Кой където свари

ФотоОко

Общинските ни съветници вече се трудят в по-приемливи и адекватни на 21-ви век условия. В тяхната зала (голямата общинска зала) преди седмица бяха монтирани нови бюра в комплект с нова електронна система за гласуване (системата е тествана, но ще влезе в употреба на следващата общинска сесия през м. октомври – бел. Т21). И не че овехтялата и обидно демодирана зала доби качествено нов вид – каквито бяха очакванията и каквото, май, бе решението, взето преди време от съветниците – не; но направеното е крачка в правилната посока и заслужава похвала.

Съветниците ще се трудят при по-приемливи условия, но не и журналистите, отразяващи сесиите на местния парламент и други важни събития. За нашего брата нещата си остават по старому – тефтерът (лаптопът) на колене, бумаги, камери, фотоапарати и т.н. на земята или кой където свари.

Т21

Начало

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |