Нидал Алгафари като същи Левски обикаля Троянско

* Авторът на шест романа, по-познат като телевизионер и политически пиар, тръгва на 4-дневно турне из района, 10-13 август * Но дали ще говори само за литературата си или ще прави и нещо друго,
 предстои да научим
Предстоящо
Нидал Алгафари
КАТО нищо ще се окаже, че в нашия край Нидал Алгафари е станал най-популярният писател и Ботев, Вазов, Алеко и другите големи му дишат прахта. Авторът, изявяващ се доскоро най-вече като политически анализатор и пиар и по-познат ни с телевизионните си занимания на продуцент и режисьор, досега на няколко пъти представя в Троян и Троянско части от своето богато белетристично творчество (шест романа). През м. август т. г. обаче е запланувал мащабно 4-дневно турне и като същи Левски ще обикаля из Троянско (и по-малко Тетевенско) – започвайки от Лешница на 10-ти с финална кулминация в Гложене на 13-ти, минавайки през Априлци (Острец и Зла река), Гумощник, Дебнево, Черни Осъм, Чифлик и Тетевен.

ДАЛИ именитият романист ще говори пред нашенската селско-градска публика само за литературата и творческите си инвенции или ще прави и политкоментари и агитации, ще се разбере скоро. Но имайки предвид ангажираността му с (по-)предишните управляващи, лесно е да се предположи превес на второто. Пък и идат избори. Но бива ли да е тъй замаскирано-потайно?! Нашенското турне на г-н Алгафари е със съдействието на троянското читалище, от което научихме новината.

Т21

2 коментара:

Z@Q каза...

Левски хептен го нямаш вече за нищо!
Подеми и една кампания да направят в Троян паметник на поп Кръстю, ловчанлии къде къде са напред по темата!
Алгафари и Васил Левски?... Къде си?!

Наблюдател каза...

Вие сте като във филма "Местни новини_

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |