В общинската администрация – без 13-та заплата

ИМАМЕ ПАРИ ЗА 13-ТА ЗАПЛАТА за общинската администрация, но решихме да спестим тези средства. Това заяви пред журналисти миналата седмица кметът на Троян Минко Акимов. Според градоначалника най-добре е спестените средства да се вложат в бюджета и да се използват за други, антикризисни цели.

Г-Н АКИМОВ СПОДЕЛИ СЪЩО, че за 2009 г. общинската администрация е направила икономии в размер на 205 хил. лв. И още – че повече съкращения на общински служители не се предвиждат, макар да се чуват призиви в тази посока. „През миналата 2008 г. направихме 10% съкращение в общинската администрация, през настоящата 2009 г. съкратихме още 12%. Повече от това не е допустимо, тъй като трябва да се върши много работа”, обобщи кметът.

2 коментара:

Анонимен каза...

Ако е така БРАВО

Анонимен каза...

Може и да минат без тринадесета,защото я взеха през октомври. Тогава взеха по две заплати, а сега си раздадоха и доста парички за облекло

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |