Паркиране по троянски

* Кой да ти каже: „Наредби ли няма в Троян, паяци ли, или пък напротив – има негласен обществен договор за толерантност?“
Хубава работа, ама…
СНИМКАТА ни изпрати (днес, 20 юни) наш читател, от м. май т. г. е. А образецът на „троянско паркиране“ е от ул. „Любен Каравелов“, най-хубавата троянска улица, нашата „Унтер ден Линден“, но би могло да е от всяка друга (троянска) улица, не е като да не се е случвало и да не се случва.

КОМЕНТАРЪТ ни по изобразената мила родна картинка е „Без коментар“. Все пак се изкушаваме да ви цитираме кратичкия, но казващ много и заслужаващ внимание пояснителен текст на автора: „Наредби ли няма в Троян, паяци ли, или пък напротив – има негласен обществен договор за толерантност, понеже затрудненията за придвижване на пешеходците са несравнимо по-малък проблем от затрудненията с паркирането? Особено като е жизненоважно да паркираш баш пред входа си… Същия въпрос си задавам и за незаконните бараки, пристройки и гаражи навсякъде, ама да не разводнявам темата“.

Т21

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |