Ловешка баба окраде 73-годишна от Орешак

* 67-годишната крадла била спипана на троянската автогара, признала си и върнала отмъкнатата сума

67-ГОДИШНА ДАМА ОТ ЛОВЕЧ, инициалите й са В.Г., окраде без да й мигне окото 73-годишната Х.С. от Орешак, съобщиха от РУ на МВР – Троян. Авантата станала на 17 юли в Националното изложение на художествените занаяти и изкуствата (Панаира) в Орешак – Х.С. си оставила дамската чанта на щанда в павилиона за продажба на сувенири, а чевръстата ловчалийка успяла да прерови чуждия багаж и отмъкнала намиращите се в пенсионерското портмоне 115 лв.

СЛЕД ПОДАДЕН СИГНАЛ и последвалите незабавни оперативно-издирвателни действия крадлата била спипана на автогарата в Троян. 67-годишната В.Г. направила пълни самопризнания и предала присвоената сума. Срещу крадливата ловчалийка е образувано досъдебно производство по чл. 194 от наказателния кодекс, предвиждащ затвор до 8 години.

Т21

5 коментара:

Пол..... каза...

В момента,ако има СИГУРНИ пари в тая западща държава,това са парите на пенсионерите.Колкото и да са малко,те знаят,че дойде ли 7-мо число,парите са налице.Така,че не оправдавам тази жена,която подобно на малцинството действа срещу друга личност по най-примитивен начин.Тая пенсионерка запитала ли се е колко млади не могат да разчитат и на малкото което тя взима и стоят и без работа,но не посягат към чуждо портмане?Каква "достойна" простъпка!!!!

Анонимен каза...

фен
не че оправдавам постъпката, но най голям смях буди максималната присъда от 8 години... бе направо вече сме като в комедия.. на където и да се обърнеш, каквото и да прочетеш все изпадаш в истеричен смях.. мм да, за 115 лв 8 години затвор, за енкин, лечков и подобни кметове окрали милиони, почести и ордени стара планина...

Анонимен каза...

По член еди кой си за Енкин няма ли затвор,а мръсници мръсни.Всички са помияри в помиярската държавка

Гост каза...

Всички?

Анонимен каза...

Велики закони, на Велика България! Смях, смях, смях! Че защо да не и дадат на бабата 8 години затвор. Ей тъй за назидание на другите, та бялким тези които описвате по-горе се стреснат? И това е моята България! Направо ме е срам.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |