IN MEMORIAM: И Калина си отиде

* Дълбок поклон! Троян е в траур! 

И Калина си отиде. Въпреки максималното, направено от хирургическия екип начело с д-р Петьо Маринов от МБАЛ – Троян. Събра се с малката Мария там горе. Бог да прости 36-годишната жена и 7-годишната й дъщеричка, които катастрофираха тежко сутринта на 19 февруари на обходния път недалеч от фирма „Рико Стил”. Тялото на Калина ще бъде изложено за поклонение утре (24 февруари, сряда) от 13:00 ч. в ритуалната зала на новото троянско гробище. Погребението е от 14:00 ч. същия ден, а младата жена ще бъде положена до детето си, погребано в неделя (21 февруари). Дълбок поклон! Троян е в траур!

Т21

П.П. Надяваме се следствените органи да си довършат работата и да оповестят официално причината за жестоката катастрофа, отнела два млади живота и зачернила завинаги един троянски дом.

10 коментара:

Анонимен каза...

Бог да ги прости. Сега двете са заедно може би на едно по добро място. Дано бащата намери сили да продължи да живее, макар че що за живот ще бъде без любимите му същества. Пиша и плача, не мога да проумея защо се случва това, защо едно ангелче си отиде...В такива моменти човек разбира колко маловажни са ежедневните му тревоги и ядове. Трябва да сме щастливи дори само от това че ние и семействата ни сме живи и здрави, че можем да прегърнем децата си...

Анонимен каза...

Човешкият ум не може да проумее - ЗАЩО? Светла им памет и сили за бащата!

Анонимен каза...

Бог да ги прости
Много сили за родителите ,съпругът и бащата.

Анонимен каза...

ПОКЛОН ПРЕД ПАМЕТТА ИМ!

Анонимен каза...

По- жестока трагедия от тази, едва ли помни Троян!
Дано сте в един по- добър свят, лишен от човешка безотговорност, мърливост, дебелокожие, алчност и т. н. ,списъкът може да е безкраен!
Поклон пред паметта ВИ!
Г- н КМЕТЕ- полицай, вдигнете се от удобното кметско кресло и отидете на мястото на инцидента! Бъдете така любезен, след това да направите публичен коментар!
Троян остана без млади хора- половината загинаха нелепо, а останалата половина не вижда перспектива да остане тук! Но пък други хора, лакомо прибират, чувствуват се удобно, и им е все тая от какво колко разбират! Отворете речника и прочетете значението на думите- отговорност, дълг, почтенност и т. н. и т. н.., защото явно не са Ви ясни!

Анонимен каза...

Аз разбирам! Криза... Аз разбирам и Премиера - ПАРИ НЯМА! НО НЕ РАЗБИРАМ - трябва ли всички да измрем за да ПРОИМА? ... 20 години... СРАМОТА

Анонимен каза...

Опечален
Поклон и да почиват в мир!

"Но пък други хора, лакомо прибират, чувствуват се удобно, и им е все тая от какво колко разбират! Отворете речника и прочетете значението на думите- отговорност, дълг, почтенност и т. н. и т. н.., защото явно не са Ви ясни!"- добър коментар,
дори и в тази ситуация да има лична грешка,това пак не оправдава бездействието и некомпетентното управление на кмета и групичката му за далавери в обшината. Исината е, че ние сами се самоубиваме.. голям процент от хората няма как да проумеят колко са важни изборите и на кого даваме правомощия да ни управлява. Уви в българия такова проглеждане няма и да има.. Това е още по тъжно и от тази трагедия на това семейство, защото предпоставки за подобни ще си създаваме сами и занапред

Анонимен каза...

не ви ли е срам всички които се избивате да бистрите политика под една ужасна трагедия?!?!?
не ви ли е малко поне срам да се правите на рицари зад клавиатурата,и като толкова ви пука и се бунтувате защо не излезете на улицата,не обградите кметството и не ги изкарате тия олигофрени на улицата.
много сте смели ,много сте мъдри ама тук където всички сте анонимни!
МИШКИ!!!

Анонимен каза...

тази трагедия почерни много хора близки познати приятели и всички останали .. сега поне двете са заедно може би на по добро място .. наистина време е някой да направи нещо по въпроса но явно никой няма да си помръдне пръста .. толкова добри хора бяха познавам ги лично цялото семейство и на мен ми се къса сърцето като гледах другите които бяха днес на погребението .. и нормално да си отидат две млади невинни души това е ужасно .. незнам как близките и ще понесат това и дали изобщо ще го понесат но няма връщане назад заради грешките на някой хора страдат други земете се в ръце и направете нещо защото както е тръгнало скоро ше останем още по малко хора в троян ..
ПОКЛОН ПРЕД ПАМЕТТА ВИ , ПОЧИВАЙТЕ В МИР ..

Анонимен каза...

поклон пред паметта им

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |