Губернаторът изпрати съболезнователен адрес до посолството на Република Полша

* "Ние споделяме мъката на близките, на целия полски народ за жестоката загуба на голяма част от държавния и политически елит на Република Полша"

ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ НА ЛОВЕЧ Николай Нанков е изпратил съболезнователен адрес до посолството на Република Полша у нас, научихме от PR-ката на областната управа Елка Баръмова. Губернаторът изразява най-искрени съболезнования за загиналите в нелепата катастрофа край Смоленск (Русия), сред които бе и президентът на Полша Лех Качински и съпругата му.

ПОЗВОЛЕТЕ МИ ОТ ИМЕТО НА ИНСТИТУЦИЯТА, КОЯТО ПРЕДСТАВЛЯВАМ, от името на всички жители на област Ловеч и от мое име да изразя нашите най-искрени съболезнования за жертвите. Ние споделяме мъката на близките, на целия полски народ за жестоката загуба на голяма част от държавния и политически елит на Република Полша. Жителите на Ловешка област, всички ние, скърбим заедно с Вас! Вярваме, че полските граждани ще намерят сили да превъзмогнат човешката мъка и скръб и ще възстановят бързо институциите в страната!”, се казва в писмото до полския посланик в България г-н Анджей Папйеж.

Т21

13 коментара:

Анонимен каза...

Глуповат псевдо PR,и излишно лицемерие!
Направи добро-гръмни се!

П.М. каза...

Не мисля така,редно беше да изкажем съболезнования.Това е необходим жест, поздравявам областния.

1-П.М. каза...

А кой си ти автора на 2 пост,дето пишеш постове с моите инициали ? И то по същия начин както аз ги изписвам ? Редно ли е ?

П.П Съжалявам за случилото се, и смятам, че е етично в такъв момент да се покаже състрадание и подкрепа!

П.М.М. каза...

Сори мой човек... аз съм П.М.М.

Анонимен каза...

Здравей Аз!
Абе,вий двамцата да не сте всъщност един,ама да не е сам?
Получаваш ли сигнали отгоре,говориш ли с отвъдното...

Анонимен каза...

До последния постинг.
Пич оправи си главата, едно, че си жалък и второ като няма какво да кажеш не се обаждай.

Анонимен каза...

Кой от двамата пише сега,и другия знае ли?
След малко като влезеш ,да не се оплачеш,че някой пише от твое име.
ПИЧ,крадът ти самоличността!!!
Направи нещо,вземи хапче....

Анонимен каза...

Eхооо не се карайте тук... Бог да прости загиналите поляци.Поляците са силен и жилав народ Бог да ги закриля...

Анонимен каза...

Определено има момент на лицемерие. Като катастрофира самолет се съобщава: "обявен е ден на траур за 100-тината загинали". Когато обаче е с дипломати вече е невероятна трагедия, едва ли не идва края на света. Значи не е от значение броя загинали, а потеклото. Както на поляка му пука за катастрофиралия комшия, така и на мене ми пука за президента на Полша.

Анонимен каза...

Мисля, че със съболезнованията си, областният ни управител малко се е поизхвърлил. По принцип може да го направи, но имаме си държавен глава, който да изкаже съболезнования от името на България и българите. Със същия мотив това може да стори и кмета на последното село в областта, както и всеки единот нас, какво толкова е направил. Момчето е младо и малко се изхвърля, бърза да порасне и да се изяви.

Троянец каза...

До автора на горния пост

Че е младо момчето младо е,но това е по-добре от некъв изкуфял дъртак с увреден от комунизма мозък,нали? И защо да не изкаже съболезнования,нали като областен управител го прави от името на нашата област и на неговата си институция а не от името на България и българите...Хубав и навременен жест!!!!!!!!

Анонимен каза...

Мисля, че има доста хора на порядъчна и подходяща възраст, които не са изкуфяли и увредени от комунизъм. За валия трябва и доста богат житейски опит. Иначе нямам нищо против момчето и способностите му. Да е жив и здрав. А, относно кое и как е по добре, мисля да не правим прибързани заключения. Ще поживеем, ще видим.

Анонимен каза...

Един мъж, който не е отгледал и възпитал поне едно дете - НЕ СТАВА. Нали такъв е Станишко. Така хубаво се о--а, но още продължава да бръмчи в ла---та и продължава да пръска наоколо всички ни.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |