Хлебозавода пуска преди Коледа „Троянски щолен”

* Вкусотията ще се предлага само за Коледа и Нова година

НА 22 ДЕКЕМВРИ, В НАВЕЧЕРИЕТО НА КОЛЕДА, троянският Хлебозавод („Хлебопроизводство и сладкарство” ЕООД) пуска на пазара поредния си нов продукт – „Троянски щолен”. Сладкишът, който е във форма на звезда, наподобява традиционния немски щолен, макар и замесен от козуначено тесто – с богата и ароматна плодова плънка от бели и черни стафиди, сушени сини сливи и портокалови кори; всичко това – напоено с ром. Вкусотията ще се предлага само за Коледа и Нова година.

„ДОСТА СЕ ПОТРУДИХМЕ за „щолена”, но резултатът си заслужаваше и вярвам, че нашите клиенти ще го оценят по достойнство”, коментира изпълнителният директор на „Хлебопроизводство и сладкарство” ЕООД Стаменка Дамянова.

Т21

7 коментара:

Анонимен каза...

Стаменка...хи хи хи...

Анонимен каза...

Троянският хлебозавод да пече повече хляба и да не ни пробутва тези клисавици.То се прави икономия ,но не от тока ,а от заплатите на началниците.

Анонимен каза...

И да си оправят интернет страницата!
НАслагали баниците и клисавиците от Роза върху мазните листчета, и позиционират продуктово!

Анонимен каза...

Писна ни от изкуствения ви хляб! След ден почва да мирише да ужасно, а типовия хляб е някакво подобие на такъв. Аз лично от одавна спрях да се тровя с вашите боклуци. Инвестицията в домашна хлебопекарна(на цени до 100лв) е доста добра. Препоръчвам ви този вариант.

Анонимен каза...

напънала се планината и .... родила реклама на ... хлебозавода
тъпо

Иванов каза...

От как се помня използвам продуктите на хлебозаводаи смея да кажа, че винаги сум бил доволен от тях!!! Дерзайте все така и за напред!!!

Иванов

Т. Василев каза...

Аз също ползвам продуктовата гама на хлебозавода ни или поне в по-широка гама ( не само стандартния хляб), като и възможноста да ползвам хляб и от други градове. Повярвайте ми ... по-вкусен Троянския хлебозаводски не съм намирал. Мисля че горните нападки са най-малко неуместни или са плод на целеанасочена атака на нечий интереси или болни амбиций. Т. Василев

Публикуване на коментар

Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |