Четиво за уикенда: С Усмивка към по-добър свят!

* Създадохме позитивен остров, който всеки може да посети и да остане колкото иска * Тук всеки се радва на творчеството на другите и споделя радостите си с тях

Създатели на проекта/сайта “Усмивка – Щастието като път!”(www.usmivka.org) сме ние - Мира и Мартин Пепелджийски от Троян. Четирима от авторите също са наши съграждани. Идеята за сайта се зароди сред сивотата на столицата (където живеем в момента) и на забързаните й тъжни лица. А това, което имаме в Троян като природа и считаме за даденост, ни прави такива, каквито сме! Град на будни и щастливи хора.

*****

USMIVKA.ORG - проект, който е наричан по много различни начини: идеен, позитивен, креативен, творчески и как ли не още, но най-важното за него е, че той е направен за вас, читателите, от други читатели, които са се престрашили и да станат автори в проекта.

В ТОЗИ СВЯТ, фокусиращ се предимно на негативната страна на живота, ние искаме да покажем, че тя не е единствената. Преди около година започнахме плахо проекта, но той набира все по-голяма скорост, защото всички имаме нужда от нещо добро, качествено и позитивно, което да разглеждаме от време на време. Създадохме позитивен остров, който всеки може да посети и да остане колкото иска.

ВЯРВАМЕ, че хората са щастливи, когато изразяват себе си свободно! Когато творят със сърцето си. Точно това направихме възможно! Предоставихме на всеки, който желае поле за изява в една изключително приятелска среда. Всеки има право да твори в Усмивка с едно единствено условие – творбите му да са позитивни и полезни за читателите. Тук няма хейтърски коментари, тук всеки се радва на творчеството на другите и споделя радостите си с тях.

ПРЕЗ ТАЗИ ПЪРВА НАША ГОДИНА проектът се разрасна и в момента има 31 автори от цялата страна и над 130 творби! Творбите са в различни категории и стилове – изобразително изкуство, литература, сръчни ръце, фотография, споделено, пътеписи и кулинарно изкуство.

РЕАЛИЗИРАХМЕ И КОНКУРС ЗА ЕСЕТА на тема „Усмихни се на непознат“ с награди, като провокирахме читателите си да направят нещо извън зоната им на комфорт и да се усмихнат на някой напълно непознат. Резултатите бяха страхотни! Макар не всички да разбраха напълно поставената задача, получените работи бяха впечатляващи - есетата на победителите можете да прочетете в сайта. Предстоят още конкурси и още награди.

НАДЯВАМЕ СЕ проектът да продължава да се разраства и да е причина за все повече истински усмивки! Използвам страниците на Т21 да поканя всички желаещи да разгледате творбите USMIVKA.ORG. А вие, които искате да се осмелите и да публикувате, знайте, че сте добре дошли!

Oт създателите на сайта USMIVKA.ORG

3 коментара:

Анонимен каза...

"Вярваме,че хората са щастливи,когато изразяват себе си свободно!"-само това да бяхте написали и казва почти всичко.Сега вече ще разгледам и сайта ви.Поздрави....АЙ с-с-с-с.....

Teddy ot "normalnia" sviat каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
troyan21 каза...

Моля 'Teddy ot "normalnia" sviat' да се запознае с правилата на сайта и да заповяда отново!
админЪТ

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |