Да почистим Турлата!

* Акцията е по повод Седмицата на гората и ще премине под мотото „Аз обичам гората!“ – 2 април, 10:00 ч., сборен пункт пред стадиона

Седмица на гората, 4-10 април Предстоящо
 
Държавно горско стопанство (ДГС) Троян кани всички желаещи граждани и гости на Троян за участие в почистването на лесопарк „Турлата“. Акцията се организира по повод Седмицата на гората (всяка първа пълна седмица на м. април, сега 4-10 април), която тази година ще е под мотото „Аз обичам гората!“.

🌿 Кога: 2 април 2022 г., от 10:00 ч.
🌿 Къде: паркинга на стадион „Чавдар“

За участниците ще бъдат осигурени чували и ръкавици.
Внимание! Ако вали, акцията ще бъде отложена за друг ден!

ДГС Троян 

1 Коментара:

Бай каза...

Няма да е зле недобросъвестните собственици на кучета да си поизчистят там , защото този парк се превърна в кучешка тоалетна. Парка стана много хубав , но сраха буквално и на него!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |