Яне Янев и съратници пристигат в Троян и Ловеч

* Лидерът на РЗС ще говори за настоящата политическа ситуация и за особеностите на българския преход * Тукашната визита – част от голяма национална обиколка 

ЯНЕ ЯНЕВ – лидерът на партия „Ред, законност и справедливост”, заедно с група депутати съпартийци ще има среща с гражданите на Троян в понеделник, 18 януари, съобщиха от пресцентъра на РЗС. Домакин на събитието ще е зала „Форум” на читалище „Наука”, а началото е от 18:00 ч. „Г-н Янев ще говори за настоящата политическа ситуация в страната, както и изобщо за българския преход”, коментира пред Т21 бизнесменът Румен Минков, председател на структурата на РЗС в Троян. По-рано същия ден лидерът на РЗС ще се срещне и със симпатизанти в Ловеч, като обявената тема е „Нова Конституция – нова държава” (дом „Преслав”, 11:00 ч.). Посещението на Яне Янев и колегите му в Троян и Ловеч е част от голяма национална обиколка, решението за която е било взето на партийно заседание в Поморие в края на миналата година.

ПРИПОМНЯМЕ – 10-членната група на РЗС в 41-то Народно събрание в началото на мандата бе най-непоколебимия съратник на управляващата партия ГЕРБ и на лидера й и премиер на България Бойко Борисов, а Яне Янев оглави парламентарната Комисия за борба с корупцията и конфликт на интереси. В това си качество обаче Янев на няколко пъти намекна, че министри от правителството на ГЕРБ имат конфликт на интереси. После се стигна до скандала с отцепването на депутата Марио Тагарински, заличаването на парламентарната групата на РЗС заради недостатъчен брой членове, отнемането от Яне Янев на председателския пост на споменатата комисия и самообявяването на РЗС за опозиция на ГЕРБ, бореща се за свалянето на правителството, разпускане на НС и избори за Велико Народно събрание, което да промени конституцията и да смени управленския модел на България.

Т21

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |