Сашка Васева в бяло на Айдушкото сборище

* Дупнишката Мадона тръгна с македонско, но на третото парче я подкара с чалгата * Битка за автографи, солидно деколте със солиден пълнеж и хонорар от 600 лв. без ДДС * От Троянския Балкан – на гей парада пред Паметника на съветската армия в столицата

САШКА ВАСЕВА - ВИП гостенката на тазгодишното 8-мо издание на Празника на билките, планината и туризма - с пристигането си на Айдушкото сборище под Беклемето (обичайното място на билковото шоу, недалеч от Троян) бе наобиколена от фенове, малки, големи и още по-големи, натискащи се за автограф. Явно родителката на жанра - която доста години бе загърбила сцената и пълнеше жълтите издания със семейните си разправии, хвалбите към дупнишките барони братя Галеви и глезотиите, римуваните откровения и кавгите с Нешка Робева в танцувалното риалити по една от националните телевизии – още не е за изхвърляне.

„ДУПНИШКАТА МАДОНА”, както стана известна през годините Сашка Васева, обяви, че ще пее само македонски песни (каквото, научихме, било изискването на организаторите), но не се сдържа и още от третото парче я подкара с чалгата. Горе-долу се получи. Но присъствието на Сашка Васева на Айдушкото сборище край Троян в събота (26 юни) за някои бе изненада; причината – вестници и други медии тиражираха информацията, че фолк фурията ще пее на големия гей парад в столицата, вървящ по същото време. Оказа се, че певицата е съчетала участията: по обед на Айдушкото сборище в Троянския Балкан, няколко часа по-късно – пред нежното множество на сцената до Паметника на съветската армия в столицата.

ЗА УЧАСТИЕТО СИ на билковия празник неувяхващата Сашка се бе барнала изцяло в бяло, разбира се – с неизбежното огромно деколте на блузката, откриващо немалка част от солидния пълнеж. По наша информация хонорарът на певицата е бил 600 лв. без ДДС.

Т21

4 коментара:

Пол.... каза...

Понеже присъствах и видях недолюбваната от мен Дупнишка кокона/за Мадона и дума не може да стане/,ще си позволя да похваля организаторите.Наистина преобладаваха македонски "тропаници"/както един ги нарече/,но те определено вдигнаха духа на присъстващите.Имаще и малко патриотични македонски песни.Като цяло събитието беше представено добре,но има какво още да се желае,естествено става дума и за много пари,затова има желая сезон пълен с туристи и възможност да осъществят идеите си!

Анонимен каза...

Не разбрах празника на Сашка ли е или....?

Анонимен каза...

До горния:
Ти четеш ли новини изобщо.що не ходи да разбереш дали празника е на Сашка?

Анонимен каза...

Сигурно празника е на Сашка-на снимките все тя се кипри.Никакви билки не виждам-просто и тук чалга,както и навсякъде.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |