Утре, 19:00 ч.: Акимов на живо по "Оптиспринт"

* Кметът ще отговаря на зрителски въпроси в рубриката "Тема на деня"; питайте смело, призовават от медията

УТРЕ - 16 НОЕМВРИ, ВТОРНИК - ОТ 19:00 Ч. кметът на община Троян Минко Акимов ще е гост в студиото на троянската ТВ "Оптиспринт" (рубриката "Тема на деня") и ще отговаря на въпроси на зрителите. Предаването ще се излъчва директно както по телевизията, така и в сайта на медията www.optitroyan.net. Конкретна тема на разговора с градоначалника не е обявена, което подсказва, че гражданите ще задават "дневния ред".

ВЪПРОСИТЕ СИ ще можете да отправяте на горещата телефонна линия по време на предаването - 0670/6-26-16. Както и предварително на тел. 0670/6-26-42 и на e-mail: ktvsprint@abv.bg. Питайте смело, призовава водещата Красимира Коларова.

7 коментара:

Анонимен каза...

Я този изключително честен човек да каже,каква работа има Дилян Енкин в подобието наречено ремонт на улица "Димитър Икономов"?
И понеже е изключително честен да каже :Дилян Енкин колко пари изкара от този "ремонт"?

Анонимен каза...

Дядо Трибестан кога ще си ходиш на село да си гледаш кокошките. Познавайки те лично се съмнявам дали ще умееш да се справиш дори с този сложен казус. МИньо Трапчански комунист такъв.

От група почитетели

Анонимен каза...

Който е гледал предаването може ли да каже въпросите и отговорите накратко?

Анонимен каза...

Е,видяхме ГО и на живо-общо взето,умряла работа...АЙ с-с-с-с......

Анонимен каза...

Аз опитах да гледам по интернет ама нямаше звук само картина тъй че пропуснах кметските откровения...Надявам се кабеларката да качи предаването ама със звук и да се насладим...

Анонимен каза...

Добре би било кабеларката да качи на сайта си цялото интервю с кмето.
Голям смях е падал.

Анонимен каза...

Пак ли тоз говори? Той на последък само говори, а резултат ? - НИКАКЪВ!

Публикуване на коментар

Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |