Моля да прекратите незаконното издаване на важни документи

Дела и документи
До началника на РУП – Троян
Копие: кмета на община Троян, в-к „Троян 21”

ЖАЛБА
от Милко Минков Пейковски (Троян, ул. „Вежен” 73)

УВАЖАЕМИ Г-Н НАЧАЛНИК, аз, Милко Минков Пейковски, и брат ми Васил Минков Пейковски, живущ в Троян, ул. „Македония” 36 а, сме наследници на нашия баща Минко Василев Пейковски, починал на 27 септември 2002 г., и на нашата майка Бона Минкова Пейковска, починала на 24 август 2010 г.

БИСЕРКА ВАСИЛЕВА НЕДЯЛКОВА (Троян, жк „Лъгът”, бл. 219, вх. Б), която работи в Община Троян – Информационен център „Гражданско състояние”, е дъщеря на брат ми Васил М. Пейковски и моя племенница. Тя, Бисерка В. Недялкова, заедно с бившия кмет на с. Чифлик Милко Минков Йовчев издават три фалшиви генерални пълномощни с № № 73, 74, 75 от 3 ноември 2006 г. от името на майка ми Бона М. Пейковска, брат ми Васил М. Пейковски и от мое име (Милко М. Пейковски) с цел злоупотреба.

ТАКИВА ПЪЛНОМОЩНИ НЕ СЪЩЕСТВУВАТ в регистъра на с. Чифлик и няма издадени квитанции за заплатени такси при тяхното издаване. В гореспоменатия регистър съществуват пълномощни с №№ 73, 74, 75, издадени на хора, които нямат нищо общо с нашия случай (прилагам към жалбата).

С НЕИСТИНСКИТЕ ПЪЛНОМОЩНИ с № № 73, 74, 75 Бисерка В. Недялкова сключва предварителен договор за покупко-продажба на недвижим имот на стойност 18 000 лв. (копие от който прилагам към жалбата). Въз основа на този договор се издава окончателен договор (нотариален акт), с който Бисерка В. Недялкова продава имот за 18 000 лв., намиращ се в гр. Троян, местността Друмът, с площ 1,116 дка (прилагам скица на продадения имот).

КУПУВАЧЪТ се казва Катя Емилова Димитрова (с постоянен адрес гр. Троян, жк „Лъгът”, бл. 15), чрез пълномощника си Росица Александрова Димитрова (постоянен адрес жк „Лъгът”, бл. 15, вх. Г), с пълномощно № 468 от 11 април 2006 г. Предварителният договор за покупко-продажба ми бе предоставен от купувача Росица Ал. Димитрова в присъствието на адвокат и тя ми каза, че лично е броила на Бисерка В. Недялкова сумата от 18 000 лв.

Г-Н НАЧАЛНИК, Бисерка В. Недялкова заедно с бившия кмет на с. Чифлик Милко Минков Йовчев незаконно издават и 7 (седем) неистински удостоверения, декларации и пълномощно с № 85 от 15 ноември 2006 г., за които Ловешкият окръжен съд, Наказателна колегия, в публично заседание на 29 септември 2010 г., ВНОХД дело № 422 по описа за 2010 г., ги осъди (прилагам и осъдителната присъда към жалбата си).

МОЛЯ ДА СЕ ПРОВЕРИ ГОРЕИЗЛОЖЕНОТО от мен и виновните Бисерка В. Недялкова и бившият кмет на с. Чифлик Милко Минков Йовчев да получат справедливо наказание според действащия в България Наказателен кодекс, за да се спре тяхната незаконна дейност да продават имоти, на които лично аз съм законен собственик, както и да се анулират неистинските пълномощни с №№ 73, 74, 75, които не отговарят на истината.

МОЛЯ ДА ПРЕДПРИЕМЕТЕ НЕЗАБАВНИ МЕРКИ и да прекратите незаконното издаване на важни документи от служителката в Община Троян, Информационен център „Гражданско състояние”, Бисерка В. Недялкова.

4 ноември 2010 г., Троян
С уважение: Милко Пейковски

*****

Прилагам следните документи:
1. Договор за покупко-продажба;
2. Нотариален акт;
3. Скица на имота;
4. Присъда на Ловешкия окръжен съд;
5. Пълномощни с №№ 73, 74, 75, издадени от Кметство в с. Чифлик, които нямат нищо общо с нашия случай;
6. Удостоверение за наследници.

Милко Пейковски е изпратил жалба по случая и до: министър-председателя Бойко Борисов, вътрешния министър Цветан Цветанов, главния прокурор Борис Велчев, председателката на Народното събрание Цецка Цачева и правосъдния министър Маргарита Попова.

27 коментара:

Анонимен каза...

Ето така се действа! Поздравления!

Анонимен каза...

Айдушка работа

Анонимен каза...

Дано да има резултат!

Анонимен каза...

Поздравления за г-н Пейковски.Само това е начина човек да си защити правата и да се види кой-кой е.Сега на ход е Кмета,прокурора.А този "оправен"чифлишки кмет не беше ли син на онзи айдук,последния председател на ТКЗС-то в Бели Осъм?Явно-от сой е....Да ви е жив и здрав,па пак да го изберете. АЙ с-с-с-с....

Анонимен каза...

Желая успех на г-н Пейковски!

Анонимен каза...

Успех! Дано истината излезе на яве! Този случай може би не е и единствен. Дръжте ни в течение с това какво ще се случи-дори и да трае дълго време.

Анонимен каза...

КМЕТЪТ И ПРОКОРОРЪТ, АЙ с-с-с.... май така трябва да се напише , защото са подлози.Ти не си кореняк балканджия, но толкова дълбоко си пуснал корени и толкова много местна информация имаш, че понякога се питам кой от къде е? Вероятна пресадката на местна слива е много яка.Много се радвам , че от равнината на времето е дошъл такъв интелегентен човек сред дивите балканджии Да си жив и здрав.Чочо Гошо, който не е пресаден , но не пее пред теб.

Анонимен каза...

Какво занимавате хората с личните проблеми на Милко Пейката и неговата племенница. Има си органи, подал е жалби, ми да се оправя. Техен си проблем.

Анонимен каза...

Въпросът не е в личните проблеми на някого. ВЪПРОСЪТ е, че трябва да следим кой как си върши работата. Ако органите работят без надзор често си правят каквото искат. ГЛАСНОСТ НА ВСИЧКО И СЛЕДЕНЕ ДО КРАЙ!

Анонимен каза...

Публичност на действията на институциите! Това е друг начин за въздействие върху тях!

Анонимен каза...

ЧичоГошо,блаодаря за четките,но дано наистина подлозите да си свършат работата.А относно присадката-подложката си я доведох от Северозапада,не е местна.Но,въпреки това се прихванах-направо да не повярваш...Бъди здрав! АЙ с-с-с-с.....

Пол..... каза...

Поздравявам Пейката.Познавам го отдавна.Той за втори път сигнализара за проблема.Желая му успех и дано има справедливи наказания!

Анонимен каза...

ДО ВСИЧКИ ПИШЕЩИ
Знаете ли като пишете тези коментари, колко е луд този Минко Пейковски? Яли ли сте му някога попарата? Първо попитайте кой е той, а след това го поздравявайте!!!
Иначе всеки луд може да напише нещо във вестника, но "ИСТИНАТА НЕ ЛЕЖИ НА ПОВЪРХНОСТТА" - казал го е Антоан дьо Сент Екзюпери.

Анонимен каза...

Луд или не - истината пред всички! Всичко да се вижда от всички!

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Да крадеш от родата си не е ли срам и позор? Който се усмихва и се държи приятелски не е същото, като да ти е приятел. Кой крив, кой прав го решава съда и в случая е решил!!! Колко е луд Минко Пейковски? - това го решават докторите.

Пол..... каза...

Не мога да разбера номер 13,защо така се обръща към всички.Тук не е въпроса кой какъв е,а какво е станало.Луд или не,лош или добър,тук става въпрос за несправедливост.Ако някой е откраднал от някой а е добър в нечии очи,това оневинява ли го?И обратно лош човек,но са взели нещо негово,го прави престъпник в други очи така ли?Тук се е намесил съда и се е произнесъл,важното е повече да не се случват подобни неща.Затова и поздравявам Пейковски,за гласността на този проблем и всеки нека прави точно така.

Анонимен каза...

Към № 13....Дали не е както вика един приятел от Дупница:"Мого лош човек-сака си парите!" АЙ с-с-с-с....

Анонимен каза...

Роднинските и орташките истории при това в България са винаги доста "сложни". Браво и на този човек, че си търси правата и то по начин, който трябва и много малко хора го правят, но все пак е хубаво да се чуе и другата страна

Младежа

Анонимен каза...

Да, хубаво е да се чуе и другата страна или поне да може да се видят приложените документи. Останалото е просто думи...

Анонимен каза...

Със сигурност знам, че присъдата на Ловешки окръжен съд не е влязла в законна сила, а е обжалвана пред Върховния касационен съд. Така, че да изчакаме да видим окончателното решение по казуса.
За сведение на пишещите и на Милко Пейковски: В България има презумпция за невиновност според която всеки е невинен до доказване на противното с ВЛЯЗЛА В ЗАКОННА СИЛА присъда!!!
А ако ВКС отмени присъдата на Ловешки окръжен съд и оправдае подсъдимите??? Задава ли си изобщо някой от вас този въпрос???

Анонимен каза...

Ало, електората, Бойко може да е всякакъв, но при него започнаха да се публикуват в интернет стенограмите от заседанията на министерския съвет: http://www.government.bg/cgi-bin/e-cms/vis/vis.pl?s=001&p=0236&n=2&g= .
http://legalacts.justice.bg/ - тук са съдебните актове.
http://troyan.court-bg.org/ - това е страницата на Районен съд – Троян.
http://troyan.court-bg.org/img/File/2009/SADEBNI%20AKTOVE/JUTEROVA/GD421.08.OBEZ%281%29.htm
тук е решението на съда. Който иска да чете и да си прави изводи. Друго искам да кажа.
Например тук : http://www.troyan-police.com/byuletin/91-sedmichen-byuletin-za-vremeto-ot-23102010g-do-29102010g.html пише: НА 27.10.2010Г. ОКОЛО 21:30Ч. В С. ОРЕШАК УЛ. „СТАРА ПЛАНИНА” Е ВЪЗНИКНАЛО ПТП СЪС ЗНАЧИТЕЛНИ МАТЕРИАЛНИ ЩЕТИ. МЪЖ НА 28Г. ПРИ УПРАВЛЕНИЕ НА Л.А. МЕРЦЕДЕС 300ГД ГУБИ КОНТРОЛ НАД НЕГО И УДРЯ СПРЯЛ ЗА ПРЕСТОЙ ВЪРХУ ТРОТОАРА, В ДЯСНО ПО ПОСОКА НА ДВИЖЕНИЕТО Л.А. АУДИ-80, СЛЕД КОЕТО СЕ БЛЪСКА В МЕТАЛНА ПОРТА И КАМЕНЕН ЗИД НА СЪЩАТА УЛИЦА . ИЗВЪРШЕН Е ОГЛЕД И Е ОБРАЗУВАНО ДП ПО ЧЛ. 343 ОТ НК. Ще търся начин да проследя случая до решението на съда, за да разбера дали пияния джигит ще бъде осъден, или ще бъде оправен с парите на дядо си и отново ще застрашава децата на улицата. Ако няма такъв начин ще искам да бъде създаден. До сега съм писал на министри, шефове на агенции и омбутсмана и е имало резултат. Ще пиша и на Бойко ако трябва. Ще чета и други решения на троянския съд за да знам кой съдия как работи. И още много неща ще направя. За да не се чувствам Нула. А ВИЕ драги ми съфорумци ще направите ли нещо? Или ще продължите само да лаете по форумите? Ако не правите нищо нали знаете какво става? Електората си лае, мандата си върви.
Един от електората.

Анонимен каза...

До 21:
Делото е на Районен съд – Троян, а не на Ловешкия окръжен съд. Освен това по-висша инстанция на съда казва само дали е работено праилно. Пълномощните са обявени за фалшиви. Това никой няма да промени.

Анонимен каза...

Сякаш пък двете копеленца убили възрастните жени ще ги настигне някакво възмедие!
Или пук Максим Ставийски и прочие ...
22,не ставай смешен,за една прослойка няма закони,а за други те са жестоки!

Анонимен каза...

ЗДРАВЕЙТЕ,
ЧУДЯ СЕ КАКВО НЕЩО СМЕ ТОВА БЪЛГАРИТЕ?
ЧОВЕКА КАЗВА,ЧЕ ПЪЛНОМОШНИТЕ НЕ САМО ЧЕ НЕ СА РЕГИСТРИРАНИ ,НО И ИМА СЪВСЕМ ДРУГИ НА ТЯХНО МЯСТО.НО НЕ ....НИЕ ВЕДНАГА ТАКЪВ БИЛ ,ОНАКЪВ БИЛ...КАКЪВТО И ДА Е АЗ ИСКАМ ДА ЗНАМ:ТАЗИ СЛУЖИТЕЛКА БИСЕРКА ОЩЕ ЛИ РАБОТИ В ОБЩИНАТА?КАТО СЕ ВОДИ ДЕЛО СРЕЩУ НЕЯ ОЩЕ ЛИ Е НА ТОЗИ ПОСТ?ПИТА ЛИ СЕ НЯКОЙ ДАЛИ НЕ Е НАПРАВИЛА И ДРУГИ ЗЛОУПОТРЕБИ?
ЗАМИСЛЕТЕ СЕ ХОРА ,А АКО УТРЕ СЕ СЛУЧИ И НА ВАС?

Анонимен каза...

Прав си горния -някой от кметството трябва да ти отговори на въпросите...

troyan21 каза...

Според познатите правила на сайта - разкарах коментар 15 - на латиница!
админЪт

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |