В СОУ „Васил Левски”: Училище и бизнес – ръка за ръка

Оперативна програма 
"Развитие на човешките ресурси" 2007 - 2013


* Ученици от професионалните паралелки трупат умения и опит в три от най-добрите хотела в района * Практиката – по спечелен проект, финансиран от ОП „Развитие на човешките ресурси"

ВЪЗПИТАНИЦИ на професионалните паралелки «Организация на хотелиерството» в СОУ „Васил Левски” (Троян) се обучават в реална работна среда в три от най-добрите хотела в района – троянските „Троян Плаза” и „Шато Монтан” и „Веника” (с. Чифлик). Общо 76 ученици в продължение на 245 часа ще придобиват знания и специфични професионални умения, адекватни на потребностите на туристическия бранш и създаващи условия за улеснен преход от училище към работното място. 

ПРАКТИКАТА СЕ РЕАЛИЗИРА в рамките на спечеления през миналата година проект „Училище и бизнес – ръка за ръка” на стойност 58 458 лв., финансиран по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”
(съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз). Проектът позволява прилагане на придобитите знания и умения в реална среда, а голямата му цел е постепенното интегриране на практикантите като работещи професионалисти.


0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |