Енкин отиде при Първанов

* Бившият кмет на Троян е участвал в учредяването на президентското движение АБВ, твърди в-к „Дневник

СПОРЕД ИНФОРМАЦИЯ на столичния всекидневник „Дневник” (материала „Познати лица в „алтервнативата”) на учредителното събрание на новото президентско движение АБВ („Алтернатива за българско възраждане”) на 11 ноември в НДК - София е присъствал и бившият кмет на Троян инж. Дилян Енкин. Троянецът е бил на централно място и в компанията на други бивши и настоящи червени кметове – от Търговище, Ихтиман, Попово, Карлово, Мездра, Панагюрище, Белене, пловдивската община Марица, Провадия, Панагюрище, Разград и др., общо 80-90 души.

СПОРЕД ВЕСТНИКА всички те били изгубили шанса да бъдат издигнати от БСП; с други думи - търсели нова възможност за участие в кметските избори догодина. Припомняме, че инж. Енкин бе три последователни мандата начело на община Троян - от 1995 г. до 2007 г., а в момента е общински съветник от БСП.

Т21

33 коментара:

Анонимен каза...

много грамотен дано се варне да дигне града

Анонимен каза...

Ами сигурно е по-грамотен от горния който пише"варне" и започва изречението с малка буква,но всички ние помним неговото управление и се молим да не се върне.

Анонимен каза...

Точно Енкин докара града до това положение-"Село".Как не ви е срам бе,пък сте и глупави да пишете простотии.Докато Енкин беше на власт в Троян в Севлиево стана всичко,благодарение на Йовков,на който впрочем трябва да му вдигнат паметник на центъра,а тука село село,защо ли знае се,не се правете,защото всеки Троянец знае.Енкин е подготвен и интелегентен,строител човек,но той погреба града,защо ли????????????,всеки знае.

Анонимен каза...

Освен глупавите бабички и пенсионери

Кочо Козарев каза...

Енкин е селянин и може да управлява само село...Акимов е същият селянин,не случайно си станаха дружки...За 16 години Енкин-Акимов превърна града ни в село...Гласуваш за Акимов получаваш Енкин!!!!!!

Анонимен каза...

Чудя се , как могат да застанат на трибуна и най- спокойно да произнасят лъжи в които и самите те не вярват. 20 години Лъжете хората . И целта ви е не благополучието на България а само личното ви състояние. Маскари. Както и да си смените името Вие сте хората ,които досега позволяваха да се извършват безобразия в страната ни, Вие сте хората ,които нищо не съградихте , а само ограбвахте труда и вярата на хората. Застрамете се. Бардака ще е нов , лъскав , но старите курви няма да го направят различен и хубав.

Анонимен каза...

За първи път влизам тук, но всичко това е безумие. Може ли в града ни отново да се говори за Енкин. Та той 12 години беше кмет, та малко ли е това... Нямали млади и умни, не обременени хора... Господи, прости,че споменавм името ти, дай разум на нашите хора тук! Да забравим миналото, да гледаме напред!

Анонимен каза...

уЧудвач се на вас Троянци, активни сте за неща които не са толкова важни и могат без злобата да се излее, но когатоа стаяне на мистр Ен.. е тишина. Е,вземете се гръмнете и да ви е жив и здрав. Студено, арктически студ!

Анонимен каза...

Към №5 - Важно е да се помни и обратното - гласуваш за Минко Акимов, получаваш Дилян Енкин. Така че не трябва да се подкрепя нито единия, нито другия. Те са като двуликия Янус.

Анонимен каза...

Боже,пак ли Енкин!Е този народ е много зле, само в кръг се върти и си хапе опашката?????

Анонимен каза...

Имах преди години такова куче-върти се и си гони и хапе опашката.Оказа се,че е рожба на кръвосмешение....Мъка и за него,мъка и за мене-въобще ......мъка. АЙ с-с-с-с.....

Анонимен каза...

Безпомощен град, само това ще кажа

Анонимен каза...

Защо да е безпомощен - Енкин още не е избран,какво като ще се кандидатира.Хората които помнят "делата" му не са изчезнали,нито са забравили.

Анонимен каза...

Na koito ne mu haresva da hvashta gorata Troyan si e mnogo krasiv grad pak koito misli che e selo da varvi ... v golqmoto selo.....

Анонимен каза...

Точно така - боклуците в политиката трябва да се отделят на едно място.Ретро, нафталинови, бракувани и след това рециклирани бивши кадри, но знаят как да купуват гласове в Комлука в комбина с ДПС. Затова гоцето ги е поканил. Времената обаче се промениха и този път ще трябва да наддават заедно с БСП, новите времена и не знам какви си новоизлюпени политически недоразумения за мангалските и турските гласове.Много ретро решение! Нова партия със стари, пардон, ретро статисти.

Анонимен каза...

Какъв е този човек, бе хора ( Енкин )? От реваншизам ли е това, малко ли открадна, пари ли няма, любовниците ли му остаряха, е, гати невероятната лакомия. Явно е решил да остарява като ЦЪРВУЛ.

Анонимен каза...

Толкова е жалък с това влачене след властта,чак го презирам/ и не само аз/.

Анонимен каза...

Енкин ,си е Енкин.Все пак три мандата - никак не са малко, като за кмет.Сигурно - има защо.Народа е казал-Глас народен-глас божий.Един исторически факт , който-утре може да стане реално за нещо по добро - някъде там в безните на власта.А и дано за народа.

Анонимен каза...

Енкин е престъпник а гаса божии е на тъпите черени бабички където ще чуят галса божии скоро време като и Енкин ако не се намеси прокуратурата

Анонимен каза...

18 не споменавай името божие без причина, че е грях.Ако има и поне малко правосъдие в тази държава заради умишленото съсипване на градът,прогонване на инвеститори ,прогонване на младите и докарване на масата от населението останали тук до положение на физическо оцеляване ,трябва да се чуе един друг глас...."Тъй като сте си абсолютен престъпник и като всеки престъпник – на колене!”..Гласът на някой смел и неподкупен прокурор,а не на червените бабички и мангалите ,ако изобщо остане до изборите догодина друг електорат в този град.

Емигрирал вече!

Анонимен каза...

Браво емигрирал,страхотен коментар!

Анонимен каза...

kъм 19 .Първо се научи да се изразяваш , после-азбуката , пък за езика да не говорим и тогава давай мнение по въпроса.Просто Енкин , и който да е друг политик нямат нужда от такъв глас.Народа е казал-Помогни си сам,за да ти помогнат и другите.Ти какво направи за себе си като толкова си критичен към бившия кмет,а не си направил елементарното-да научиш азбуката и правописа.

Анонимен каза...

До 22.
Не мислиш ли, че Енкин има нужда от такива полуграмотни,та да може да си прави номерцата научени през годините?
За какво са му умни и грамотни избиратели, нали веднага ще му хванат дирята в далаверките!
Глъв народ се командва най-лесно!

Анонимен каза...

До-горния.Това вече е друг въпрос - Каквито са избирателите , такива са и управниците.А задаваме ли си въпроса-Какъв процент са избирателите и кои са те по категорий.Говоря не само за местно, но и за национално ниво.Не е лошо да си отговорим на този въпрос и тогава да бъдем съдници на определени политически фигури или партии.

Анонимен каза...

Аз пък ще агитирам и ще гласувам само за ДИЛЯН ЕТКИН, хайде пукнете от злоба.Какъв градоначалник си , ако не се облажиш покрай службата си? За едни 1000.00 лв заплата ли да стои само, докато другите си оправят положението да же и на неродените си деца.Давай ДИЛЯНЕЕЕ и други ще те подкрепят.Това, че глашатайката на общината работеше против теб, дано си разбрал.Тя ти нанесе най-голяма вреда.

Анонимен каза...

Давай ДиляНЕЕЕ АнгелOFF...Табелата "СЕЛО ТРОЯН" вече е поръчанаааааа.........

Анонимен каза...

До 25 -Коя е тази толкова опасна глашатайка?!?

Анонимен каза...

Явно намеква на Кольо Кацаров за булката,май? АЙ с-с-с-с.....

Анонимен каза...

Дааа......за булката на Кацаров май става навъпрос.Та досега е написала около 10 прес-съобщения в двата вестника за дейността на кмета.И тук много много не се спуска в писане или май не се пише за всичко каквото върши кмета! Ами за какво е там и може ли да каже защо си получава заплатата! Вярно бе, нали трябва шпикер за Празника на Троян. Там хонорара е много голям ако се намири друг водещ,пък М си е получавала заплата .Май сред общинските служители някой незнаят за какво ходят на работа.Ще кажат за такава заплата, толкоз работа.Но като не им харесва да напуснат и да отидат на смени да шият възглавнички за кучета и котки на три смени и да им се засича времето за стоене в тоалетната и яденето на сандвич.Заплатите им ги изкарваме с нашите данъци, но май догодина няма да платя нито една стотинка.За нищо не ми трябва общината, освен да ми издаде смъртен акт и да ме заличи от ЕСГРООна.

Анонимен каза...

29, точно тука естествено, че няма да ти пише. Новините и статиите, които тя пише, се публикуват във www.bgnes.com и във www.troyan.bg.

Анонимен каза...

Мисля, че №25 имаше предвид друг човек - наистина глашатай на Делян но се казва Нада Колева - сега е "голям" експерт в Националното сдружение на общините.

Анонимен каза...

Взех си поука (1) ,и бягам от Троян -града с най-големи местни данъци и такси.Гербери -дайте коментари

Анонимен каза...

25-год.демокрация.Но за кого?За всички с комунистически корени!Те са тия който управляват не само Троян,но за съжаление цялата ни държава.Всички тия които ни прокудиха от родните ни домове,оставихме малки деца и възрастни родители и ни направиха бели роби на Европа да ни използват чуждите държави.И най-лошото е че ни отписаха от списъка на живите.Родени и отраснали в България нямаме право на глас.До кога ще търпим тия комонистическосоциалистически боклуци.Няма партия без комунисти.Не е само г-н Енкин,а цялата ни държава се управлява от такива като него.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |