Честит юбилей!

* Да си ни жив и здрав, бай Иване, и винаги да си същият – момче по дух и деятелност!
ЧРД
Иван Христов
Честит рожден ден на един именит и заслужил троянец – емблемата на застрахователното дело в нашия край, възродителят на Троянската популярна банка, добрякът, мъдрецът, родолюбецът, вечният ентусиаст Иван Христов, който днес, 27 април, навършва достолепните 90 години! Да си ни жив и здрав, бай Иване, и винаги да си същият – момче по дух и деятелност! Наздраве и за много години!

Т21

Бел. ред. За юбилея си г-н Христов бе отличен от Националния съвет на Българския антифашистки съюз с Грамота за активно участие в развитието на застрахователното и кооперативното дело в България.

***

Честит 90-годишен юбилей на нашия колега и приятел г-н Иван Христов! Приеми нашите най-искрени поздрави и безкрайното ни уважение!
За много години!

Управителният съвет на
Кооп „Троянска популярна банка“

Начало

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |