Кметът Михайлова с пореден приз от класацията „Кмет на годината“

* Този път отличието е в категорията „Зелена община” * „Тази награда е особена, защото я получавам във време, в което темата за зеления преход вълнува цяла Европа“
Отличници
ЗА ПЕТА поредна година кметът Донка Михайлова, представляваща община Троян, печели награда в годишната класация „Кмет на годината“ (2021 г.). Този път отличието е в категорията „Зелена община“, раздел „средна община“ (до 50 хил. жители); в другите два раздела „голяма община“ (над 50 хил. жители) и „малка община“ (до 20 хил. жители) победители в категорията са съответно Габрово и Долна Баня. „Кмет на годината“ се провежда от 2013 г., организатори са сайтът Kmeta.bg и безплатният вестник Кмета.бг, като кметовете/общините отличници в различните категории (тази година категориите са седем, включително комплексната „Кмет на годината“) се определят чрез отворено електронно гласуване в платформата kmetnagodinata.bg.

ЦЕРЕМОНИЯТА по награждаването се състоя на 15 октомври. А наградите в категория „Зелена община“ връчи изпълнителният директор на „Бритиш американ табако България“ Мила Маречкова, която подчерта, че тази категория е ключова за бъдещото ни развитие и е „много е важно да сме отговорни към околната среда, да я обичаме”. „За пети пореден път получавам наградата „Кмет на годината”, този път в категорията „Зелена община”. Благодаря на всички граждани, които  гласуваха за мен в конкурса, в който получих  56,64% от гласовете; на колегите, с които заедно работихме по „зелените” теми - екологично хранене на децата, управление на отпадъците, по-зелена и цветна среда; на общинските съветници за подкрепата. Тази награда е особена, защото я получавам във време, в което темата за зеления преход вълнува цяла Европа“, коментира г-жа Михайлова.

Т21

 Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |