Обявиха конкурса за шеф на „Общински пазари” ЕООД

* Апетитите към началническото място на атрактивното общинско дружество - големи

ОБЩИНА ТРОЯН ОБЯВИ КОНКУРС за длъжността управител на общинското дружество „Общински пазари” ЕООД (заповед №816 от 29 октомври 2010 г. на кмета на община Троян). Това се наложи след гласуваното на 29 юли т.г. решение на Общинския съвет към „Общински пазари” ЕООД да се присъедини (влее) другото общинско дружество със сходен предмет на дейност – „Стоково тържище” ЕООД. Процедурата по преструктурирането трябва да приключи до края на 2010 г., като дотогава трябва да е назначен и новият управител. В началото на годината в капитала на „Общински пазари” ЕООД бяха вкарани и активите (15 търговски обекта) на „Търговия Троян” ЕАД.

ИЗИСКВАНИЯТА към кандидатите да оглавят „Общински пазари” ЕООД са: висше образование с магистърска степен (специалност не е указана), най-малко 5 години трудов стаж и 3 години управленски опит, да не са на пенсионна възраст, да не са лишавани с присъда или с административно наказание от правото да заемат материално-отчетническа дейност и да не са обвиняеми по висящо досъдебно производство. Всеки от участниците в конкурса трябва да представи програма за развитието на дружеството за периода на мандата (3 години) и разработка за организационната и управленска структура и числеността на дружеството. Заявления за участие се приемат до 1 декември (подробности виж ТУК).

СПОРЕД ЗАПОЗНАТИ досегашният и.д. управител Николай Вълков, който се ползва с доверието на кмета Акимов, има най-големи шансове да заеме поста. Но апетитите към началническото място на дружеството, в чийто капитал са едни от най-атрактивните търговски обекти в града, са големи и изходът не е предрешен.

Т21
Начало

Още по темата:

1 Коментара:

Анонимен каза...

Браво бе,умници! Само сте пропуснали в изискванията т.1.7. - Кандидатът да се казва Николай Вълков!!!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |