на времето от Къпината,които закупи по късно и превърна в бардак.Ама те сигурно са на баба му ,той най вероятно нищо не притежава .И другото по интересно което се чу е ,че човекът които го защитава в момента така да се каже е негов адвокат е не кои да е, а бившия до скоро началник на РУП Троян сега адвокат г-н Яшев.Ако това е истина доста интересно и нагло ми изглежда.То тези каиши без съдействието и закрилата на родните полицай няма как да си развяват байрака е ясно.Ами що не вземат да им узаконят поне бизнеса и чичо Миньо да им нацепи едни дебели данъци като на всички нас та поне да печели общината от тях,а не да си играят на спец акции-ки и да ни правят на глупаци.

Анонимен каза...

До N:7 - Евала, Троян е едно голямо село.

Анонимен каза...

Село, село, АМА ебливо...
Жалко! Не остана жив бизнес в тоз град... Сега остана и комарджийниците да затворят.

Анонимен каза...

На разбрах, как е името на тази супер-акция. Ако си няма, предлагам да се казва "тру-женички".

Анонимен каза...

Кво говориш 9-ти?
В градът на баджанаците,кви работи се случват.
Интересно ще стане ако менаджера на "фирмата" Джамбазов назове клиентите му от т.н. хай-лайф троенски ,какъв смех ще падне...
А има и едни други нещатни служителни към фирмата.Местни момиченца,които си изкарват парички за сметката на джиесема,моренце и голфче с дупетата...

Бай Бочо каза...

Вижте бай Радой Ралин как го е казал, сякаш наше село е имал предвид:

Срещнали се на полянка,
прабългарин и славянка.
Цуни-гуни, вади-тури,
народили чукундури.
Хем ебливи, хем крадливи,
но най-вече завистливи.

Анонимен каза...

Тази дейност това лице я извършва от 10-12 г., което ще рече някъде от 1999 г. Защо ми се струва, че до 2003-2004 година, началник на РУП беше Минко Акимов?! Какво ли му е пречило да направи това, което се прави сега от "младите" хора, началници в дирекцията и тук?
Дали е получавал отчисления под "някаква форма" или просто е бил безотговорен и не му е правило впечатление, както сега много неща в града ни???

Анонимен каза...

Това е удар срещу туризма в Троян. Няма хотел в Троян, който да няма телефона на Джамбаза. Няма и човек в Троян, който да не знае кой е Джамбаза, с какво се занимава и т.н. Явно е спрял да доносничи или ще идва нов шеф на проститутките и не е удобен вече. Евала му правя, че поне си караше строшените коли и гледаше да не бие на очи.

Анонимен каза...

Аз сам на 13 години и живея близо до неговата къща.Едно лято с о6те 7 8 деца му работехме там някаква праст прекарвахме работата не беше тешка и тои после ни даваше да се къпим в басеина и тогава всеки ден идваха ПРОСТИТУТКИТЕ

Анонимен каза...

Срещнали се на седянка
габровецът и троянка,
той я цани за петачка
тя се дърпа за стотачка,
габровецът не кандисва
троянката се назландисва,
няма как да сключат бартер
тя да бъде в поза "партер".
За децата нека е поука -
без пари не става слука.
(автор неизвестен)

Анонимен каза...

Скъпи съграждани не мислите ли ,че ако е истина споделената тук информация за това ,че въпросния господин Н.М.Д.е защитаван в момента от бившия до скоро шеф на полицията ,а по бившия и сегашен кмет му е озаконил бардака.Както ,че и двамата са го закриляли през дългата му кариера на сводник,то нещата в Троян яко са се сговнясали.Все пак тези имена се спрягаха тук преди време за бъдещи кметове на Троян.

Анонимен каза...

Те оправиха целия град,Джамбаза им пречи.Няма такива паляци бате ... там дето е текло,пак ще тече,иначе казано - шило в торба не седи.С Джамбо или без,тези дето са го поемали за пари,пак ще си го поемат ... но сега са на мода показните акции,нека се радват мухалите на 3-те си минути световна слава,града пълен с наркомани,те ловят проститутки,не си закачайте колежките бря,хах ...

Анонимен каза...

Само виц:
Празна стая,заключена,вие с пищов с два патрона и срещу вас-отявлен педофип,сериен изнасилвач и адвокат!!!
Пита се: Кого ще гръмнете?
Отговор: Адвоката-два пъти!!!

Анонимен каза...

То един сводник а труженичките пълна скръб убити от всякаде.Тези са безобидни просто намерили начин за по лесни пари но никому не са навредили.Според мен полицията отчита дейност,нека се заеме с по сериозни вредители например пласьорите на дрога дето тровят децата ни и ги вкарват в гроба.Тях заловете и поставете кадето им е мястото ГОСПОДА ПОЛИЦАЙ

Анонимен каза...

Не подценявайте нещата,голяма нужда има от революционна бдителност,че ако инфектират кварталния с трипер...малей,ще пламне маалата.
Трай4о

Анонимен каза...

Неприятно ми е ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ но тук ми мирише на ГАВРА с ОРгАНИТЕ...
УМНАТА!!!
Щото СЕРЕ-сетата действат....

Анонимен каза...

Оставете го Джамбаза, нали все пак е осигурявал удоволствие на хората, а не убийства и наркотици или ликвидирване на заводи.

По интересно е защо чак сега го арестуват. Предлагам два варианта:
1. Някой местен бизнесмен е харесал басейна и къщата, които Джамбаза купи от наследниците или там каквито са на Капината. Искат да го претиснат явно да го продаде на безценица. Все пак интереса към този имот е доста голям.

2. Има нов шеф на проститутки в троян и Джамбо му е пречел.

Анонимен каза...

Ето върху тези въпроси нека се заеме полицията, а и наистина досега кой го е опазвал, след като пенсии и деца от яслата знаят кой е Н.Джамбазов.

Анонимен каза...

24-ти Джамби е нещатен(доносник)на полицията поне от 10 години.Пък всеки знае кои е бил началник на РУП през тези години.Така ,че не е много трудно да се досетиш кои го е опазвал.Още повече ,че в това село всичко се знае още преди да се случи.Смятам всички знаем ,че у нас зад всеки престъпник стои по едно ченге и колкото по-високо в ерархията е престъпника с толково по-висок чин е неговия покровител.Така,че с две думи нищо ново под слънцето.Просто гледаме поредната серия от филма "Порно БГ".
В тая държава трябва да се въведе военно положение и за 1 седмица да се приберът всички престъпници дето се разхождат по улиците особенно тези с по 10 влезли присъди и нещата ще влязът в релси!Може да се поработи и по зверската корупция в съдебната система!

Анонимен каза...

Че кой ще го въведе това военно положение бе хора. Армиата ни е едва двадесеттина хиляди с чистачките в министерството. Органите на МВР 60 000. Те какво правят, осигуряват такива като Джамбо ли? Нама управия братя, няма.

Анонимен каза...

А аз в дискотеката много пиян и ми пускат новата на Андреа....

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Pishi po gramotno be 4ovek!!!!
Така и ти сам не можеш да си го прочетеш.Като си толкова умен/а,що не вземеш да се научиш да пишеш на кирилица.Или и това не знаеш????

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

ЛЕЛЕЕЕЕЕ,ПАК СМЕ НА ЧИКИЙ,ДРУГАРИ....Пуснете човека бе,аймани с аймани!Че ще си изтрием линийте на живота,ще затворим хотелите,троянския "елит"ще се напрегне без секс,а малките курвета ще минат на частна практика и т.н.

Анонимен каза...

Джамбо за кмет!Джамбо за президент!

Анонимен каза...

Прав си 22 -един зам.в РПУ отлично знае как се слуша'А Джамбо да не знае може би....

Анонимен каза...

които квото иска да говори пак тои 6те се оправи .

Анонимен каза...

Особенно ако му сменят квартирата и от парк Лъгът го изпратят на дълга почивка в квартал Атлант със сигурност ще има кои да го оправи:):)

Анонимен каза...

Невероятен успех на полицията, за 10 години успяха да разберат за проститутките на Джамбаза, много странно:-)

Анонимен каза...

ЕВАЛА НА №9 НАПЪЛНО Е ПРАВ ЧОВЕКА.ИСКАМ ДА КАЖА И АЗ ЗАЩО ТРОЯНСКИТЕ КУКИ ДО СЕГА НЕ ГО ПИПАХА ТОО ДЕБЕЛАК И ТЪПАНАР-ДЖАМБАЗОВ.ЗАЩОТО И КУКИТЕ ЧУКАХА КУЧКИТЕ БЕЗПЛАТНО.А ТЕ ПА ЕДНИ КУЧКИ,ПО9ДОБРЕ ДА СИ ЛЪСНЕШ САМ БАСТУНА :)

Анонимен каза...

гРЕШКА НЕ №9 А ЕВАЛА НА №7

Анонимен каза...

Само виц:
Серия от завои в района на Билидие хан,пътят от София за Петрохан,прехвърча сняг,но валяк упорито тъпче дясното платно на пътя-срокът по европейската програма изтича!!!От завоя изхвърча пилотен джип с буркан от кортежа на бате Бабуин и се забива в предното колело на валяка....
Пристига екип на КАТ,оглежда ситуацията,един от екипа прегръща през рамо шашнатият водач на валяка,повежда го настрана и свойски му говори:
-Айде сега,мой човек,обясни ми как точно изпревари на завоя и се заби в пилотната кола на премиера.....АЙ с-с-с-с.....

Анонимен каза...

Ако не осъдят дебелия селянин от Балканец,ебах ти правосъдието.Как можаха да вкарат Ванко 1? Така да вкарат и селянина ТЪП!!!

Анонимен каза...

mnogo zabavno,4e 4ak sega go hvanaha sled kato vsi4ki znaqt za nego sled tolkova godini 4ak sega,prosto nqkoi drug iska da go zamesti a vsi4ki se pravqt na slepi

Анонимен каза...

Кажете кой ще е новият собственик на жриците и идваме да му правим оборот

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |