-->

Предстоящо: 40-та зимна алпиниада „Северен Джендем 2010”

* Домакин на мащабната спортна проява е учебната база  „Бъзов дял” и близката хижа „Плевен”, от 29 до 31 януари


АЛПИЙСКИ КЛУБ „ЧЕРНИ ОСЪМ” към Училището за планински водачи в едноименното троянско село за пореден 40-ти път организират традиционната републиканска зимна алпиниада „Северен Джендем 2010”. Това научихме от преподавателя в училището и ръководител на черноосъмския алпийски клуб Иван Мутафов. 

АЛПИНИАДАТА ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ ОТ 29 ДО 31 ЯНУАРИ в района на Северен Джендем и околните върхове, смятано за едно от най-добрите места за зимен алпинизъм не само в Стара планина, но и изобщо в България. А домакин на мащабната спортна проява, включена в държавния спортен календар на Българската федерация по катерене и алпинизъм, е учебната база  „Бъзов дял” и близката хижа „Плевен”. Участието си в „Северен Джендем 2010” са заявили отбори от много алпийски клубове в страната.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |