„Оптиспринт” се представя с четири филма във Велико Търново

* Троянско участие на Международното изложение „Културен туризъм” в културната столица на Европа за 2010 г. * Тур клуб "РеМарк" кани на своя щанд

ТРОЯНСКАТА ТВ „ОПТИСПРИНТ“ ще участва в Националния филмов фестивал „На източния бряг на Европа”, съобщиха от медията. Нашите са включени в селекцията с четири филма в две категории: „Телевизионно предаване“ и „Научно-популярен и документален филм, представящ туристически потенциал“.

ФЕСТИВАЛЪТ Е ЧАСТ ОТ ПРОГРАМАТА на седмото Международно изложение „Културен туризъм” във Велико Търново (културната столица на Европа за 2010 г.), което ще се проведе от 14 до 17 април. Организатор на изложението е Община Велико Търново, съвместно с Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА), Асоциация на българските туроператори и туристически агенти (АБТТА) и BG info channel – български туристически телевизионен канал.

ТВ „ОПТИСПРИНТ“ ЩЕ СЕ ПРЕДСТАВИ с филмите „Троян – Балканът отвътре“ (в партньорство с Община Троян), „Последните стъпки към безсмъртието“ (съвместно със СОУ „Васил Левски“, Троян) и „Град на люляците”(спечелил преди време наградата на Община Ловеч и на ловешкото журналистическо дружество); четвъртата лента е телевизионно предаване за фолклорната възстановка „Сирница в Троян – ден за прошка“ (в партньорство с Народно читалище „Наука”, Троян). Осемчленно жури, водещи режисьори и телевизионери, ще избират и оценяват продукцията на Националния филмов фестивал „На източния бряг на Европа”. Официалното откриване на събитието ще е на 14 април, сряда.

Т21

*******

Покана

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,


Посетете щанда на Тур клуб „РеМарк” по време на борсата „Културен туризъм“ във Велико Търново – 14-16 април 2010 г. Очакват ви дегустации и изненади! Бъдете наши гости и на презентацията ни „10 ГОДИНИ КАТАЛОЗИ „БИЗНЕС И ТУРИЗЪМ“, която ще се състои на 15 април от 11:00 ч. в Конферентната зала на изложението. След презентацията Ви каним на коктейл и дегустация на вина от изба „Тодоров”. ЗАПОВЯДАЙТЕ! ОЧАКВАМЕ ВИ!

Даря Заричинова,
Тур клуб „РеМарк”


0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |