Сираков бе преизбран за общински лидер на ВМРО

* В отчетния доклад бе направен анализ за организационното състояние на партийните структури в общината, изпълнението на приоритетите и резултатите на МИ 2015
Партийни
Даниел Сираков (в средата), вляво са инж. Боян Владовски и инж. Тихомир Лилов, 26 март 2016 г.
ДАНИЕЛ СИРАКОВ бе презбран за общински лидер на ВМРО - Троян за нов 3-годишен мандат на провелата се в събота, 26 март, отчетно-изборна конференция на тукашната структура на войводската партия; г-н Сираков е едновременно и председател на Областния комитет на ВМРО - Ловеч. За зам.-председател на троянската общинска организация бе избран инж. Боян Владовски, а за секретар - инж. Тихомир Лилов.

ФОРУМЪТ изслуша отчетния доклад на председателя, в който бе направен анализ на организационното състояние на партийните структури в община Троян, изпълнението на 10-те приоритета за мандат 2011-2015 г. и новите 5 приоритета за мандат 2015-2019 г. и постигнатото на Местни избори 2015. Гости на конференцията бяха председателят на ВМРО - Ловеч и зам.-областен координатор на партията адв. Детелина Сотирова, касиерът на областната организация Поля Христова, председателят на троянската дружба на БЗНС Витлием Илиев и троянският общински съветник Веселин Илиев („Избор за Троян”).

Т21

16 коментара:

Анонимен каза...

Пъдарски от кога е при тия?

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

А къде да е.....:)))))))))))))))))

Анонимен каза...

Добре де, кажете какво са направили от тази организация.

Анонимен каза...

Последните двама защо ги пишете по отделно, като са баща и син :D
Пълна пародия е т.н. троянска политика!

Анонимен каза...

Срещу тия на масата има ли друг освен фотото.....?????

Анонимен каза...

Залата е била пълна

Анонимен каза...

А защо изтриха многото снимки, които бяха качени? Генади, я ги качи отново, да не ги качвам аз!

Анонимен каза...

чака ви тежка кърска работа на айдушкото сборище и чесане на конете на сираков

Анонимен каза...

По-добре конете, отколкото на конете мъдете.Нали така?

Анонимен каза...

Тя работата с мъдете ви е в кърпа вързана...

Анонимен каза...

Номер ПЕТИ,да си отишъл да чуеш отчетният доклад какво е свършено по техни предложения от Общинската администрация и да не задаваш тъпи въпроси???.

Анонимен каза...

Аз искам да попитам за туристическото бюро или там каквото е на Аира, за което отговаря Д. Сираков - след като вече общината направи туристически информационен център, каква е дейността на бюрото и дали общината продължава да влага пари в това туристическо бюро и ако отговорът е да, какви са сумите, защото това е от общинския бюджет и това силно касае гражданите на общината? Ако дейностите се дублират, тогава едното е излишно.

Анонимен каза...

Към 14: Даньо гушна 1000 (хиляда) лв само за поддръжка на сайта на това което е до АИРА. Ти посещавал ли си го този сайт? Евала, майстор е да представи личните си интереси като обществени. Истински политик! Не е като Илианката само да плаче какво искал да направи, но как комунистите не му дали.

Анонимен каза...

Попитайте новоизлюпената „журналистка” руслана попсавова, какво получава за да хвали донка в подобието на блог,което списва?и съответно да спами по останалите сайтове, колко велика кметица имаме.а на мястото на китайския се помещава културен център, не знам защо си мислите, че е туристически...

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |