В грипна ваканция от 1 февруари

* Всички училища в Ловешка област прекратяват занятията по разпореждане на Областната комисия за борба с грипа * В цялата област е обявена грипна епидемия

СЧИТАНО ОТ УТРЕ – 1 февруари 2011 г. (вторник) – всички училища на територията на Ловешка област, включително и всички училища в община Троян, прекратяват занятията и излизат в грипна ваканция. Това е разпоредило след свое заседание на 31 януари (понеделник) Оперативното бюро на Областната комисия за борба с грипа и острите респираторни заболявания (ОРЗ), научихме от официално прессъобщение от Регионалната здравна инспекция (РИОКОЗ) – Ловеч, пристигнало на редакционния имейл в 13:12 ч. днес. Предписанието за прекратяване на училищните занятия веднага е било изпратено в Регионалния инспекторат по образование (РИО) – Ловеч.

КРАЙНАТА МЯРКА БИЛА ВЗЕТА на база на тревожните данни за заболеваемостта в цялата област – доста над епидемичното ниво от 200 заболели на 10 хил. души, както и множеството отсъствия на болни ученици. (Припомняме, че в община Троян още на 24 януари бе обявена грипна епидемия заради ниво на заболеваемостта от 436,8 на 10 хил. жители; но до затваряне на троянските училища не се стигна, тъй като данните за отсъстващите ученици тогава не предполагаха подобно решение – бел. Т21). С писма за решението на Областната комисия за борба с грипа и ОРЗ са уведомени областният управител, кметовете на общините, директорите на здравните заведения и чрез РИО – Ловеч – всички училищни директори.

И ТЪЙ – ОТ УТРЕ, 1 ФЕВРУАРИ, учениците в Ловешка област са в безсрочна грипна ваканция. Това ще бъде разпоредено с нарочна заповед на директорите на съответните училища, опираща се на разпореждане от РИО – Ловеч. Няма вариант РИО – Ловеч или пък отделен училищен директор не изпълнят предписанието на Областната комисия за борба с грипа и ОРЗ.

Т21

20 коментара:

Анонимен каза...

ЧЕСТИТО!!!

Анонимен каза...

Сега се радват децата... после ще мрънкат "ама шъ учим три съботи"...

Анонимен каза...

ЙЕС! Отиваме на ски!

Анонимен каза...

На ските няма да има нито един грип, а и е в противоречие за събиране на децата на групи по какъвто и да е повод...
Ха-ха ски ама напкон...

Анонимен каза...

Интересно ми е ски-училището на Белемето дали ще е в грипна ваканция?!

Анонимен каза...

(5) Интересен въпрос,дааааааа...

Анонимен каза...

На открито може.

Анонимен каза...

Защо бензина в Троян не поевтинява, след като в петък 28 януари беше обявено по медиите, че Лук Ойл Бургас сваля цената на бензина с 4 стотинки?
Защо в заведенията, които имат табели, че са без дим продължава да се пуши (напр. "Тифани")?

Анонимен каза...

Не във всички заведения е обявено,че няма да се пуши 8-ми.Заведенията,които са достатъчно големи,за да могат да отделят пушачи от непушачи и които имат достатъчно добра вентилация,може да си го позволят.На пук на вас непушачите,които имате големи претенции а иначе за друго си правите каквото ви изнася.

АРВи каза...

№ 8, Вие много сте информиран.Това е добре но....? Собствениците на бензиностанции може да "не са" чули или разбрали за това. То да не би да се повишава цената. Ако се повишаваше с 4 стотинки например, те щяха да го повишат с 6ст., без да чакат официално съобщение и ще калкулират добавки, които и те не са виждали, камо ли да ги добавят в бензина. А когато се намаля заводската цена се правят на улави, меко казано.
Това сме ние, "ебаваме" се един друг и после някой ни крив, и се чудим защо ни е такава орисията! Ами каква друга да бъде?

Анонимен каза...

Защо тоз селски град в който се превърна е най-скъп??????????????? Най-големите данъци ,най-скъпите горива,храни и т.н. и т.н.ЗАЩОО??? Каде са управниците на тоя градддддддддд,не виждат ли какво става-------явно НЕ.........

Анонимен каза...

Каде са управниците на тоя градддддддддд.............На Беклемето карат ски и са си сложили розовите очила:)

Анонимен каза...

(8)Интересни въпроси,дааааааа...

Анонимен каза...

И за какво? Да миткосват по кафетата и дискотеките и да се чудят къде да идат и какво да правят. Браво на тях.

Анонимен каза...

Сори пичове. Това е положението. Пазарна икономика. Много ви поздрави и от Енкин и от Акимов. В картел са и бензиностанциите и складовете в Троян. Докъто има кмет и управа които да не създават необходимите предпоставки за инвестиции така ще бъде. Положението ще се оправи само ако влезе в Троян поне една верига хипермаркет и една верига бензиностанции.
Скоро ми се наложи да правя паметник за гробища. Цената първоначално беше една и накрая пак такава само че по две. Щото май майсторите на ломешкото бяха двама. Пълни измамници!

Въобще в този град си играем на селски тарикати и се ебаваме един друг. Ебаваме се да не ходим на избори щото нищо не зависело от нас. И после що така? Ами така! По селата ходят да гласуват за нащо момче. И се избира за кмет човек със мислене и управленски профил формиран на село. Как да е иначе?

Хубавото е, че тази година идват избори. За това се поогледайте за някой от стар троянски род, образован (то ако родът е читав образованието е сигурно), расъл в Троян и шмиткал поне малко насам-натам.
Поне според мен това е избавлението. За всички невярващи справка последните 20 години управление.

Анонимен каза...

Номер 15 казва много верни неща и посочва правилния изход.

Анонимен каза...

Н-15 казва наистина правилн неща,но моля да посочи някой.Ей така за пример...

Анонимен каза...

До 17.
От всичко изброено до момента, като евентуални кандидатури и поставените критерии за качества на кандидата във други статии на форума, които са поставяни и от други колеги, може би човека който покрива най-голяма голяма част от изискванията към момента е секретаря на общината Пъдарски.
До колкото знам е и кореняк, което покрива и част от моите критерии за сега, но ще го проучим по-обстойно.

П.С. (И то при положение, че се кандидатира щото май тук във форума коментираме едни хора дето сами не знаят че са кандидати. Пък и ГЕРБ незнам дали са озрели достатъчно и да го подкрепят.)

Анонимен каза...

18 - Онези, които се изказват за някого с "доколкото знам" нямат право на предложение. Когато предлагаш трябва отлично да познаваш предлагания. Иначе подвеждаш останалите. Нямам предвид конкретния случай, а по принцип.

Анонимен каза...

19-ти. По принцип си прав.
В случая 17-ти попита ".Ей така за пример..." и аз му дадох:"Ей така пример...". Пак казвам, че коментираме без да имаме явни кандидатури.
От друга страна човек в повечето случаи е хубаво да се съмнява, когато не е 100% сигурен, но и да вярва на околните, и на интуицията си.
За да съм в унисон с изискванията ти поразпитах исе оказа, че наистина Пъдарски е от стар троянски род. Справка за образованието му има на сайта на общината. Не трябва да се подценява и факта, че сегашната му позиция показва, че е в час с проблемите на общината, но това са пак интуитивни анализи, които са на база на посочените репери. Да не пренебрегваме и факта, че Троян е малък все още град и инфо може лесно да се намери.
Поздрави

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |