Хлебозавода пуска преди Коледа „Троянски щолен”

* Вкусотията ще се предлага само за Коледа и Нова година

НА 22 ДЕКЕМВРИ, В НАВЕЧЕРИЕТО НА КОЛЕДА, троянският Хлебозавод („Хлебопроизводство и сладкарство” ЕООД) пуска на пазара поредния си нов продукт – „Троянски щолен”. Сладкишът, който е във форма на звезда, наподобява традиционния немски щолен, макар и замесен от козуначено тесто – с богата и ароматна плодова плънка от бели и черни стафиди, сушени сини сливи и портокалови кори; всичко това – напоено с ром. Вкусотията ще се предлага само за Коледа и Нова година.

„ДОСТА СЕ ПОТРУДИХМЕ за „щолена”, но резултатът си заслужаваше и вярвам, че нашите клиенти ще го оценят по достойнство”, коментира изпълнителният директор на „Хлебопроизводство и сладкарство” ЕООД Стаменка Дамянова.

Т21

7 коментара:

Анонимен каза...

Стаменка...хи хи хи...

Анонимен каза...

Троянският хлебозавод да пече повече хляба и да не ни пробутва тези клисавици.То се прави икономия ,но не от тока ,а от заплатите на началниците.

Анонимен каза...

И да си оправят интернет страницата!
НАслагали баниците и клисавиците от Роза върху мазните листчета, и позиционират продуктово!

Анонимен каза...

Писна ни от изкуствения ви хляб! След ден почва да мирише да ужасно, а типовия хляб е някакво подобие на такъв. Аз лично от одавна спрях да се тровя с вашите боклуци. Инвестицията в домашна хлебопекарна(на цени до 100лв) е доста добра. Препоръчвам ви този вариант.

Анонимен каза...

напънала се планината и .... родила реклама на ... хлебозавода
тъпо

Иванов каза...

От как се помня използвам продуктите на хлебозаводаи смея да кажа, че винаги сум бил доволен от тях!!! Дерзайте все така и за напред!!!

Иванов

Т. Василев каза...

Аз също ползвам продуктовата гама на хлебозавода ни или поне в по-широка гама ( не само стандартния хляб), като и възможноста да ползвам хляб и от други градове. Повярвайте ми ... по-вкусен Троянския хлебозаводски не съм намирал. Мисля че горните нападки са най-малко неуместни или са плод на целеанасочена атака на нечий интереси или болни амбиций. Т. Василев

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |