Двама троянци в ръководството на ВМРО

* Местният лидер инж. Тихомир Лилов и Калина Калинска влязоха в Организационния съвет, който е начело на партията между конгресите
Партийно строителство
На преден план троянските делегати, София, 12 февруари 2022 г.
НА ПРОВЕЛИЯ се на 12 февруари 8-ми конгрес на ПП „ВМРО - БНД“ бе променен уставът на партията и се прие тя да се ръководи от трима съпредседатели. За съпредседатели бяха избрани Ангел Джамбазки, Искрен Веселинов и Александър Сиди. Дългогодишният досегашен председател Красимир Каракачанов, който се оттегли от оперативното ръководство, стана почетен председател на организацията. Конгресът отчете резултатите за предишния 3-годишен период и прие основни насоки за дейността и партийната политика.

ДВАМА троянски представители – лидерът на градската организация на ВМРО - Троян инж. Тихомир Лилов и общинската съветничка Калина Калинска, бяха избрани в Организационния съвет, втория по значимост партиен орган, който ръководи организацията между конгресите, одобрява програмата, начина на участие в различните избори и кандидатите в листите. В работата на конгреса участваха още трима троянци – областният партиен председател Даниел Сираков, Бойко Пъдарски и Боян Владовски.

По информация на ВМРО - Троян
Начало

Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |